Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

231983
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la 231983 » 28 okt 2025, 20:25

Coolpanda24 je napisao/la:
28 okt 2025, 20:25
231983 je napisao/la:
28 okt 2025, 20:19
28 okt 2025, 20:08
Ima li kakav link za utakmicu?
Samo na psv- ovoj stranici, treba se reg., meni se nije dalo. Ne znam ni moze li odavdje.
Može, evo registrovao sam se upravo. Nije komplikovano, čas posla. Hvala na info. :thumbup:
Odoh i ja sad 😅

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 okt 2025, 21:05

Zamijenjen na poluvremenu. Ruku na srce, on bi trebao da odskače u ovom Jong-u, međutim slaba fajda.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 okt 2025, 21:43

Samo poluvrijeme za Jong, e Boze dragi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 28 okt 2025, 21:57

Kao odmah panika, strašno, nije dovoljno dobar i za Jong...🙄

Logicki se nameće da mali uopste nije htio da igra veceras niti mu se igralo, zajebavaao se poluvrijeme vjerovatno.

Mali je buntovnik, prsit, inadžija, skriveno bezobrazan.. Takav karakter odrastao u takvom sistemu i drustvu da uvijjek ima visoko misljenje o sebi i da vrijedi vise nego drugi iili u najmanju ruku kao drugi i ne da, da se zahebava taman ga to koštalo karijere u Psv, posebno nakon derbija u nedjelju i onakvog ignorisanja od ostalih igraca i ovako im vraca to na profinjen nacin.

Evo sad za vikend ako dobije priliku za prvi tim uradice nesto sto ce opet trenera bacit u dilemu.

Samo da je malo fizicki jači a mozda s godinama i ojača i jos malo ppraste....vec sad bi bio top igrač jer karakter i muda vec ima sto je mozda i najbitnije.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 okt 2025, 22:05

Čekaj brigada, to što se kao (po tebi) logički nameće je skroz ok ponašanje? Kakvo to Esmir ima pokriće da se može zajebavati, kao što ti kažeš? De malo realnosti. 😁

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 28 okt 2025, 22:26

General505 je napisao/la:
28 okt 2025, 21:57
Kao odmah panika, strašno, nije dovoljno dobar i za Jong...🙄

Logicki se nameće da mali uopste nije htio da igra veceras niti mu se igralo, zajebavaao se poluvrijeme vjerovatno.

Mali je buntovnik, prsit, inadžija, skriveno bezobrazan.. Takav karakter odrastao u takvom sistemu i drustvu da uvijjek ima visoko misljenje o sebi i da vrijedi vise nego drugi iili u najmanju ruku kao drugi i ne da, da se zahebava taman ga to koštalo karijere u Psv, posebno nakon derbija u nedjelju i onakvog ignorisanja od ostalih igraca i ovako im vraca to na profinjen nacin.

Evo sad za vikend ako dobije priliku za prvi tim uradice nesto sto ce opet trenera bacit u dilemu.

Samo da je malo fizicki jači a mozda s godinama i ojača i jos malo ppraste....vec sad bi bio top igrač jer karakter i muda vec ima sto je mozda i najbitnije.
Nije druže panika zbog današnje utakmice, nego kompletne 2025. što se tiče njegove karijere. Od oktobra 2024. kad je zadnji put odigrao u Americi, skupio je nekih 200-300 minuta klupskog fudbala u evo punih godinu dana, ako ne računamo ono U21. I od tih 200 i kusur minuta su pola bili nekakvi ulasci u zadnjih 10-15 minuta, uglavnom kad su riješene utakmice i tempo padne, kroz koje neće igrački napredovati ni sekunde.

Edit: po evidenciji sa Transfermarkta, otkako je stigao u PSV proveo je 245 minuta na terenu, znači vremenski ekvivalent dvije i po pune utakmice, s tim da je on to skupio na 13 utakmica.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 28 okt 2025, 22:34

28 okt 2025, 22:05
Čekaj brigada, to što se kao (po tebi) logički nameće je skroz ok ponašanje? Kakvo to Esmir ima pokriće da se može zajebavati, kao što ti kažeš? De malo realnosti. 😁

Nisam rekao da je ok takvo ponašanje ok, niti on ima neko pokriće preveliko a i ima ga nesto ,niti ja pričam o ponašanju.... Ovdje je iskljucivo naglasak na njegov karakter.

Kazem, mali je takav ima visoko misljenje o sebi mozda i nerealno ali on se drzi toga jer odrastao je u americkom drustvu i socijalnom uređenju gdje ih od malena uči da su najbolji, najjači i najpametniji na svijetu to znam od ljudi koji žive tamo.

I on je s tim došao u veliki klub i drzi se toga, trudi se i radi to se vec polako vidi na terenu pa šta bude, ne osvrce se puno sta pisu i pricaju

Iskreno, i meni se svidja takav karakter kod ljudi opcenito, ne volim potrcke, kukavice, hujhude i levate kakva je vecina nasih ljudi posebno u spprtu.

Mali ostaje dosljedan sebi jer zna i vjeruje u sebe, ako ne uspije u Psv uspjet ce negdje drugo...to se zove karakter.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 10 gostiju.