sav se najezim kod 2:0
Jel ovo igor kristic??
Meni je lik extra..
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- edo_malesak
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
a sto nemogu ove pesimiste
[youtube][/youtube]
Ide Ciro Preko Portugala...

[youtube][/youtube]
Ide Ciro Preko Portugala...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
hahahhaahhahahaLily je napisao/la:jocker123 je napisao/la:treba njega povrijediti opet tamo u lisabonu,onda ce se prepirati na relaciji lisabon-madrid bit ce im manje samopouzdanje ovdje i gotova utakmica
samo nek' se oni svadjaju..
mozda bi i bilo bolje da zaigra u Lisabonu i povrijedi se. dobijemo ih 2:1... Izbije skandal.. Uprava Reala bjesni ..krive Portugalce.. Queiroz dobio infarkt.. Uzasavaju se Bosne.. Ronaldo place jer se svi sekiraju zbog njega (jadnicak).. Dodje srijeda i mi pobjedimo 10:0 (Portugalci ni ne prismrde golu).. I tako odemo na SP!
![]()
![]()
![]()

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ja bi prije rekao da vidi bosance,a ne bosanke..loptica je napisao/la:Dolazi na čevape malo vidjet naše Bosanke![]()
Sretan sam što PRENOSI HRT2 u subotu svaka čast u 21,20h!
Idemo,,go Bosno!

E decko, nemoj biti neUrozan, i na nekome ovde istresati gace. NIko ovde ne pise o njemu. Libo me hoce li doci il' nece, hoce li igrati il' ne? Vidis da je zezamo.Ponos Torina je napisao/la:Ronaldo nece nigdje doci sad sam gledao lik hoda na stakama jedva hoda,dosao je samo na pregled u portugal i vraca se odma u madrid,neznam sta ste vise dosadni sa njim kao da je BOG neki,Vise ste napisali o njemu nego i o jednom nasem igracu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vrebac86 je napisao/la:hahahhaahhahahaLily je napisao/la:jocker123 je napisao/la:treba njega povrijediti opet tamo u lisabonu,onda ce se prepirati na relaciji lisabon-madrid bit ce im manje samopouzdanje ovdje i gotova utakmica
samo nek' se oni svadjaju..
mozda bi i bilo bolje da zaigra u Lisabonu i povrijedi se. dobijemo ih 2:1... Izbije skandal.. Uprava Reala bjesni ..krive Portugalce.. Queiroz dobio infarkt.. Uzasavaju se Bosne.. Ronaldo place jer se svi sekiraju zbog njega (jadnicak).. Dodje srijeda i mi pobjedimo 10:0 (Portugalci ni ne prismrde golu).. I tako odemo na SP!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al me nasmija,,,,,,,i na kraju fifa odluci da se utakmica ponavlja jer je ronaldo bio povrijeden hahahhahah
ah kakve smo mi srece da se ovo i dogodi

hehe. sta fali malo smijeha pa nije bas ovo nemoguce

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Eh da naleti na kakvog maljavog otisao bi u hodocasnike.kenoo je napisao/la:ja bi prije rekao da vidi bosance,a ne bosanke..loptica je napisao/la:Dolazi na čevape malo vidjet naše Bosanke![]()
Sretan sam što PRENOSI HRT2 u subotu svaka čast u 21,20h!
Idemo,,go Bosno!![]()
Nikad mu vise nebi palo na pamet.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ej Mandela mi se primicemo 

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- rob do bagro
- Kontakt:
ah kakve smo mi srece da se ovo i dogodina kraju bi nesto izmislili..
hehe. sta fali malo smijeha pa nije bas ovo nemoguce![]()
prosto moguce

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Mene ne bi zacudilo kad bi sva ova za.ebancija oko Ronalda bila samo njihova taktika, sa Realom u talu. Ne bi me nimalo zacudilo kad bi se on "nekim cudom" naglo oporavio i opet vratio u njihov kamp...Vala su dosadili s njim vise, a i mi smo sami sebi izgleda 

rob do bagro je napisao/la:ah kakve smo mi srece da se ovo i dogodina kraju bi nesto izmislili..
hehe. sta fali malo smijeha pa nije bas ovo nemoguce![]()
prosto moguce...jel i ovo bio san
![]()
nije

nije mi mi Kleopatra ni do koljena

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Znaci @Lily mozes kroz tarabu vidjeti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako su se Prosinečki,Bilić raspričali o bih-repki i svom šefu na indexu,hr prati novosti iz našeg stožera svakodnevno ,jesmo najveće face
Ima Bosna meraka,ide Ćiro preko Portugala -danas vidio ovaj grafit -cool!
Čito sam da Njemci kažu Bosna može čudo napravit ,pa znaju oni naše ljiljane -zmajeve ko hara kod njih

Ima Bosna meraka,ide Ćiro preko Portugala -danas vidio ovaj grafit -cool!

Čito sam da Njemci kažu Bosna može čudo napravit ,pa znaju oni naše ljiljane -zmajeve ko hara kod njih

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- rob do bagro
- Kontakt:
ljudi jel iko zna kakvih tableta ima za smirenje
trebace mi,po mogucnosti bez recepta da se uzmu 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:ljudi jel iko zna kakvih tableta ima za smirenjetrebace mi,po mogucnosti bez recepta da se uzmu
Posto si ti u Nicaze sigurno ces naci nesto

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
portugalski savez je objavio nakon pregleda njihovih doktora da ronaldo nece biti spreman za utakmice baraza!!
nasao na stranici njihovog saveza i preveo sa google translate
to onda ovako izgleda:
nasao na stranici njihovog saveza i preveo sa google translate

to onda ovako izgleda:
Nakon sazivanju igara play-off kvalifikacije za finale Svjetskog kupa 2010 (Portugal - Bosna i Hercegovina i Bosna i Hercegovina - Portugal), igrač Cristiano Ronaldo je u Lisabonu u utorak poslijepodne , 10. studenog i podvrgnut evaluacija od strane medicinskog osoblja od reprezentacije.
Nakon što je klinička evaluacija i obrada slike, zaključeno je da igrač nije fizički u mogućnosti da se integriraju u fazi pripreme reprezentacije za ove igre.
Portugalski nogometni savez žele igrač dobar i brz oporavak.
http://www.fpf.pt/portal/page/portal/PO ... id=8412310
i meni ce trebati nesto za smirenje, pola mi zivota ode uvijek kad gledam repku, kad je dzeko suknuo belgijancima zamalo sam slomio nogu kad sam udario u stol 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma uzmi sarajevsku najbolje te smiri,a i bez recepta ti jerob do bagro je napisao/la:ljudi jel iko zna kakvih tableta ima za smirenjetrebace mi,po mogucnosti bez recepta da se uzmu

mene nervira ovaj k**** oko Ronalda. J**** ima mater **** neka vise kazu hoce li ili nece igrati, zar nas se ovoliko boje da moraju takticku praviti?
- TheManiacs
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:ljudi jel iko zna kakvih tableta ima za smirenjetrebace mi,po mogucnosti bez recepta da se uzmu
Imam ja 1000 miligrama

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.