FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I ja znam preko FM 15ke, ima dosta igrača na tom "B" spisku koji su mladji od 21e i dvije ili vise godina u klubu tako da mislim da mozemo dodati jednog igraca. A i ako je popunjeno mislim da bi trebalo da moze da se jedan izbaci a drugi ubaci.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
Evo našao sam na njihovoj stranici:
For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a maximum
of one new eligible player on List A after the above-mentioned deadlines,
provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must
be completed by 24.00CET on the day before the relevant first-leg match and the
club’s association must confirm in writing that the new player is eligible to play at
domestic level at this time.
If the registration of such a new player causes the number of players on List A to
exceed 25, the club must remove a currently registered player to reduce the
squad to 25 players again.
Znači manager je upravu
For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a maximum
of one new eligible player on List A after the above-mentioned deadlines,
provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must
be completed by 24.00CET on the day before the relevant first-leg match and the
club’s association must confirm in writing that the new player is eligible to play at
domestic level at this time.
If the registration of such a new player causes the number of players on List A to
exceed 25, the club must remove a currently registered player to reduce the
squad to 25 players again.
Znači manager je upravu

Nikad niko nije odg sto nema Djelmica na spisku za europu?
[youtube][/youtube]
Mješavina neopisive tuge i neopisivog ponosa tog dana, šta ova djeca rade
Gledaj ti Bajićeve lopte bez da je i pogledao a onda Memija izradi golmana ko malo ko u životu, gledaj Beganovića u stilu Drogbe glavom, gledaj Amirovog trka i asistencije za Bajićevu zakucavu. I kažu "otpisuj Želju"
P.S. gdje su ta Željina djeca?
P.S.2 Vidi Koke kako u stilu Amela Mekića okrenu Dženisa, bacaj bijeli peškir udavi ga majmun
Mješavina neopisive tuge i neopisivog ponosa tog dana, šta ova djeca rade

Gledaj ti Bajićeve lopte bez da je i pogledao a onda Memija izradi golmana ko malo ko u životu, gledaj Beganovića u stilu Drogbe glavom, gledaj Amirovog trka i asistencije za Bajićevu zakucavu. I kažu "otpisuj Želju"

P.S. gdje su ta Željina djeca?
P.S.2 Vidi Koke kako u stilu Amela Mekića okrenu Dženisa, bacaj bijeli peškir udavi ga majmun

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kakva je ovo utakmica bila 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
]
Ljeti jednom, zimi malo rijedjeshzna je napisao/la:Znal neko zigu li ovaj Livaja šta?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ja taj dan u 12h imao ispit, bus za Vitez u 14h. Pola 4 na stadionu bio, noc prije radili onaj trans. Nikome nije do tekme bilo, a svima opet stalo iz mnogo razloga. Prelijepa igra bila. Livaja super odigrao po desnoj strani, Kvesa se mucio itekako.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Jel ovo Ligata ponovo pljuje po Zelji

Sanjao da je 1-1 rezultat i to igrali na Kosevu,taja nezadovoljna,odnekud Jamak igrao,Boze sacuvaj sta covjek moze sanjati 

Prouči nešto prije spavanjaDamir05 je napisao/la:Sanjao da je 1-1 rezultat i to igrali na Kosevu,taja nezadovoljna,odnekud Jamak igrao,Boze sacuvaj sta covjek moze sanjati

Velahalve je napisao/la:Prouči nešto prije spavanjaDamir05 je napisao/la:Sanjao da je 1-1 rezultat i to igrali na Kosevu,taja nezadovoljna,odnekud Jamak igrao,Boze sacuvaj sta covjek moze sanjati

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Presing i trka od prve minute, da ne znaju šta ih je snašlo.
Zadovoljan bilo kakvom pobjedom
Zadovoljan bilo kakvom pobjedom

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koji smo mi pacenici,Boze sacuvaj
,pa ne igramo protiv Mancestera,hahahaha,ovo je zagrijavanje pred prave tekme,ali eto covjek misli o tome,pa i sanja jbg.

- corleone87
- Kontakt:
Sirćeta na noge prije spavanja..Damir05 je napisao/la:Sanjao da je 1-1 rezultat i to igrali na Kosevu,taja nezadovoljna,odnekud Jamak igrao,Boze sacuvaj sta covjek moze sanjati
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:Sirćeta na noge prije spavanja..Damir05 je napisao/la:Sanjao da je 1-1 rezultat i to igrali na Kosevu,taja nezadovoljna,odnekud Jamak igrao,Boze sacuvaj sta covjek moze sanjati

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pozelis toliko tekmu, i nema yebenog prijenosa ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
eh kako nema ima radio prijenosAsharaK je napisao/la:Pozelis toliko tekmu, i nema yebenog prijenosa ...

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Gdje ce bit radio prenos tj koji radiozmaj348 je napisao/la:eh kako nema ima radio prijenosAsharaK je napisao/la:Pozelis toliko tekmu, i nema yebenog prijenosa ...nego sretno sutra momci
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.