FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 14 nov 2010, 22:33

ekii je napisao/la:Ja bio na Istoku na zalost tamo nista i mi smo prozivali Baljka i kompaniju ali para nigdje ;) !
Takođe i ja bez para protiv bande na Istoku!
Sarajevo ljubavi moja!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 14 nov 2010, 22:38

Ma ne bi me čudilo da se plaćaju navijači. pa ne bi bilo prvi put. sjećam se kad je onaj smrad Dino Konaković plaćao pojedincima iz Hordi za utakmice KK bosne. to bi mi baš ličilo na blekića. dati pare da pojedincima da urlaju za njega a ne dati dinara u klub. bjezi ba.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 22:47

Identitet je napisao/la:Ma ne bi me čudilo da se plaćaju navijači. pa ne bi bilo prvi put. sjećam se kad je onaj smrad Dino Konaković plaćao pojedincima iz Hordi za utakmice KK bosne. to bi mi baš ličilo na blekića. dati pare da pojedincima da urlaju za njega a ne dati dinara u klub. bjezi ba.
fora je sine sto smo se mi borili protiv takvih i ti isti su skandirali Mirzi toliko o tebi,idi pitaj Blekica da ti posudi koju kintu!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 22:49

Identitet je napisao/la:Ma ne bi me čudilo da se plaćaju navijači. pa ne bi bilo prvi put. sjećam se kad je onaj smrad Dino Konaković plaćao pojedincima iz Hordi za utakmice KK bosne. to bi mi baš ličilo na blekića. dati pare da pojedincima da urlaju za njega a ne dati dinara u klub. bjezi ba.
Upravo sam spomijao tu agenturu Hordi , da je jedina odgovorna za ovu situaciju jer su svi bili na platnoj listi FKS i uzimali pare od Baljka i slicnih i oni su se tako utrpali u FKS da ih je sada tesko istjerati , da su tada vodje Hz uradile pravu stvar i voljele FKS danas ove ljude ne bi gledali u klubu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 22:51

samo sarajevo je napisao/la:
fora je sine sto smo se mi borili protiv takvih i ti isti su skandirali Mirzi toliko o tebi,idi pitaj Blekica da ti posudi koju kintu!
ne mora blekić (fuj, gadi mi se napisati ovo prezime) nikome posudjivati,neka plati sta je obecao pakas obicni... :x :x :x
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 22:53

Neka nasim "placenicima" tj igracima Mirza plati jer su njegovi dupelizci , a vi koji ste daleko od kluba samo se tjesite cinjenicom da se igracima nije placalo , i vala bas mi je drago da su se Horde ogranicile od pojedini likova koji sada sebi pojedose onu stvar jer ne mogu prodavati svoju maglu na sjeveru 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2010, 22:55

Al ne znam kako vas moze upaliti covjek koji se registrovao samo da bi pljuvao po navijacima i Blekicu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:01

Dirk je napisao/la:Neka nasim "placenicima" tj igracima Mirza plati jer su njegovi dupelizci , a vi koji ste daleko od kluba samo se tjesite cinjenicom da se igracima nije placalo , i vala bas mi je drago da su se Horde ogranicile od pojedini likova koji sada sebi pojedose onu stvar jer ne mogu prodavati svoju maglu na sjeveru 8-)
ja koliko vidim tebi su navijaci sarajeva samo na sjeveru ili mi se cini,jer svako ko ima imalo drugacije misljenje od istih ne valja,a u svemu ovome su igraci najmanje krivi,ginuli su,borili se sta jos treba da urade da bi valjali?[b]O ostalim iz kluba imam isto misljenje pocevsi od mirze,preko baljka&co pa do ublehasa blekica... :o [/b]@megamon...pratim ovaj forum dugo i vise nisam mogao da se suzdrzim a da ne kazem koju,jer ti si pokazao ljubav prema klubu time sto nisi otisao na tekmu... :x
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 14 nov 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2010, 23:04

padobranac1978 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Neka nasim "placenicima" tj igracima Mirza plati jer su njegovi dupelizci , a vi koji ste daleko od kluba samo se tjesite cinjenicom da se igracima nije placalo , i vala bas mi je drago da su se Horde ogranicile od pojedini likova koji sada sebi pojedose onu stvar jer ne mogu prodavati svoju maglu na sjeveru 8-)
ja koliko vidim tebi su navijaci sarajeva samo na sjeveru ili mi se cini,jer svako ko ima imalo drugacije misljenje od istih ne valja,a u svemu ovome su igraci najmanje krivi,ginuli su,borili se sta jos treba da urade da bi valjali?O ostalim iz kluba imam isto misljenje pocevsi od mirze,preko baljka&co pa do ublehasa blekica... :o @megamon...pratim ovaj forum dugo i vise nisam mogao da se suzdrzim a da ne kazem koju,jer ti si pokazao ljubav prema klubu time sto nisi otisao na tekmu... :x

