FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Bernabéu
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Bernabéu » 29 apr 2011, 10:14

Dobrodošao Kala. ;)

EDIT: Inače ovo je moj prijatelj i ja sam ga pozvao na forum!
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2011, 10:27

@leN_BarcA je napisao/la:Evo ja sam novi navijač Barce, i mislim da ne postoji ekipa koja se može oduprijeti sili barsine igre. To smo vidjeli u svakoj utakmici Premiere ali i lige Prvaka gdje je FCB razvalillia svaku ekipu koja je se mogla razvaliti. Priznajem, Real ima mnogo boljih igrača od barse ALI oni nemaju stil igre koja posjeduje ova ekipa.
Uz pravo dobru taktiku i realizaciju igre real bi mogao doci do mnogo toga pa možda i do titule u PREMIERI.

MANCHESTER UNITED ,vidjet ces
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 apr 2011, 10:37

Joj ovih jadnih malih frankovaca, jos uvijek nisu prestali da placu hahahahaha
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 apr 2011, 10:52

@leN_BarcA je napisao/la:Evo ja sam novi navijač Barce, i mislim da ne postoji ekipa koja se može oduprijeti sili barsine igre. To smo vidjeli u svakoj utakmici Premiere ali i lige Prvaka gdje je FCB razvalillia svaku ekipu koja je se mogla razvaliti. Priznajem, Real ima mnogo boljih igrača od barse ALI oni nemaju stil igre koja posjeduje ova ekipa.
Uz pravo dobru taktiku i realizaciju igre real bi mogao doci do mnogo toga pa možda i do titule u PREMIERI.
Dobro-dosao prijatelju. Osjecaj se ugodno i prihvaceno. Monstrum masina melje a i mi zajedno s njom. .... Viva Blaugrana...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 11:19

@LeN_BaRcA Dobrodošao ;)

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 29 apr 2011, 11:54

@LeN_BaRcA Dobro dosao,nadam se da ces ostati dugo na forumu i da cemo proslavljati svaku Barcinu pobjedu... ;) :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 12:25

Prvi trener koji je tri puta slavio na Bernabéu

slika

Josep Guardiola je postao prvi Barçin trener koji je tri puta pobijedio na Santiago Bernabéu (2-6 u sezoni 2008/09, 0-2 u sezoni 2009/10 i 0-2 u prošlu srijedu). Pogledajmo sada neke zanimljivosti iz zadnjeg El Clasica:

- Pep Guardiola je u dosadašnje četiri utakmice na Santiago Bernabeu upisao tri pobjede i jedan neriješen rezultat. Njegova ekipa je pritom zabila 11 golova, a primila samo 3.

- Od 7. svibnja 2008. je prošlo 1086 dana, a to je bio dan kada je Barcelona zadnji put poražena u Madridu. Ta statistika će se znatno povećati, ovisno o tome kada se Barça ponovno sastane sa Realom slijedeće sezone.

- I ova utakmica je bila tipična Barcina, sa tri puta više paseva od Madrida (794:267).

- Gerard Piqué je oduzeo najviše lopti, 16. Niti jedan drugi igrač nije imao više od 10.

- Messi, Barçin heroj, je imao najviše udaraca od Barceloninih igrača. Više od njega je imao samo Cristiano Ronaldo iz Madrida sa 7 šuteva, ali on je imao daleki manji uspjeh, odnosno broj preciznih šuteva.

- Víctor Valdés i Carles Puyol nisu izgubili posljednjih šest El Clasica na kojim su nastupali.

- Barçin golman je zapravo prvi igrač ikada koji je neporažen u sedam El Clasica u nizu.

- Sergi Roberto je ubilježio debi u Ligi prvaka (ranije je odigrao samo 25 minuta u Kup utakmici sa Ceutom). U srijedu je odigrao zadnje tri minute meča zamjenivši Davida Villu. U La Ligi još nije nastupao.

- Ovo je bio prvi put da je Madrid izgubio utakmicu protiv jedne španjolske momčadi u ovom natjecanju.

- Pinto, Sergio Ramos i Pepe propuštaju slijedeću utakmicu zbog kartona, kao i Jose Mourinho koji će utakmicu morati gledati sa tribina.

