Ipak Sloboda ne zasluzuje da igra po nekim selima

p.s. ko prvi napise "kompleksi su cudo" ili nesto slicno dobije nagradu..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Auuu, znaš kako sam se iznervirao zbog tvog posta. NIšta me danas nije nasikiralo al' kad mi ti ovo napisa. Potono sam totalno.19sioux89 je napisao/la:Nemojte se brinuti ljudi ja mislim da cete se sledece sezone prosetat kroz 2.federalnu i ekspresno se vratit u 1. i igrat sa gigantima tipa Radnicki,Jedinstvo,Buducnost itd.
Ipak Sloboda ne zasluzuje da igra po nekim selima![]()
pozzz
Neka tako nam i treba, da nas seljaci g u z e dok nam Jamin salje legende i otvara parkove. Nabijem i Tvrtka i njega! Tvrtko je vladar, a ne borac za Bosnu. Qurac bi Tvrtko bio na prvoj liniji u rovu, nego bi slao svoje pijune koji ginu za njegove interese. Yebem ja vladare i nacelnike. Nisu oni ni do koljena obicnoj raji. Bolje da je napravio spomenik obicnom BOSANCU, koji prolazi kroz sav jad i bjedu koju mu donose njegove vodje! Obicni BOSANAC je zasluzio spomenik. Obicn BOSANAC je i sacuvao ono sto imamo. Obicni BOSANAC ce sacuvati i Slobodu!VolimTz je napisao/la:Auuu, znaš kako sam se iznervirao zbog tvog posta. NIšta me danas nije nasikiralo al' kad mi ti ovo napisa. Potono sam totalno.19sioux89 je napisao/la:Nemojte se brinuti ljudi ja mislim da cete se sledece sezone prosetat kroz 2.federalnu i ekspresno se vratit u 1. i igrat sa gigantima tipa Radnicki,Jedinstvo,Buducnost itd.
Ipak Sloboda ne zasluzuje da igra po nekim selima![]()
pozzz
Slusaj ova druga liga je sranje isto kao sto smo i mi! I tacka!Benjo_AFC86 je napisao/la:Nista protiv vas, ali smijesno je kad se sjetimo onih komentara protutnjacemo prvom ligom, niko nam nista ne moze i slicno. Realno, sad su vase malo spustili na zemlju i dokazali da Prva liga nije zezancija kao sto ste SVI mislili.
Kreno ja lagano kroz grad na tekmu kad na trgu pušten Mirnesov govor. Kaže "Komunisti prave spomenike kraljevima, to nema nigdje". Upravu je čovjek, brukaju komunizam, pa zar nije čika Marx lijepo rekao "ukinimo klasne razlike". Gdje mi živimo, komedija.Probisvjet je napisao/la: Neka tako nam i treba, da nas seljaci g u z e dok nam Jamin salje legende i otvara parkove. Nabijem i Tvrtka i njega! Tvrtko je vladar, a ne borac za Bosnu. Qurac bi Tvrtko bio na prvoj liniji u rovu, nego bi slao svoje pijune koji ginu za njegove interese. Yebem ja vladare i nacelnike. Nisu oni ni do koljena obicnoj raji. Bolje da je napravio spomenik obicnom BOSANCU, koji prolazi kroz sav jad i bjedu koju mu donose njegove vodje! Obicni BOSANAC je zasluzio spomenik. Obicn BOSANAC je i sacuvao ono sto imamo. Obicni BOSANAC ce sacuvati i Slobodu!
Pa Jasmin postavio sebi spomenik jer on misli da je Tvrtko, yebo mu Tvrtko klicu iz koje je dosao u Tuzlu!VolimTz je napisao/la:Kreno ja lagano kroz grad na tekmu kad na trgu pušten Mirnesov govor. Kaže "Komunisti prave spomenike kraljevima, to nema nigdje". Upravo je čovjek, brukaju komunizam, pa zar nije čika Marx lijepo rekao "ukinimo klasne razlike". Gdje mi živimo, komedija.Probisvjet je napisao/la: Neka tako nam i treba, da nas seljaci g u z e dok nam Jamin salje legende i otvara parkove. Nabijem i Tvrtka i njega! Tvrtko je vladar, a ne borac za Bosnu. Qurac bi Tvrtko bio na prvoj liniji u rovu, nego bi slao svoje pijune koji ginu za njegove interese. Yebem ja vladare i nacelnike. Nisu oni ni do koljena obicnoj raji. Bolje da je napravio spomenik obicnom BOSANCU, koji prolazi kroz sav jad i bjedu koju mu donose njegove vodje! Obicni BOSANAC je zasluzio spomenik. Obicn BOSANAC je i sacuvao ono sto imamo. Obicni BOSANAC ce sacuvati i Slobodu!
Svaka cast obojici na postovima..VolimTz je napisao/la:Kreno ja lagano kroz grad na tekmu kad na trgu pušten Mirnesov govor. Kaže "Komunisti prave spomenike kraljevima, to nema nigdje". Upravo je čovjek, brukaju komunizam, pa zar nije čika Marx lijepo rekao "ukinimo klasne razlike". Gdje mi živimo, komedija.Probisvjet je napisao/la: Neka tako nam i treba, da nas seljaci g u z e dok nam Jamin salje legende i otvara parkove. Nabijem i Tvrtka i njega! Tvrtko je vladar, a ne borac za Bosnu. Qurac bi Tvrtko bio na prvoj liniji u rovu, nego bi slao svoje pijune koji ginu za njegove interese. Yebem ja vladare i nacelnike. Nisu oni ni do koljena obicnoj raji. Bolje da je napravio spomenik obicnom BOSANCU, koji prolazi kroz sav jad i bjedu koju mu donose njegove vodje! Obicni BOSANAC je zasluzio spomenik. Obicn BOSANAC je i sacuvao ono sto imamo. Obicni BOSANAC ce sacuvati i Slobodu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.