NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Jak je Castle, ja sam se nado da ce ga Spursi dati Sacramentu u trade-u za Foxa
Da je igrao na početku kao u drugom dijelu sezone, Matas bi bio ROY
Vjerujem da će sljedeće sezone bit MIP

Vjerujem da će sljedeće sezone bit MIP

Znaci opet alemove Curry izbaciva u prvoj rundi, lagano ce oni memphisa dobiti
Kakvi penzioneri da nas izbace
Lakersi na krilima sudija, i Okc ok 

- Shategabri
- Kontakt:
Bome, ako im dođe GSW, Rakete bi mogle glat letjeti.
Više šansi bi imali sa Memfisom.
Više šansi bi imali sa Memfisom.
Koševo Zapad
Jimmy se cuvao za po max, pa to je valjda svima jasno. 35 su neke godine, ovdje vecina mladja, vidjet cete kad dodjete u te godine, shvatit cete neke stvari 

Ma to je vec jasno, a ako i oni izlete onda navija kontra Bostona samo, a ako vidi da nema fajde od toga onda samo nestane sa foruma

- superFrankie
- Kontakt:
Budenholzer dobio otkaz, iako ocekivano, ali po meni najmanji krivac za ovakvu sezonu Sunsa
-
- Kontakt:
Navijam za Lakerse i vidim ih u finalu konferencije,ali bit ce interesantno vidjeti kako će braniti unutrašnju liniju Wolvsa.Očekujem vecu minutažu prije svih Hayesa i Vanderbilta.
Pa upravo zbog tog, gdje ce penzioneri trcati sa momcima od 25 i manje godina, nema sanse. Iskusniji jesu ali u kosarci treba i fizikalija, kondicije. Glavni im igraci preko 35 godina i glavni igraci s klupe preko 30. Nema od tog nista, 2 ako uzmu nek se odare nogom u straznjicu.
Imao je dosta grešaka. Nepovjerenje u mlade igrače (Dunn, Oso), klupiranje i poslije izbacivanje Nurkića iz sastava (bolji je od ostalih opcija kako god okreneš), loše prilagođavanje protivniku u toku utakmice.superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 18:18Budenholzer dobio otkaz, iako ocekivano, ali po meni najmanji krivac za ovakvu sezonu Sunsa
Ali sa druge strane jes dobio užasno konstruisan i toksičan tim da vodi.
Moralo je doći do smjene trenera kako god okreneš u Phx, tradeati Duranta i pokupiti što više pikova i mladih igrača. Da su pametni i Bookera bi stavili na tržište ali mislim da ga naće mijenjati osim ako ne dođe neka neralno dobra ponuda
- superFrankie
- Kontakt:
Ma to sve stoji, nije iznenadjenje uopste, ali bio je osudjen na neuspjeh i prije nego sto je dosao. Ali da, trebaju pokusati trejdati Duranta i Beala za pikove i mlade igrace, inace ih nema nigdje, nit imaju perspektivne igrace, nit imaju pikove u skorijoj buducnostiMrPink je napisao/la: ↑14 apr 2025, 20:00Imao je dosta grešaka. Nepovjerenje u mlade igrače (Dunn, Oso), klupiranje i poslije izbacivanje Nurkića iz sastava (bolji je od ostalih opcija kako god okreneš), loše prilagođavanje protivniku u toku utakmice.superFrankie je napisao/la: ↑14 apr 2025, 18:18Budenholzer dobio otkaz, iako ocekivano, ali po meni najmanji krivac za ovakvu sezonu Sunsa
Ali sa druge strane jes dobio užasno konstruisan i toksičan tim da vodi.
Moralo je doći do smjene trenera kako god okreneš u Phx, tradeati Duranta i pokupiti što više pikova i mladih igrača. Da su pametni i Bookera bi stavili na tržište ali mislim da ga naće mijenjati osim ako ne dođe neka neralno dobra ponuda
Moram ti priznati da Udoku nisam prezalio, onu prvu godinu sto je bio vec se vidjelo da je WC trener i strucnjak, al eto spetljao se sa nekom uposlenicom i morao dobiti otkaz, glupost al eto.
Ime je strasan pogotovo za defanzivu, zamisli samo da je on sad u Bostonu i da ima ovaj roster
Tempirali su sve za ovaj PO, zadnja sansa za prsten. Mozda odmah ispadnu a mozda odu do kraja. Ovu ekipu kad krene sut, nezaustavljivi su. Na 4 pobjede sve je moguce.alemsa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 19:45Pa upravo zbog tog, gdje ce penzioneri trcati sa momcima od 25 i manje godina, nema sanse. Iskusniji jesu ali u kosarci treba i fizikalija, kondicije. Glavni im igraci preko 35 godina i glavni igraci s klupe preko 30. Nema od tog nista, 2 ako uzmu nek se odare nogom u straznjicu.
Vidjet cemo, jedva cekam.
Ma kakvo tempiranje burazeru, valja igrati 40 minuta playoff kosarke. Rakete ih uzmu krkace i trce laganoNeutral je napisao/la: ↑15 apr 2025, 00:22Tempirali su sve za ovaj PO, zadnja sansa za prsten. Mozda odmah ispadnu a mozda odu do kraja. Ovu ekipu kad krene sut, nezaustavljivi su. Na 4 pobjede sve je moguce.alemsa je napisao/la: ↑14 apr 2025, 19:45Pa upravo zbog tog, gdje ce penzioneri trcati sa momcima od 25 i manje godina, nema sanse. Iskusniji jesu ali u kosarci treba i fizikalija, kondicije. Glavni im igraci preko 35 godina i glavni igraci s klupe preko 30. Nema od tog nista, 2 ako uzmu nek se odare nogom u straznjicu.
Vidjet cemo, jedva cekam.

Pa sta si rekao? lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.