Jao glupana Boze dragi. Koliko ce mu sad srezati kaznu Bog zna.FRANK RIBERY je napisao/la:Mutu opet pao na doping testu.Jednom narkić, uvijek narkić.![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jao glupana Boze dragi. Koliko ce mu sad srezati kaznu Bog zna.FRANK RIBERY je napisao/la:Mutu opet pao na doping testu.Jednom narkić, uvijek narkić.![]()
![]()
Nek je ovom pacijentu Bog na pomoći,samo to mogu reći. Mogao je imati duplo bolju karijeru da je bio pametan,ali... jednom narkić, uvijek narkić._forzamilan_ je napisao/la:ako b nalaz bude pozitivan to će značiti i kraj karijere za mutua jer će dobiti min. 4 godine suspenzije.
Kad ce raditi taj b nalaz???_forzamilan_ je napisao/la:ako b nalaz bude pozitivan to će značiti i kraj karijere za mutua jer će dobiti min. 4 godine suspenzije.
nalaz je uzet, neće ponovo davati krv ne ide to tako. nalaz koji je bio pozitivan na kokain će sigurno opet na analizu i ako se potvrdi da je uzimao koku ciao adrian!omerbavarac je napisao/la:Kad ce raditi taj b nalaz???_forzamilan_ je napisao/la:ako b nalaz bude pozitivan to će značiti i kraj karijere za mutua jer će dobiti min. 4 godine suspenzije.
mutu nije pozitivan na kokain nego na neke tablete koje se koriste za mrsavljenje odnosno daju osjecaj sitosti , i ako mu se potvrdi pozitivan nalaz dobice 4 godine suspenzije i to mu je i kraj , iskreno mislim da covjek nije napravio toliko tezak prekrsaj da se udalji iz fudbala , pa covjek hoce da smrsa a ne da korstiu kreatin ili neku takvu supstancu za snagu i izdzljivost_forzamilan_ je napisao/la:nalaz je uzet, neće ponovo davati krv ne ide to tako. nalaz koji je bio pozitivan na kokain će sigurno opet na analizu i ako se potvrdi da je uzimao koku ciao adrian!omerbavarac je napisao/la:Kad ce raditi taj b nalaz???_forzamilan_ je napisao/la:ako b nalaz bude pozitivan to će značiti i kraj karijere za mutua jer će dobiti min. 4 godine suspenzije.
da, mislim da si u pravu, sad i ja nešto čitam kažu da je uzimao neke lijekove tj. tablete ali koje sadrže neke tvari koje su strogo zabranjene.materazzi je napisao/la: mutu nije pozitivan na kokain nego na neke tablete koje se koriste za mrsavljenje odnosno daju osjecaj sitosti , i ako mu se potvrdi pozitivan nalaz dobice 4 godine suspenzije i to mu je i kraj , iskreno mislim da covjek nije napravio toliko tezak prekrsaj da se udalji iz fudbala , pa covjek hoce da smrsa a ne da korstiu kreatin ili neku takvu supstancu za snagu i izdzljivost
Nece DDR nigdje, budi siguran. Simplicio je tu da pojaca konkurenciju Pizaru, a vjerovatno iz Rome ide Brighialan_kardec je napisao/la:Izgleda da Roma dovođenjem Simplicia pravi odstupnicu u slučaju da De Rossi ode na ljeto.Simplicio jest kvalitet, ali star je on.
ja sam prenio tu vijest jer sam to pročitao na goal.com a trebao sam bolje znati jer znate da goal.com voli 'bacati' bombe. sada kažu da je i 3. test pokazao daje mutu uzimao nedozvoljene supstance. kakva je situacija izgleda da je karijera za njega gotova. ovo me podsjeća na onog stopera palerma koji je uzimao kokain i za kojeg je karijera izgleda isto gotovo. činimi se da je to bio carozzieri._forzamilan_ je napisao/la:da, mislim da si u pravu, sad i ja nešto čitam kažu da je uzimao neke lijekove tj. tablete ali koje sadrže neke tvari koje su strogo zabranjene.materazzi je napisao/la: mutu nije pozitivan na kokain nego na neke tablete koje se koriste za mrsavljenje odnosno daju osjecaj sitosti , i ako mu se potvrdi pozitivan nalaz dobice 4 godine suspenzije i to mu je i kraj , iskreno mislim da covjek nije napravio toliko tezak prekrsaj da se udalji iz fudbala , pa covjek hoce da smrsa a ne da korstiu kreatin ili neku takvu supstancu za snagu i izdzljivost
_forzamilan_ je napisao/la: usput da se i osvrnem i na juventus i novog trenera zacheronija. malo mi je čudno što je zacheroni prihvatio ovaj posao da bude trener juventusa na samo par mjeseci jer je jasno da se nalazi tu kao potrošna roba. riječ je o dobrom treneru koji možda ne spada u red stručnjaka lippija ili ancelottija ali je provjeren. poznat je po defanzivnoj taktici a dok je trenirao milan koristio je formaciju 3-4-3 (gdje li će sa brazilcima u ovoj formaciji+juve nema toliko kvalitenih stopera-3) i sa tom je formacijom osvojio 1 scudetto i sa milanom pregazio inter 0-6, čini mi se 2001. godina.
Admir_Sa je napisao/la:Nece DDR nigdje, budi siguran. Simplicio je tu da pojaca konkurenciju Pizaru, a vjerovatno iz Rome ide Brighialan_kardec je napisao/la:Izgleda da Roma dovođenjem Simplicia pravi odstupnicu u slučaju da De Rossi ode na ljeto.Simplicio jest kvalitet, ali star je on.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.