Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2010, 20:41

FRANK RIBERY je napisao/la:Mutu opet pao na doping testu.Jednom narkić, uvijek narkić. :D :D :oops:
Jao glupana Boze dragi. Koliko ce mu sad srezati kaznu Bog zna. :?: :?: :?:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 jan 2010, 22:29

ako b nalaz bude pozitivan to će značiti i kraj karijere za mutua jer će dobiti min. 4 godine suspenzije.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jan 2010, 22:33

_forzamilan_ je napisao/la:ako b nalaz bude pozitivan to će značiti i kraj karijere za mutua jer će dobiti min. 4 godine suspenzije.
Nek je ovom pacijentu Bog na pomoći,samo to mogu reći. Mogao je imati duplo bolju karijeru da je bio pametan,ali... jednom narkić, uvijek narkić.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 29 jan 2010, 00:06

Vezni igrac Fabio Simplicio ce narednog ljeta preci u Romu,potvrdjeno je iz Sicilijanske(Palerma) ekipe!!!
Simplicio je postigao dogovor sa Romom,kad mu istekne ugovor sa Palermom prelazi u Romu!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jan 2010, 00:10

_forzamilan_ je napisao/la:ako b nalaz bude pozitivan to će značiti i kraj karijere za mutua jer će dobiti min. 4 godine suspenzije.
Kad ce raditi taj b nalaz???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 29 jan 2010, 02:40

omerbavarac je napisao/la:
nalaz je uzet, neće ponovo davati krv ne ide to tako. nalaz koji je bio pozitivan na kokain će sigurno opet na analizu i ako se potvrdi da je uzimao koku ciao adrian!

Krepat ma ne molat!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 jan 2010, 11:19

_forzamilan_ je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
nalaz je uzet, neće ponovo davati krv ne ide to tako. nalaz koji je bio pozitivan na kokain će sigurno opet na analizu i ako se potvrdi da je uzimao koku ciao adrian!
mutu nije pozitivan na kokain nego na neke tablete koje se koriste za mrsavljenje odnosno daju osjecaj sitosti , i ako mu se potvrdi pozitivan nalaz dobice 4 godine suspenzije i to mu je i kraj , iskreno mislim da covjek nije napravio toliko tezak prekrsaj da se udalji iz fudbala , pa covjek hoce da smrsa a ne da korstiu kreatin ili neku takvu supstancu za snagu i izdzljivost

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 29 jan 2010, 13:37

materazzi je napisao/la: mutu nije pozitivan na kokain nego na neke tablete koje se koriste za mrsavljenje odnosno daju osjecaj sitosti , i ako mu se potvrdi pozitivan nalaz dobice 4 godine suspenzije i to mu je i kraj , iskreno mislim da covjek nije napravio toliko tezak prekrsaj da se udalji iz fudbala , pa covjek hoce da smrsa a ne da korstiu kreatin ili neku takvu supstancu za snagu i izdzljivost
da, mislim da si u pravu, sad i ja nešto čitam kažu da je uzimao neke lijekove tj. tablete ali koje sadrže neke tvari koje su strogo zabranjene.

Krepat ma ne molat!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2010, 14:29

Ne znam ko je uopste provalio da se radi o kokainu kada je rec o sibutraminu(lekovima koje daju osecaj sitosti)i moze dobiti zabranu izmedju 1-4 godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2010, 19:49

Roma dovela Simplicica iz Palerma, ali tek od naredne sezone ce nositi dres Rome
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jan 2010, 19:54

Izgleda da Roma dovođenjem Simplicia pravi odstupnicu u slučaju da De Rossi ode na ljeto.Simplicio jest kvalitet, ali star je on.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2010, 19:54

Za Lazio potpisao dosadasnji igrac Villarreala Sebastian Eguren.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2010, 20:27

alan_kardec je napisao/la:Izgleda da Roma dovođenjem Simplicia pravi odstupnicu u slučaju da De Rossi ode na ljeto.Simplicio jest kvalitet, ali star je on.
Nece DDR nigdje, budi siguran. Simplicio je tu da pojaca konkurenciju Pizaru, a vjerovatno iz Rome ide Brighi
nema potpisa

