EDIT: Inače ovo je moj prijatelj i ja sam ga pozvao na forum!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
@leN_BarcA je napisao/la:Evo ja sam novi navijač Barce, i mislim da ne postoji ekipa koja se može oduprijeti sili barsine igre. To smo vidjeli u svakoj utakmici Premiere ali i lige Prvaka gdje je FCB razvalillia svaku ekipu koja je se mogla razvaliti. Priznajem, Real ima mnogo boljih igrača od barse ALI oni nemaju stil igre koja posjeduje ova ekipa.
Uz pravo dobru taktiku i realizaciju igre real bi mogao doci do mnogo toga pa možda i do titule u PREMIERI.
Dobro-dosao prijatelju. Osjecaj se ugodno i prihvaceno. Monstrum masina melje a i mi zajedno s njom. .... Viva Blaugrana...@leN_BarcA je napisao/la:Evo ja sam novi navijač Barce, i mislim da ne postoji ekipa koja se može oduprijeti sili barsine igre. To smo vidjeli u svakoj utakmici Premiere ali i lige Prvaka gdje je FCB razvalillia svaku ekipu koja je se mogla razvaliti. Priznajem, Real ima mnogo boljih igrača od barse ALI oni nemaju stil igre koja posjeduje ova ekipa.
Uz pravo dobru taktiku i realizaciju igre real bi mogao doci do mnogo toga pa možda i do titule u PREMIERI.
Cudi me sto nije murinho trcao po terenu,a kad je vodio inter i proso dalje trco je ko usain boltLos_Blanos2 je napisao/la:Cudi me kako Guardiola nije pricao posle tekme o sudiji, a prije tekme je plakao kao beba o sudijama![]()
![]()
Guardiola el falso humilde
Ajd kralju idi placi sa ostalim kraljevicima... Zasto Mourinho nije pricao o sudiji koji je svirao penal nad Marcelom, zasto nije pricao o sudiji koji je Pepeu trebao dati crveni zbog djona nad Messijem, fino se vidjelo na snimku da mu je stao djonom na zglob, takodjer Arbeloa stao djonom na nogu Ville, zasto "veliki" Mo nije pricao o tome?Los_Blanos2 je napisao/la:Cudi me kako Guardiola nije pricao posle tekme o sudiji, a prije tekme je plakao kao beba o sudijama![]()
![]()
Guardiola el falso humilde
Oni to ne vide, znaš zašto? Ne odgovara im takav scenarij'adriano_leite je napisao/la: Ajd kralju idi placi sa ostalim kraljevicima... Zasto Mourinho nije pricao o sudiji koji je svirao penal nad Marcelom, zasto nije pricao o sudiji koji je Pepeu trebao dati crveni zbog djona nad Messijem, fino se vidjelo na snimku da mu je stao djonom na zglob, takodjer Arbeloa stao djonom na nogu Ville, zasto "veliki" Mo nije pricao o tome?
Claro que si, pero Jose Mourinho es el puto jefe en la sala de prensa, es un malparido, maricon, guevon, pichurria, gonorrea, lloron y un bebe...
Ted Mosby je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.