LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu ovo gledat kako je krenulo nećemo ni proć dalje.Da nam je sad odbrana iz šampionskih sezona pa naguzio bi se na sred gej parade
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
O Željezničar - Veležizzo je napisao/la:Stvarno je ova prica ofirna do bola...ja ne znam šta ste zapeli toliko za taj penal![]()
i golman je imao šansu da ga odbrani
Čelik Zenica 1945
- Nail for Real
- Kontakt:
Der_Bomber je napisao/la:robovi88 je napisao/la:WOW Kako zanimljivoDer_Bomber je napisao/la:Teammanager Roberto Mancini vom englischen Pokalfinalisten Manchester City hat dem bosnischen Nationalspieler Edin Dzeko den Rücken gestärkt. "Ich glaube, dass er einer der besten Stürmer in Europa ist, aber manchmal passieren Stürmern eben komische Sachen. Auch Wayne Rooney hatte über Monate für Manchester United nicht getroffen, dasselbe gilt für Fernando Torres beim FC Chelsea. Ich bin sicher, dass Edin in der nächsten Saison fantastisch sein wird", sagte er.
Der 25 Jahre alte Dzeko hat seit seinem Wechsel vom VfL Wolfsburg zu den Citizens im Januar für 34 Millionen Euro in neun Spielen (574 Minuten) in der Premier League noch kein Tor erzielt.
Im FA Cup und in der Europa League traf er jeweils zweimal für Manchester. Im Pokal-Halbfinale gegen ManUnited saß er zuletzt nur auf der Bank. "Es ist schwierig für ihn, und es ist schwierig für mich. Es ist wichtig, dass er hart arbeitet, nichts weiter", sagte Mancini.![]()
De prevedi, nemoraš nam se ovako hvaliti da znaš NjemačkiNaso sam slucajno ovo na Spox.com.. Ne trebam prevoditi, mislim da svi forumasi zna njemacki.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zna, zna 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Imam taj Njemački u malom prstu 
chily-rz je napisao/la:rijec,jbg baki sad,zar Srpski nije na ekavici,.VAM je napisao/la:rahmetli?to mi iz srpskog nismo učili.prosvjetli me pa me nauci jos jednu riječ
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:O Željezničar - Veležizzo je napisao/la:Stvarno je ova prica ofirna do bola...ja ne znam šta ste zapeli toliko za taj penal![]()
i golman je imao šansu da ga odbrani
WTF HAH!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
haxonja je napisao/la:Titule se broje i pisu dok vama ostaje kukanje veliki poglavico!AllGunsBlazing je napisao/la:e vidis to sam zaboravio, kada je wiltord zabio za 0:1-Paja je napisao/la:Pamtis sigurno i titulu nad Old Toiletu i Wiltorda.
RED&WHITE POWER!![]()
![]()
desi se
edit: jesu li oni ikad i jednu normalnu titulu osvojili???![]()
![]()
Sve neki trileri
Rođen s tobom da budem
Smjesno, a istinito.Devil je napisao/la:Pu,pu,pu pomeri se s mesta,cuj Gibson,da mi razbije staklo na autu ispred Marakane kad bude sut'o.haxonja je napisao/la:Hahahahah Vida je nas, a onaj specijalac moze odmah i Gibsona bih ti dao!Devil je napisao/la:Ja kada sam hteo da ga odvedem u Zvezdu u paketu sa Vidicem niste dali,zato sada sutite i trpite.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Los_Blanos2 je napisao/la:ارسنال هو عادة صفر في كرة القدمdrinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
RIP SALE VILENJAK
RKO je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:ارسنال هو عادة صفر في كرة القدمdrinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
RKO je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:ارسنال هو عادة صفر في كرة القدمdrinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
![]()
najjači do sad
FORZA MARŠAL !!!
