thulkazal je napisao/la:O borbi protiv fašizma mi ne pričaj i nemoj provlačiti tu lažnu demokratiju "ako ti se nesviđa uradi nešto". Uostalom ne brini ti da li ja radim van foruma.BozePetra je napisao/la: Pa u tome i jeste srž - ako ti se ne sviđa postojanje RS, bori se za to otvoreno, političkim sredstvima ili puškom, kako god hoćeš, ali sve dok sjediš za tastaturom i ne radiš ništa, poštuj činjenicu da RS postoji, da je dio BiH i da je reprezentacija državna, tako da Vranješova tetovaža ne predstavlja ništa ilegalno.
A čuj ono poziva na poštivanje tvorevine koja je nastala na agresiji, silovanju i klanju. O ilegalnom i legalnom te demokratiji današnjice najbolje govori činjenica da danas ljudi mogu legalno patrolirati i veličati Dražu i četnike čija se ideologija zasniva na zakolji i siluj sve što nije prosrpsko i propravoslavno a potom ilegalno privesti osoba i odrediti pritvor jer se samo zovu Muhamed/Ibrahim/Sulejman. Kakvo licemjerje!
Ja kako sam jutros pročitao ovu temu od prve stranice vidio sam minimum 10tak postova koji provlače kroz post naivnost, oprost,[/b] zaborav zarad "suživota".SjeverniVjetar je napisao/la: Pa ovdje niko ne manifestuje simptome naivnosti po tom pitanju, pogotovo ne zaborava. Ovdje se diskutuje o tome treba li Vranjesa "lincovati" ili iskulirati ,tj , prihvatiti realnost.Na koncu i ti to govoris.
Cisto sumnjam da neko od nas ima lijepo misljenje o RS ili da vjeruje u dobre namjere , ali ne trebamo biti glupi loziti se na stvari na koje nemamo uticaj, bar ne trenutno.
To nije istina ! Niko ne zagovara postovanje , zaborav, oprost, nego prihvatanje realnosti koju nismo kreirali i ne mozemo sada promijeniti.
Malo je nekorektno, cak i uvrijedljivo da nam ti drzis lekcije o tome kako je RS nastala i prebacujes da je postujemo i objasnjavas sta se tamo radi. Pogotovo na primjeru tetovaze polupismenog fudbalera, zato, odvadi malo, nisi ti veci patriota niti svjesniji od nas, a ovo nije mjesto za ovakvu vrstu diskusije.