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 29 jan 2010, 20:50

_forzamilan_ je napisao/la:
materazzi je napisao/la: mutu nije pozitivan na kokain nego na neke tablete koje se koriste za mrsavljenje odnosno daju osjecaj sitosti , i ako mu se potvrdi pozitivan nalaz dobice 4 godine suspenzije i to mu je i kraj , iskreno mislim da covjek nije napravio toliko tezak prekrsaj da se udalji iz fudbala , pa covjek hoce da smrsa a ne da korstiu kreatin ili neku takvu supstancu za snagu i izdzljivost
da, mislim da si u pravu, sad i ja nešto čitam kažu da je uzimao neke lijekove tj. tablete ali koje sadrže neke tvari koje su strogo zabranjene.
ja sam prenio tu vijest jer sam to pročitao na goal.com a trebao sam bolje znati jer znate da goal.com voli 'bacati' bombe. sada kažu da je i 3. test pokazao daje mutu uzimao nedozvoljene supstance. kakva je situacija izgleda da je karijera za njega gotova. ovo me podsjeća na onog stopera palerma koji je uzimao kokain i za kojeg je karijera izgleda isto gotovo. činimi se da je to bio carozzieri.

dovođenjem simplicia roma je uradila odličan posao. riječ je o provjerenom igraču koji će ojačati rominu ekipujer sezona je duga a utakmica mnogo.

usput da se i osvrnem i na juventus i novog trenera zacheronija. malo mi je čudno što je zacheroni prihvatio ovaj posao da bude trener juventusa na samo par mjeseci jer je jasno da se nalazi tu kao potrošna roba. riječ je o dobrom treneru koji možda ne spada u red stručnjaka lippija ili ancelottija ali je provjeren. poznat je po defanzivnoj taktici a dok je trenirao milan koristio je formaciju 3-4-3 (gdje li će sa brazilcima u ovoj formaciji+juve nema toliko kvalitenih stopera-3) i sa tom je formacijom osvojio 1 scudetto i sa milanom pregazio inter 0-6, čini mi se 2001. godina.

Krepat ma ne molat!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2010, 21:21

Ne mora znaciti da ce on zavrsiti karijeru,znate za Flachia mislim da mu je ovo sada bio 3 put da je pozitivan na dopingu pa ce opet nastaviti karijeru.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 29 jan 2010, 22:38

ha čuj flachi je propo' ko žeton 8-)
mutu je igrao u chelseau, juvetu i fiorentini a nakon ovoga neće moći ni u širokom da zaigra :D

Krepat ma ne molat!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jan 2010, 13:38

Crespo se vratio u Parmu

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 30 jan 2010, 19:46

- on ti je poznat po ofanzivnoj taktici, jer 3 nazad i 3 u odbrani nema veze sa odbranom ;) ..
- Chiellini, Caceres, Cannavaro?? sta su oni.. dobro, Cannu malo godine sustizu ali opet odigrao odlicno.. plus imamo uvijek Legra kao alternativu :)
_forzamilan_ je napisao/la: usput da se i osvrnem i na juventus i novog trenera zacheronija. malo mi je čudno što je zacheroni prihvatio ovaj posao da bude trener juventusa na samo par mjeseci jer je jasno da se nalazi tu kao potrošna roba. riječ je o dobrom treneru koji možda ne spada u red stručnjaka lippija ili ancelottija ali je provjeren. poznat je po defanzivnoj taktici a dok je trenirao milan koristio je formaciju 3-4-3 (gdje li će sa brazilcima u ovoj formaciji+juve nema toliko kvalitenih stopera-3) i sa tom je formacijom osvojio 1 scudetto i sa milanom pregazio inter 0-6, čini mi se 2001. godina.

jel se meni cini, il ste tako isto pricali i za Aquilanija??
Admir_Sa je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Izgleda da Roma dovođenjem Simplicia pravi odstupnicu u slučaju da De Rossi ode na ljeto.Simplicio jest kvalitet, ali star je on.
Nece DDR nigdje, budi siguran. Simplicio je tu da pojaca konkurenciju Pizaru, a vjerovatno iz Rome ide Brighi
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jan 2010, 20:01

Aquliani je uvijek bio ufuran i nikad nije davao izjave da namjerava karijeru provesti u Romi, a i nije bio standardan uvijek
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 30 jan 2010, 20:02

ali je bio dijete Rome i sigurno jedan od najboljih igraca.. istina De Rossi ne zeli da ide iz Rome, jer je sljedeci Il Capitano, ali kao sto znas.. nije ni Aquilani htio da ide.. cudna je ta predsjednica ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.