FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue36
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue36 » 28 jun 2015, 11:13

perodeformero je napisao/la:
super je napisao/la:Neko je pisao da bi za hadziahmetovica se mogla iskoristiti klauzula od 75 k eura....suplja je ta informacija....ima cijenu kao ostali igraci koji su pod ugovorom....pozzz
Hajde ti ziv bio malo se potrudi da nesto pogodis od tih tvojih "informacija"
Nemoj nam druga supera dirati :nene: bice valjda nekad i pravovremena informacija! :D

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 11:18

Biki je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ma taj je avion vec popunjen koliko ja znam ...
Daj Boze. Ne vjerujem da i tu dzabalame mogu ici sponzori i slicno jer je vec sam let dio sponzorskog ugovora pa osim igraca i strucnog staba i uprave, ostalo moraju biti placene karte da covjek bar ne bude u debelom minusu.
Kakav sponzorski ugovor? Logicno da put placa klub nece ti agencija placat evropu. Po BIH vjerovatno hoce..
KHAJ PRICE

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 28 jun 2015, 11:18

Kako necu zaletim se, fakat mu povjerujem i onda razocarenje, fula klasicna. Pa dokle vise dragi kolega Super

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jun 2015, 11:23

aldinizam i renesansa.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 28 jun 2015, 11:28

samogrbavica je napisao/la:
Biki je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ma taj je avion vec popunjen koliko ja znam ...
Daj Boze. Ne vjerujem da i tu dzabalame mogu ici sponzori i slicno jer je vec sam let dio sponzorskog ugovora pa osim igraca i strucnog staba i uprave, ostalo moraju biti placene karte da covjek bar ne bude u debelom minusu.
Kakav sponzorski ugovor? Logicno da put placa klub nece ti agencija placat evropu. Po BIH vjerovatno hoce..
Ako si fakat 'samogrbavica', onda bi trebao biti malo upuceniji!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 28 jun 2015, 11:42

Koliko sam ja shvatila gospodina u agenciji, oni rade organizaciju u ime kluba, tako da svaka kupljena karta olakšava klubu troškove putovanja. Znači, kako ja skontah, klub plaća let.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jun 2015, 11:49

mamaSmurf je napisao/la:Koliko sam ja shvatila gospodina u agenciji, oni rade organizaciju u ime kluba, tako da svaka kupljena karta olakšava klubu troškove putovanja. Znači, kako ja skontah, klub plaća let.
Isto mislim.. od toga fajde ima i agencija, a mi ovamo po BiH..pa ne moze agencija izdrzati tolike troskove, propali bi :crazy:
Željeznicar za život cijeli !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 11:50

Ma klub placa put, mozda je Koldzo dao nesto para, ali uglavnom klub placa. I to sto ti kazes ako ide svih 60 ljudi da ce klubu biti jeftinije.

Edit: ChWilla i njegovih 7 patuljaka. :mrgreen:
KHAJ PRICE

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jun 2015, 11:53

Provjereno hadziahmetovica nemogu uzeti za 75 k eura.....ako ti mislis da se moze uzeti za te pare bujrum otkupi ugovor i zaradi pet puta vise..jer je mali jedan od najvecih dragulja u bih...pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Minjore
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 28 jun 2015, 11:57

DANDY je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Pa naravno . Uglavnom mislim da je popunjeno, Minjore je to potvrdio ja mislim. :)
Nije popunjeno.Svega 20 tak aranzmana je prodato.Ostalo je jos dosta mjesta.
Ja ti tvrdim da je popunjeno. Prodato je navijacima oko 30 aranzmana, ostalo ce PLATITI neki clanovi Uprave i sponzori Kluba i ici ce tim aranzmanom. Da dodam da ce doci direkt na Maltu jos momaka iz Europe, konkretno iz Beca..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 28 jun 2015, 12:06

25.6 su na svojoj fb stranici objavili da ima jos 15 mjesta slobodno.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 jun 2015, 12:08

