Ma šuplja drug, prošle godine u ovo doba se isto govorilo za iduću sezonu tj. prošlu, pa evo gdje si sada... Nigdje, u haman istim **** sa tim da imaš par mladih igrača koje možeš prodati i obezbijediti sebi egzistenciju. Šta je sa dugovima? Od onog Gredinog intervjua niko ništa ne govori...Minjore je napisao/la:Oda nema nikakve veze sa odlaskom Stanica.. Zapelo je na relaciji Gredic-Stanic... Ovo pretrpoti, izgurat ovu sezonu, onda ako me bude pomaka, radikalne promjene traziti...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ne izjisljaj i ne blati covjeka ako nisi upucenIpee je napisao/la:Većina ovdje kad pročita nešto na nekom portalu odmah misli da je to tako. Neko našao ovo za Odu i Stanića i ispade sa Oda otjerao Stanu, a što je Stana govorio na zimu da neće produžiti ugovor to se ne spominje. Na kraju tražio veća primanja, nije dobio i doviđenja, to je fudbal. Eldara i Benje mi je malo žao, ali i to razumijem.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
a šta ako jeste upućen?
Pa valjda ti dovoljan dokaz licenca.....jbg da se dugovi ne regulisu nesto ne znam da bi je dobili na lijepe oci.Ne treba ti Greda.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
ono sto znam tacno izmedju 2009-2015 je odigrao 164 utakmice i dao 10 golova (nedostaju dvije sezone prije 2009.) gdje nemam potpune podatkeNeandertalac je napisao/la:U pravu si za Odu. Jos samo da nisi slagao kako je trazio veca primanja post bi bio ok. Kako god bolji je od Livaje na jednoj nozi i staci!Ipee je napisao/la:Većina ovdje kad pročita nešto na nekom portalu odmah misli da je to tako. Neko našao ovo za Odu i Stanića i ispade sa Oda otjerao Stanu, a što je Stana govorio na zimu da neće produžiti ugovor to se ne spominje. Na kraju tražio veća primanja, nije dobio i doviđenja, to je fudbal. Eldara i Benje mi je malo žao, ali i to razumijem.
Neka nam jovanmaksimovic@ ako mu nije tesko izbaci koliko je Stanic utakmica odigrao za Zelju.
Sve i da jeste a nije trazio povecanje, ima puno pravo na to. Kad mogu Djelmic i Kokot za po sezone izboriti evropu, i kluzulu od 10 k zagarantovanih, valjda i on ima neka prava.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Prvo ne blatim ga, drugo upućen sam.delinjo je napisao/la:Ne izjisljaj i ne blati covjeka ako nisi upucenIpee je napisao/la:Većina ovdje kad pročita nešto na nekom portalu odmah misli da je to tako. Neko našao ovo za Odu i Stanića i ispade sa Oda otjerao Stanu, a što je Stana govorio na zimu da neće produžiti ugovor to se ne spominje. Na kraju tražio veća primanja, nije dobio i doviđenja, to je fudbal. Eldara i Benje mi je malo žao, ali i to razumijem.
- samogrbavica
- Kontakt:
Mozes mi reci molim te koliko je to para i koliko Livaja sad ima platu ??Ipee je napisao/la:Prvo ne blatim ga, drugo upućen sam.delinjo je napisao/la:Ne izjisljaj i ne blati covjeka ako nisi upucenIpee je napisao/la:Većina ovdje kad pročita nešto na nekom portalu odmah misli da je to tako. Neko našao ovo za Odu i Stanića i ispade sa Oda otjerao Stanu, a što je Stana govorio na zimu da neće produžiti ugovor to se ne spominje. Na kraju tražio veća primanja, nije dobio i doviđenja, to je fudbal. Eldara i Benje mi je malo žao, ali i to razumijem.
KHAJ PRICE
Nije upucen vjerujChWilla je napisao/la:a šta ako jeste upućen?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
http://fkzeljeznicar.ba/stanic-odigrao- ... vih/11914/jovanmaksimovic je napisao/la:ono sto znam tacno izmedju 2009-2015 je odigrao 164 utakmice i dao 10 golova (nedostaju dvije sezone prije 2009.) gdje nemam potpune podatkeNeandertalac je napisao/la:U pravu si za Odu. Jos samo da nisi slagao kako je trazio veca primanja post bi bio ok. Kako god bolji je od Livaje na jednoj nozi i staci!Ipee je napisao/la:Većina ovdje kad pročita nešto na nekom portalu odmah misli da je to tako. Neko našao ovo za Odu i Stanića i ispade sa Oda otjerao Stanu, a što je Stana govorio na zimu da neće produžiti ugovor to se ne spominje. Na kraju tražio veća primanja, nije dobio i doviđenja, to je fudbal. Eldara i Benje mi je malo žao, ali i to razumijem.
Neka nam jovanmaksimovic@ ako mu nije tesko izbaci koliko je Stanic utakmica odigrao za Zelju.
Sve i da jeste a nije trazio povecanje, ima puno pravo na to. Kad mogu Djelmic i Kokot za po sezone izboriti evropu, i kluzulu od 10 k zagarantovanih, valjda i on ima neka prava.
mislim da se i zaustavio na ovoj brojci.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
5500 KM, a za Livaju ne znam.
Ma Buraz normalno da je suplja nema ništa od nas dok neko ne ulozi pare ali u svakom slučaju podržavam ovaj put da se naša djeca guraju i čekati da se nama nas Amar vrati a do tada sigurno nećeš i kup ni titulu očima vidjetiFaraonTM je napisao/la:Ma šuplja drug, prošle godine u ovo doba se isto govorilo za iduću sezonu tj. prošlu, pa evo gdje si sada... Nigdje, u haman istim **** sa tim da imaš par mladih igrača koje možeš prodati i obezbijediti sebi egzistenciju. Šta je sa dugovima? Od onog Gredinog intervjua niko ništa ne govori...Minjore je napisao/la:Oda nema nikakve veze sa odlaskom Stanica.. Zapelo je na relaciji Gredic-Stanic... Ovo pretrpoti, izgurat ovu sezonu, onda ako me bude pomaka, radikalne promjene traziti...
