Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

zenicanin
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la zenicanin » 12 feb 2012, 00:47

imam problem s usb-om,kompjuter mi ga ne ocitava nego kad ubacim usb izbaci mi samo usb device is not reorganized...kako to popravit??

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 12 feb 2012, 00:52

QUARESMA 18<<< je napisao/la:al pod jednim uvjetom :lol:
E necu ga mjenjati :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2012, 01:07

zenicanin je napisao/la:imam problem s usb-om,kompjuter mi ga ne ocitava nego kad ubacim usb izbaci mi samo usb device is not reorganized...kako to popravit??
Pa instaliraj USB drivere

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 feb 2012, 18:17

Koji je bolji antivirus, nod32 ili avira ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 feb 2012, 18:23

meni je ubjedljivo najbolji NOD32, ali proguglaj po drugim forumima i vidjećeš nekome je najbolji avg, nekome avast, nekome avira, nekome kaspersky.... svaki ima neke svoje prednosti i nedostatke.
ja ti preporučujem NOD pa ti odluči.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 feb 2012, 19:00

Imam nod vec odavno, i prezadovoljan sam s njim, al jaran me nagovara da instaliram aviru, kaze najbolja

meni se ne mjenja, porilicno je jednostavan i pouzdan
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 feb 2012, 20:01

Puma je napisao/la:Imam nod vec odavno, i prezadovoljan sam s njim, al jaran me nagovara da instaliram aviru, kaze najbolja

meni se ne mjenja, porilicno je jednostavan i pouzdan
nemoj mijenjat ;) u mene je nod 32 antivirus 5, i prezadovoljan sam do sad...imao sam avast, al je on trosio dosta memorije, pa mi se komp brzo uspori...nod 32 je zakon ;)
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 feb 2012, 20:07

NOD32 naravno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 feb 2012, 20:30

sve je to isto, ni jedan nije sigurniji od drugog, svi imaju neke propuste
ja evo dugo koristim Microsoft Security Essentials, i ne znam da ga imam, jedino kad mi javi da ga moram azurirati, samo pazi sta radis, skidas s neta i neces imati problema

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2012, 22:54

Nod 32 je karna ako nemas kupljenu licencu... prvo ce te qarati sa licencom, a drugo propusta puno virusa.. imao sam ga i sad koristim avast i super je... kao da ga nemam... nod 32 dobro radi u duetu sa malwarebytes ..

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 12 feb 2012, 22:55

nime_tm87 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:imam problem s usb-om,kompjuter mi ga ne ocitava nego kad ubacim usb izbaci mi samo usb device is not reorganized...kako to popravit??
instaliran je i bio i opet sam instaliro ..al opet isto

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2012, 22:58

zenicanin je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
instaliran je i bio i opet sam instaliro ..al opet isto
Hmmm pa jesi probo i one slotove sa zada? :D

http://www.online-tech-tips.com/compute ... ecognized/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ti rjesenje problema!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 feb 2012, 23:01

nime_tm87 je napisao/la:Nod 32 je karna ako nemas kupljenu licencu... prvo ce te qarati sa licencom, a drugo propusta puno virusa.. imao sam ga i sad koristim avast i super je... kao da ga nemam... nod 32 dobro radi u duetu sa malwarebytes ..
Za licence sam ja objašnjavao postupak par strana unazad,meni radi več duži niz mjeseci,dakle ne moram svako malo tražiti licence,jer ih program automatski traži i ubaci.
Avast nije za svaki računar jer baš zna usporiti isti,ali kao što neko kaže svaki ovaj antivirus je manje više dobar ako ne skidate sa sumnjivih stranica,tj ako ne tražite đavola. :twisted: ;)
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2012, 23:04

Meni je vise nod oduzimao vremena na startup-u dok se digne...
Ma mjenjo sam milion AV i AVG i Avast su dosad najbolji.
btw: Takodje NOD je ponisitio bruku licenci ovih sto ima po YT-u i ostalim stranicama nisam mogao ubost nijedan....

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 feb 2012, 23:20

i meni je nod 32, oduzimao malo vremena na startupu, ali meni je mrsko to sa keyevima i cekati na startupu

fino kad instaliram na novo win 7, odradim full update, instaliram microsoft security essentials i onda aktiviriam win7 preko aktivatora i rahat ;)

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 feb 2012, 16:21

Ljud, hitno mi treba pomoć... Naime, već treći put zaredom mi se na screenu pojavi plavi ekran (svako pola sata), kao neki error... I kaže:

If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is probably installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer or any windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.

Inače, znam ovo sve prevesti, al ne znam to primijeniti na kompjuteru...
Čelik Zenica 1945

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 feb 2012, 16:24

Nimla_RZ je napisao/la:Ljud, hitno mi treba pomoć... Naime, već treći put zaredom mi se na screenu pojavi plavi ekran (svako pola sata), kao neki error... I kaže:

Check to make sure any new hardware or software is probably installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer or any windows updates you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.

najvjerovatnije ces morati obarati sistem :S tako je i meni jednom bilo pa sam morao obarati

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 feb 2012, 16:28

arelinho je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Ljud, hitno mi treba pomoć... Naime, već treći put zaredom mi se na screenu pojavi plavi ekran (svako pola sata), kao neki error... I kaže:

najvjerovatnije ces morati obarati sistem :S tako je i meni jednom bilo pa sam morao obarati
A zar nema drugog rješenja?! :roll:
Čelik Zenica 1945

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 feb 2012, 16:29

ne znam imali, ali ja sam obaro sistem i onda je sve bilo uredu

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 14 feb 2012, 16:33

Instaliraj sa ove stranice Who crashed 3.03 http://www.resplendence.com/downloads" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj program nalazi koji je driver uzrok "Blue Screen of death" (BSOD - plavi ekran).
Nisam ga korisitio,ali sigurno radi,onda nađi drivere,ili updateuj ih.

Jesi li u zadnje vrijeme instalirao neki uređaj?
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, filip13, Giuseppe1, JackW i 17 gostiju.