- Ako Barça prođe u finale, jedina opcija da neki njen igrač ne igra na Wembleyu jest da dobije isključenje u uzvratnom meču na Camp Nou.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 13:33

Cudi me kako Guardiola nije pricao posle tekme o sudiji, a prije tekme je plakao kao beba o sudijama :? :oops:

Guardiola el falso humilde
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 29 apr 2011, 13:38

Los_Blanos2 je napisao/la:Cudi me kako Guardiola nije pricao posle tekme o sudiji, a prije tekme je plakao kao beba o sudijama :? :oops:

Cudi me sto nije murinho trcao po terenu,a kad je vodio inter i proso dalje trco je ko usain bolt

Edit:Ibrahim Afellay 8-)
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 apr 2011, 13:54

Los_Blanos2 je napisao/la:Cudi me kako Guardiola nije pricao posle tekme o sudiji, a prije tekme je plakao kao beba o sudijama :? :oops:

Ajd kralju idi placi sa ostalim kraljevicima... Zasto Mourinho nije pricao o sudiji koji je svirao penal nad Marcelom, zasto nije pricao o sudiji koji je Pepeu trebao dati crveni zbog djona nad Messijem, fino se vidjelo na snimku da mu je stao djonom na zglob, takodjer Arbeloa stao djonom na nogu Ville, zasto "veliki" Mo nije pricao o tome?
Claro que si, pero Jose Mourinho es el puto jefe en la sala de prensa, es un malparido, maricon, guevon, pichurria, gonorrea, lloron y un bebe...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 14:09

adriano_leite je napisao/la: Ajd kralju idi placi sa ostalim kraljevicima... Zasto Mourinho nije pricao o sudiji koji je svirao penal nad Marcelom, zasto nije pricao o sudiji koji je Pepeu trebao dati crveni zbog djona nad Messijem, fino se vidjelo na snimku da mu je stao djonom na zglob, takodjer Arbeloa stao djonom na nogu Ville, zasto "veliki" Mo nije pricao o tome?
Claro que si, pero Jose Mourinho es el puto jefe en la sala de prensa, es un malparido, maricon, guevon, pichurria, gonorrea, lloron y un bebe...
Oni to ne vide, znaš zašto? Ne odgovara im takav scenarij' ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 14:32

Ovo nema veze sa ligom a ni kupom Spanije, ovdje je rijec o LP..
Ja nista nisam rekao uvezi Marcela, Mascerana iz Kup tekme ( i on je imao start grub ) a nisam ni provacirao posle Kupa Spanije..
Ovdje se pisalo kao i na temi R.Madrid kako ce to lagano uzeti, podcijenio se R.Madrid..

Ono sto ostaje, Guardiola je bio korektan, ali mise nesvidja ovo uvezi LP..Jeli to pravo lice Pep Guardiole koji je inace bio skandal igrac, igrac koji u povijesti ima najvise crveni kartona u Barci.
Volio bi vidjeti njegovu facu npr. da je Masca dobio crveni nakon onakvog starta, tj. da u Realu imaju onakve glumce poput Biskvita, Pedra.
Takodjer se pitam sta bi Guardila rekao da igraci R.Madrida na svaku odluku skacu na sudiju..
Svaka cast liniji, Valdez, Pique, Puyol, Masca, Alves, Xavi koji su do 60te minute imali 350 tacnih dodavanja, ali tako bi mogli do Bajrama tj. 0-0 bi ostalo :mrgreen:

Nadam se dobroj tekmi na Camp Nou, pa kud puklo puklo, pa cak i da ih deklasriraju a moguce je naravno jer fale 3 kljucna odbrebena covijeka u R.Madridu..

El es puto jefe, amo, arbitro portugeas, que portoques - que no fue aleman, despues de partido no se habla hamas de ellos.

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 14:58

Uživajte ;)

[youtube][/youtube]

Obavezno pogledat' ...

P.S.

[youtube][/youtube]

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 15:10

Čudo od djeteta Gerard Deulofeu Lázaro (rođen 13. marta 1994. u mjestu Riudarenes, Girona, Katalonija) na treningu prve momčadi!

slika

Izgleda da bi trebao zaigrati protiv R. Sociedada... ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 apr 2011, 15:10

Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 29 apr 2011, 15:20

Ted Mosby je stari napačeni hejter Barcelone.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 29 apr 2011, 15:40

Najbolje dovesti sudije iz Azije ili van EU da sude na UEFINIm utakmicama i tad bi se moglo reci da su svi zadovoljni... Nazalost UEFA bi tad izgubilo smisao postojanja :?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 15:41

Ted Mosby je napisao/la:
8-) Jarane to je bilo u Kup tekmi, cak gori start od Pepea, ali eto..
Barca je ostala sa 11, inace bi Guardiola plakao posle tekme dasu ostali sa 10.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 29 apr 2011, 15:44

[youtube][/youtube]
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 apr 2011, 15:46

pisetel vi sta na realovoj grupi realovi fanovi ,,pa j** te po citav dan visite na barcelona temi ,,to ste poceli za barcu navijat :mrgreen: ,,to mi neke sudija u usatvnom sudu pa se nama zalite za sve,,idite tamo sa svojim zalopojkama na temu real madrid pa do mile volje pisite sudija ovo sudija ono ...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.