- samogrbavica
- Kontakt:
Zar nije bolje dati Stanicu 5,nego Hodzurdi i Livaji ukupno 4k, a ovaj je tu godinama ? A u roster staviti juniore.Ipee je napisao/la:5500 KM, a za Livaju ne znam.
Zar nije bolje da ti stoper u rosteru bude Osmankovic nego neki panj iz Slavije sto je tu bio nekad?
KHAJ PRICE
Mi smo klub koji vazda može dobiti licencu bez obzira na sve. Naš savez nije toliko sređen i rigorozan tako da uvijek ima mjesta za manipulisanje. To je neko moje lično mišljenje. Osim nas postoji još par klubova koji imaju takav status.DANDY je napisao/la:Pa valjda ti dovoljan dokaz licenca.....jbg da se dugovi ne regulisu nesto ne znam da bi je dobili na lijepe oci.Ne treba ti Greda.
Što ne znači da mi zaista nismo ispunili sve uslove da je dobijemo po propisima. Eh sada druga stvar je što je Greda rekao da u ovo doba možemo očekivati nešto bolje kada se riješe dugovi tipa generalni sponzor, igrači i tako to... Sponzora ni na vidiku, igrači koji su došli su solidni ali su neki minimum minimuma koji zaslužuje klub kao Željo. U ostatak duga ne ulazim, ali sam mišljenja da ćemo mi biti u ovakvoj situaciji još bar 2 sezone.
A nakon dvije sezone opet ćeš malo ulagati, pa možda opet popušiš pa ti valja 3,4 godine vraćati dugove. Poenta je da bez jakih para sa strane mi ćemo se teško izdići iz ove sive realnosti.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uaaa za gnjavatora
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Fakat neki forumasi zive u idealizmu. Sad ce ti Kvesic otici, ko ce ti onda lijevog beka igrati ? Babin mali ? Respektujem jaAlihodjica al on nije ni blizu adekvatnoj zamjeni Kvesi.. Tu si Stanu mogao iskoristiti kao lijevog beka. Znate da ce uvijek biti dvije strane i da ce svak imati svoju pricu, ali treba se naci na sredini.. Treba biti realan i reci to da su prema Stani ispali seljaci... Tako ce biti i prema Kvesi, pa sutra mozda i prema toj djeci...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Uzelac može dobro odigrati na poziciji lijevog bekaMinjore je napisao/la:Fakat neki forumasi zive u idealizmu. Sad ce ti Kvesic otici, ko ce ti onda lijevog beka igrati ? Babin mali ? Respektujem jaAlihodjica al on nije ni blizu adekvatnoj zamjeni Kvesi.. Tu si Stanu mogao iskoristiti kao lijevog beka. Znate da ce uvijek biti dvije strane i da ce svak imati svoju pricu, ali treba se naci na sredini.. Treba biti realan i reci to da su prema Stani ispali seljaci... Tako ce biti i prema Kvesi, pa sutra mozda i prema toj djeci...
- samogrbavica
- Kontakt:
Zato sto ovdje sve ide preko ledja obicnog navijaca. Nedavno se ovdje vodi rasprava zasto smo lose igrali jer su se Zeba i Osim zakacili oko para. Kao da to jednog obicnog navijaca zanima i da mi gledamo loseg Zelju radi njihovih sra.nja.
Stanic je polivalentan igrac mogao je pokriti dosta pozicija i ako je trazio vise para, trebalo se sjesti dogovoriti dok se ne nade kompromis. A ne da moramo gledati tamo nekog panja Hodzurdu?!
Valjda i mi imamo oci da vidimo sta se radi da ne moramo samo tapkati kako drugi misle..
Stanic je polivalentan igrac mogao je pokriti dosta pozicija i ako je trazio vise para, trebalo se sjesti dogovoriti dok se ne nade kompromis. A ne da moramo gledati tamo nekog panja Hodzurdu?!
Valjda i mi imamo oci da vidimo sta se radi da ne moramo samo tapkati kako drugi misle..
KHAJ PRICE
Ja ljepote kad ne vidis sta pisu delinjo i aldin
Ja ne znam sta je vise sa ovom nasom temom, jedan dan pozitiva pa tri dana negativa i sve tako. Dajte ba ljudi, za dva dana igramo evropsku utakmicu, dajte da uzivamo ovo malo utakmica sto imamo pa cemo se onda vratiti u ono nase crnilo od lige. Jbt, mozda i ne zasluzujemo bolje kad smo ovakvi
Hoce li Memija biti 100% spreman za Balzan ?

Ja ne znam sta je vise sa ovom nasom temom, jedan dan pozitiva pa tri dana negativa i sve tako. Dajte ba ljudi, za dva dana igramo evropsku utakmicu, dajte da uzivamo ovo malo utakmica sto imamo pa cemo se onda vratiti u ono nase crnilo od lige. Jbt, mozda i ne zasluzujemo bolje kad smo ovakvi

Hoce li Memija biti 100% spreman za Balzan ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Neandertalac
- Kontakt:
Hahaha.Ipee je napisao/la:5500 KM, a za Livaju ne znam.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ljudi znači definitivno ostajemo bez prenosa u utorak? Da mogu planirati nešto drugo...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.