Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

simicz
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la simicz » 25 feb 2013, 22:19

kad bi mu jedna ovakva sjela protiv grka uhhh

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 25 feb 2013, 22:24

ja mislim (u stvari siguran sam) da je glavni Lulicev problem bio produzivanje ugovora. covjek je htio vecu platu da bolje igra :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 feb 2013, 22:58

Izgleda da se vraća u formu, vrijeme mu je i bilo. Još samo da dobre igre ponovi u reprezentaciji, tu odavno nije ništa dobrog uradio, još od Rumunije u Zenici.

Jedan pogodak, iako fantastičan, ne znači puno iako je to signal da mu se vraća samopouzdanje. Više me raduje ta neka konstantnost u igrama, tj. da u svakoj utakmici makar nešto dobro uradi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2013, 23:08

NoName je napisao/la:Izgleda da se vraća u formu, vrijeme mu je i bilo. Još samo da dobre igre ponovi u reprezentaciji, tu odavno nije ništa dobrog uradio, još od Rumunije u Zenici.

Jedan pogodak, iako fantastičan, ne znači puno iako je to signal da mu se vraća samopouzdanje. Više me raduje ta neka konstantnost u igrama, tj. da u svakoj utakmici makar nešto dobro uradi.
Yebiga kad je kod nas u repki dva normalna lijeva beka jedan se oprostio po par puta a ovaj drugi nikako da ga objektiv uhvati i da tu sliku da za predavanje pasosa i papirologije.
Sto ce reci stavi Lulica na njegovu poziciju i imat ce svi koristi od toga.Ali nismo u uslovima da to ucinimo,zbog vec navedenog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 feb 2013, 23:13

Ima i toga, mada mislim da u posljednje vrijeme i nije bio u bogzna kakvoj formi i stoga me raduje da se u zadnjih par utakmica malo trznuo, treba nam Lula u elementu. Igrao je on beka i protiv Rumunije pa me jedan moj poslovni partner iz Rumunije nazvao poslije utakmice i tvrdio da je Lula igračina za Ronalda :D

Golovi nisu njegov dio, iako su dobrodošli naravno :mrgreen: Bitnije je da popravi dodavanja i ubacivanja te da ponekad probije stranu kako je to znao raditi.

Sve u svemu, raduje me Lulina forma, kao i Pjanićeva, Spahićeva, Džekina... Protiv Grčke svi moraju biti na 120%
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 feb 2013, 23:34

Senad Lulić slika
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 25 feb 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 feb 2013, 23:34

Uh popravi mi Senad noc :)
Mislim da je Petkovicu pao kamen sa srca...Forsirao ga je kad je ovaj bio ispod svih nivoa i evo vratilo mu se na najbolji moguci nacin... :D
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 25 feb 2013, 23:35

kakav gol veceras, bas mu je sjela ....kao sto kazete , slazem se da mu treba ovakvih utakmica radi samopouzdanja , jer ipak je bio pao u formi u zadnje vrijeme.treba nam lula lokomotiva po lijevoj strani .svi su u formi tu negdje ,cak bi is sejo mogao biti spreman,samo steve nema sad ni na mapi u sevilji i to je jedino lose .
Zadnja izmjena: arius, dana/u 25 feb 2013, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 25 feb 2013, 23:36

Lula MoM večeras ;)
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 feb 2013, 01:08

JA gledo do neke 30te minute,prvo me nanervira jedno ono pogrešno štopanje kasnije opet sa strane mu neko nabaci na volej on jedva primiri loptu i dade je RAdu-u za onaj gol i više nisam htio da gledam,a eto bio je odličan onaj go me podsjetio na Saidov protiv Levskog :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 feb 2013, 01:58

Ova Pescara izgleda prima samo euro-golove. :lol: :lol:

Lulic pruzio sjajnu partiju i to je veoma vazno i za njega i za reprezentaciju. Protiv Grka nam treba sto vise brzih i prodornih igraca koji su u formi i koji uvijek mogu zaprijetiti. Samo da Lula zadrzi formu do Grcke i sve ce biti dobro. Nametnuo se u Laziu veoma brzo kao standardan clam prvih 11 i veoma je vazno da igra svaku utakmicu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 26 feb 2013, 06:41

Da hoce kad ovako raspaliti kad igra za repku. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 26 feb 2013, 07:01

gdje je sad onaj sto mu je 'ebavao sve po spisku poslije onog promasaja ?
Odlazi Safete.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 feb 2013, 10:12