Znaci ti mislis da ja ne volim Sarajevo samo zato sto nisam otisao da gleadam baljkove pulene? :roll:
Dobro eto ja ne volim Saraj'vo,nastavi dalje sa podyebavanjem
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 23:05

ja koliko vidim tebi su navijaci sarajeva samo na sjeveru ili mi se cini,jer svako ko ima imalo drugacije misljenje od istih ne valja,a u svemu ovome su igraci najmanje krivi,ginuli su,borili se sta jos treba da urade da bi valjali?O ostalim iz kluba imam isto misljenje pocevsi od mirze,preko baljka&co pa do ublehasa blekica... :o @megamon...pratim ovaj forum dugo i vise nisam mogao da se suzdrzim a da ne kazem koju,jer ti si pokazao ljubav prema klubu time sto nisi otisao na tekmu... :x
Da ne podrzavaju one koji su unistili ovaj klub , i to je njihov jedini grijeh koji im se nece tako lahko oprostiti , ne vidim sta ti nije jasno da su sami napravili konferenciju nikom im rijeci ne bi rekao , ali na istoj Baljak , Merdan i slicni sto znaci da su na strani onih koji su unisitli klub i koji su im ostali duzni plate za prosle sezone !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:11

Megamon je napisao/la:

Znaci ti mislis da ja ne volim Sarajevo samo zato sto nisam otisao da gleadam baljkove pulene? :roll:
Dobro eto ja ne volim Saraj'vo,nastavi dalje sa podyebavanjem
dobro sam upratio ko podyebava na ovoj temi,pa i na ostalima..nebitno,ja tvoju ljubav ne osporavam ali me interesuje kako ti mozes velicati blekica vec 1000 stranica,a da nisi naveo nijedan argument kojim bi iste odbranio.Neka je tebi ublehas bio na avataru pola godine,koji te kupio ublehama ja cu ovo,ja cu ono...ima nas svakakvih...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:16

@dirk...Da ne podrzavaju one koji su unistili ovaj klub , i to je njihov jedini grijeh koji im se nece tako lahko oprostiti , ne vidim sta ti nije jasno da su sami napravili konferenciju nikom im rijeci ne bi rekao , ali na istoj Baljak , Merdan i slicni sto znaci da su na strani onih koji su unisitli klub i koji su im ostali duzni plate za prosle sezone ! ...ne mogu da vjerujem,duzni im 4 plate od prosle sezone,u redu...a ovaj uhljup za cetiri mjeseca duzan isto toliko i gdje je tu logika?Samo da te pitam da si ti igrac bili sebi dozvolio da izadjes na presicu i kazes da nemas hljeba da jedes,a znas da lazes ?

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 nov 2010, 23:19

Momci mogu vas nesto zamolit ko brat brata nemojte da se svadjamo trebamo da budemo slozni dusmanima odgovara ova situacija kad se prepiremo prestanite vise i zapamtite Sarajevo nije blekic ni baljak ni niko drugi Sarajevo smo mi i oni koji ginu za sveti dres !

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 23:20

Pa gdje su takvi kao ti na tekmama? Onih par hiljada kojih je uvijek tu za klub sva sreca imaju isto misljenje a sta misle takvi kao ti padobranci zaboli nas taki,sta ti nije jasno,znam da se jedes al ti je dzaba na tvoju zalost,jedi se i dalje u sebi i lijeci frustracije ovdje!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2010, 23:22

Samo F.K.S !! je napisao/la:Momci mogu vas nesto zamolit ko brat brata nemojte da se svadjamo trebamo da budemo slozni dusmanima odgovara ova situacija kad se prepiremo prestanite vise i zapamtite Sarajevo nije blekic ni baljak ni niko drugi Sarajevo smo mi i oni koji ginu za sveti dres !
Samo sto ja nikoga ne vidim da gine za dres,jucer su "namjestili" utakmicu.Ne mogu listicu da dobiju 2 godine.