Vidi sto se fura moja fora 
a u prevodu arsenal je nula od kluba
Thomas Müller - Fußballgott
Ne vjerujem!RKO je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:ارسنال هو عادة صفر في كرة القدمdrinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
![]()
Čelik Zenica 1945
Jes smješno, ali je glupo do bola, jer SLAVEN koji ne zna ćirlicu je NEPISMENRKO je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:ارسنال هو عادة صفر في كرة القدمdrinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pošto znam da se @Drinin Vuk neće naljutiti na mene (ne bi treb'o
), odlučih se poigrati sa njegovim postovima. Naravno da ne'am ništa protiv ćiriličnog pisma (znam ga i čitati i pisati, naravno), ovo moradoh staviti (treba mi samo fotografija "prije" i "kasnije") da se vidi određeni napredak.
Prije (prosvjetljenja)
Nakon (prosvjetljenja)
A, što se tiče onog @Blancosovog posta na jeziku Bantu crnaca
, to ne zaslužuje nikakav komentar. Klasično podj*bavanje. 
Prije (prosvjetljenja)
drinin vuk je napisao/la:
Posle će opet modovi reći ma vic jbt kakva provokacija!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nakon (prosvjetljenja)
drinin vuk je napisao/la: ? су %,& је & & $ &.
A, što se tiče onog @Blancosovog posta na jeziku Bantu crnaca
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Chelsea_CBH je napisao/la:Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!skyisthelimit je napisao/la:klocko ti je Torres **** li te on u supakChelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
- drinin vuk
- Kontakt:
Не " се & $ $ је у " $ $..&.Monolog je napisao/la:Pošto znam da se @Drinin Vuk neće naljutiti na mene (ne bi treb'o), odlučih se poigrati sa njegovim postovima. Naravno da ne'am ništa protiv ćiriličnog pisma (znam ga i čitati i pisati, naravno), ovo moradoh staviti (treba mi samo fotografija "prije" i "kasnije") da se vidi određeni napredak.
Prije (prosvjetljenja)
drinin vuk je napisao/la:
Posle će opet modovi reći ma vic jbt kakva provokacija!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nakon (prosvjetljenja)
drinin vuk je napisao/la: ? су %,& је & & $ &.
A, što se tiče onog @Blancosovog posta na jeziku Bantu crnaca, to ne zaslužuje nikakav komentar. Klasično podj*bavanje.
С $ стране,? " " $ схвате $ је познавање " & у $ ?," $ - " " пажње,& не " $ ? по ' ".
" $ ?, & је " на ?,$ " ? $ % $,$ наравно ' се " " & $ у $ " " ".
п.с. $ ? & је ? & $ & ,& $ ? & $ у $ & / је $ % / ' ?,' $ " се ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A jbg, znam da ćeš ovakvu šalu prihvatiti (jer u biti ovo i jest šala, da se razumijemo). Znam da bih je ja prihvatio (kao uostalom i svaku koja je na moj račun, samo da se ne koriste neke proste riječi, te da se ne spominje porodica), tako da...
Nego, prosvjetljenje sam treb'o stavit' pod navodnike, jer je ovo sve krenulo nakon onog događaja na topicu vicevi. Naravno da ne'am ništa kontra ćirilice, moram ti priznati da i meni dođe da se koristim istom, a onda skontam da bi i mene citirali i odgovarali sa hiroglifama, pa odustanem.
Čuvaj se, pa do sljedećeg viđenja na ovoj ili nekoj drugoj temi. Da mi nije mrsko, sad bih uradio (de)motivational poster, al' ne'am ni volje ni vremena.
Nego, prosvjetljenje sam treb'o stavit' pod navodnike, jer je ovo sve krenulo nakon onog događaja na topicu vicevi. Naravno da ne'am ništa kontra ćirilice, moram ti priznati da i meni dođe da se koristim istom, a onda skontam da bi i mene citirali i odgovarali sa hiroglifama, pa odustanem.
Čuvaj se, pa do sljedećeg viđenja na ovoj ili nekoj drugoj temi. Da mi nije mrsko, sad bih uradio (de)motivational poster, al' ne'am ni volje ni vremena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.