AeGon099 je napisao/la:gdje je sad onaj sto mu je 'ebavao sve po spisku poslije onog promasaja ?
evo me, problem? pročitaj unazad nekoliko postova i vidjeti ćeš da sam ga nahvalio .. isto kao što sam mu jeb'o od do kad je sjeb'o onu šansu protiv Napolija .. meni je Lazio draži od svakog igrača, pa bio to moj zemljak Lule, ili neko dugi .. a sve te psovke su u afektu, psujem tako svim igračima, pa i njemu .. ponavljam u afektu .. i meni je Lule jako drag igač jer je naš, jer igra u mom voljenom klubu .. i meni je srce k'o Džamija bilo kad ga Lule sinoć zabi, pa kad pročitam komentare na fan grupama .. za razliku od mene koju sam ga popljuvao u afektu, drugi ga pljuju čitave sezone, pa sam i njima složio sve na kamaru .. nije vama Lule ništa draži nego meni i obrnuto .. samo što ja to pratim sa emocijama, jer sam navijač Lazija i rezultat je na prvom mjestu

a gdje ste vi bili većim djelom sezone da pište objektivno kako loše igra?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 feb 2013, 10:25

ne raspravljaj se JTS, samo se dzaba nerviras jer rijetki su medju njima koji zapravo gledaju utakmice (cast izuzecima). procita se clanak na ss.ba gdje po defaultu nahvale nase reprezentativce iako i ne urade nista posebno i onda na svaku kritiku ospu drvlje i kamenje ovdje po forumu. lulic tek sad (u zadnjih nekoliko tekmi) ulazi u neku formu o kojoj je prije par sedmica mogao samo sanjati jer je nerijetko bio i najgori u timu lazia, a ako cemo iskreno i reprezentacije. odabrao je pravi trenutak jer treba nam onaj stari lula sad protiv grcke vise nego ikad.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 feb 2013, 10:47

Eto Lula dao gol i odmah je vrh ,a utakmice prije pun kritika..
Znaci on mora dati gol da bi bio hvaljen ...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 feb 2013, 11:08

Nije bio MOTM, ali je bio među najbolje ocijenjenim igračima. :)
[youtube][/youtube]
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

emir_

Post Postao/la emir_ » 26 feb 2013, 11:09

osim gola, lulic je odigra prosjecnu utakmicu..
4-IN-A-ROW

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 feb 2013, 12:23

emir_ je napisao/la:osim gola, lulic je odigra prosjecnu utakmicu..
I asistencije i cinjenice da je sa ta dva poteza rijesio pobjednika, i dobio trecu najbolju ocjenu u svojoj ekipi.
Ma taaaa ce Lula, jesi mu kroz noge probacivo a? :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 26 feb 2013, 12:42

Evil Genius II je napisao/la:ne raspravljaj se JTS, samo se dzaba nerviras jer rijetki su medju njima koji zapravo gledaju utakmice (cast izuzecima). procita se clanak na ss.ba gdje po defaultu nahvale nase reprezentativce iako i ne urade nista posebno i onda na svaku kritiku ospu drvlje i kamenje ovdje po forumu. lulic tek sad (u zadnjih nekoliko tekmi) ulazi u neku formu o kojoj je prije par sedmica mogao samo sanjati jer je nerijetko bio i najgori u timu lazia, a ako cemo iskreno i reprezentacije. odabrao je pravi trenutak jer treba nam onaj stari lula sad protiv grcke vise nego ikad.
slazem se, bas gledam lazio svaki put zadnji 5-6 tekma sto su odigrali i bas se vidi da lulic napreduje iz tekme u tekmu! prije toga je bio ocajan i medju gorim u laziju svaku tekmu! izgleda da se stari lula vraca i sto kazes ni sekundu prerano, taman pred grke! ali eto kako u nas to obicno ide koliko se lula trenutno dize toliko ibisevic trenutno tone a i mali stevanovic nazalost prilike u sevilli dobija na kapaljku! mujdza rovit i trebao bi tek sad za vikend prve minute odigrat poslje povrede, salihovic se bori sa vremenom mozda stigne odigrat jednu tekmu za hoff prije grka! kad sve saberes i lijeva i desna strana nam je u velikim problemima jer za predpostavit je da bi inace lijevi bek bio salihovic a lijevo krilo lulic, dok bi na desnoj strani bek bio mujdza a krilo stevanovic!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, hurem, katalinski i 33 gosta.