E moj Zeka,Skoro malo vas je

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:25

samo sarajevo je napisao/la:
Pa gdje su takvi kao ti na tekmama? Onih par hiljada kojih je uvijek tu za klub sva sreca imaju isto misljenje a sta misle takvi kao ti padobranci zaboli nas taki,sta ti nije jasno,znam da se jedes al ti je dzaba na tvoju zalost,jedi se i dalje u sebi i lijeci frustracije ovdje!
...na istoku svaku iznad prolaza izmedju A i J,u Prijedoru i listici nisam bio,porodicne obaveze sinak...a ti bi mogao svoje frustracije negdje drugo lijeciti,a ne ovdje i kad te vec interesuje zbog takvih sam se prijavio da ljudi vide da nas ima drukcijih...hahhaaaaaaaaaaaa,cuj namjestili...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 23:31

@padobranac1978

Nova uprava im je uplatila 3 plate i premije, to svaka budala zna , a igraci su sebi dopustili taj luksuz da laju na ljude koji su se bar trudili za njih , ali problem je u tome sto su oni okrenuti svom treneru i na onoj konferenciji je sve jasno, strah od Merdana i slicni je uticala na njih, uzmi samo izjavu Dzakmica i ostali prije mjesec dana sve bajno, odjednom nista ne valja !

Pusti se suplje i prestani biti potparol Mirzi , pametnije ti je da ga utjesis jer je 99% navijaca protiv njega jos od tekme sa Borcem je trebao dobiti otkaz jer je on i kriv za tu tekmu i njegova taktika, a ono 1% su njegovi dupelizci poput tebe, ali jos jedno kolo i sretan mu put !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:35

Dirk je napisao/la:@padobranac1978

Nova uprava im je uplatila 3 plate i premije, to svaka budala zna , a igraci su sebi dopustili taj luksuz da laju na ljude koji su se bar trudili za njih , ali problem je u tome sto su oni okrenuti svom treneru i na onoj konferenciji je sve jasno, strah od Merdana i slicni je uticala na njih, uzmi samo izjavu Dzakmica i ostali prije mjesec dana sve bajno, odjednom nista ne valja !

Pusti se suplje i prestani biti potparol Mirzi , pametnije ti je da ga zjesis jer je 99% navijaca protiv njega jos od tekme sa Borcem je trebao dobiti otkaz jer je on i kriv za tu tekmu i njegova taktika, a ono 1% su njegovi dupelizci poput tebe !
...hahahaaaaaaa,vidis da si ogranicen...nadji gdje ja branim mirzu,nemas puno za pregledati,6 postova...jeli ti to blekic rekao da im je to placeno i nisi mi odgovorio da si ti igrac bili sebi to dopustio?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 23:40

Vidi ima tu jedna dobra pozadina , npr isti taj Jahovic koji kaze da nema za struje jedan je od glavnih u gradu po razbacivanju po kafanama i slicno i ljudi se onda pitaju otkud to da on nema i u takvim stvarima se krije pitanje zasto igraci brane Mirzu i zasto su mu toliko privrzeni 8-)

Nije mi Blekic rekao , za razliku od tebe znam i vecinu igraca a i svaku utakmicu sam na svetoj tribini i ne lupam samo po forumima kao ti suplje, ako si ti ponosan na istup igraca FKS na konferenciju u prisustvu Baljka i Merdanovica onda svaka cast 8-)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 nov 2010, 23:45

Dirk je napisao/la:Vidi ima tu jedna dobra pozadina , npr isti taj Jahovic koji kaze da nema za struje jedan je od glavnih u gradu po razbacivanju po kafanama i slicno i ljudi se onda pitaju otkud to da on nema i u takvim stvarima se krije pitanje zasto igraci brane Mirzu i zasto su mu toliko privrzeni 8-)

Nije mi Blekic rekao , za razliku od tebe znam i vecinu igraca a i svaku utakmicu sam na svetoj tribini i ne lupam samo po forumima kao ti suplje, ako si ti ponosan na istup igraca FKS na konferenciju u prisustvu Baljka i Merdanovica onda svaka cast 8-)
...ma ne mogu da vjerujem,ja nisam ponosan,nego me stid da se to desava mom klubu,zeludac me boli zbog svega...eki to ja lupam po forumima,tek sam se reg. zbog tebe i tvojih istomisljenika,ali ruku na srce i ja sam u startu pomislio da ce ublehas nesto uraditi, kad ono SIPAK...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.