E moj Carson ja ovdje pisem vec par sedmica da smo prvaci ove sezone da idemo u 3 kolo malo da moralisem raju jer fakat evo 3 godina nema pomaka osim ova 4 nasa dragulja.E sad pitanje je sta kad odu a ko zna sta sve moze bit.Valja pretrpit ove ustede dovodjenje igraca tipa Livaja Diata i ostalih.Malo smo mi vise navikli na titule nego na neke fol izjave titula nas ne ineresuje ali ako sta bude ganjacemo se.Mislim da je renome klupa pao i da i igraci koji su trebali doc znaju za to.Nekad se otimalo za nas dres a danas se bjezi od istog.Zeba nece kod nas bolje mu u Slobodi Stanic koji je gino svaku tekmu bio blizu repke ode u Olimpik ono sto je imalo valjalo u premijer ligi odose u komsiluk Zrinjski i Slobodu.Onda ti kazu pa kad si nezadovoljan dovedi ih ti.E pa necu ih ja dovodit nek ih dovede onaj sto je zaduzen nek dovede onaj sto nije u stanju sponzora 3 godine dovest.Mi od odlaska Zebe Beslije i Bekrica nemamo bas pravo dobrog igraca da kazemo ma on ce odlucit tekmu jednim potezom.Nemamo klase igraca sve goli prosjek.Ova 4 nasa dragulja ce bit to ali gdje mislim u drugim klubovima jer ih mi nemozemo platit.Eto nakon dugo vremena pozitive malo kad covjek razmisli moglo je ovo puno drukcije jer mi smo ti koji smo trebali da odskocimo od ostalih a ono sto je najgore ispade da to bas suprotno nama rade komsije.Pa nemoze gore ****.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 28 jun 2015, 12:12

Minjore je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Pa naravno . Uglavnom mislim da je popunjeno, Minjore je to potvrdio ja mislim. :)
Nije popunjeno.Svega 20 tak aranzmana je prodato.Ostalo je jos dosta mjesta.
Ja ti tvrdim da je popunjeno. Prodato je navijacima oko 30 aranzmana, ostalo ce PLATITI neki clanovi Uprave i sponzori Kluba i ici ce tim aranzmanom. Da dodam da ce doci direkt na Maltu jos momaka iz Europe, konkretno iz Beca..
E jbg tanak ti je malo informator....

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 12:15

Alipasino je napisao/la:E moj Carson ja ovdje pisem vec par sedmica da smo prvaci ove sezone da idemo u 3 kolo malo da moralisem raju jer fakat evo 3 godina nema pomaka osim ova 4 nasa dragulja.E sad pitanje je sta kad odu a ko zna sta sve moze bit.Valja pretrpit ove ustede dovodjenje igraca tipa Livaja Diata i ostalih.Malo smo mi vise navikli na titule nego na neke fol izjave titula nas ne ineresuje ali ako sta bude ganjacemo se.Mislim da je renome klupa pao i da i igraci koji su trebali doc znaju za to.Nekad se otimalo za nas dres a danas se bjezi od istog.Zeba nece kod nas bolje mu u Slobodi Stanic koji je gino svaku tekmu bio blizu repke ode u Olimpik ono sto je imalo valjalo u premijer ligi odose u komsiluk Zrinjski i Slobodu.Onda ti kazu pa kad si nezadovoljan dovedi ih ti.E pa necu ih ja dovodit nek ih dovede onaj sto je zaduzen nek dovede onaj sto nije u stanju sponzora 3 godine dovest.Mi od odlaska Zebe Beslije i Bekrica nemamo bas pravo dobrog igraca da kazemo ma on ce odlucit tekmu jednim potezom.Nemamo klase igraca sve goli prosjek.Ova 4 nasa dragulja ce bit to ali gdje mislim u drugim klubovima jer ih mi nemozemo platit.Eto nakon dugo vremena pozitive malo kad covjek razmisli moglo je ovo puno drukcije jer mi smo ti koji smo trebali da odskocimo od ostalih a ono sto je najgore ispade da to bas suprotno nama rade komsije.Pa nemoze gore ****.
Bravo. ;)

Sad ce par patuljaka da objasni o cemu se ovdje radi. I da bice referendum da li si pitar ili aldin. :) Ali nisi davno si registrovan.
KHAJ PRICE

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 jun 2015, 12:16

samogrbavica je napisao/la:Srđan Stanić napustio je Željezničar kao slobodan igrač, a svoju karijeru nastavit će u FK Olimpicu.

Za popularne 'Manijake' jako čudan potez uprave kluba, jer su svi očekivali transfer kapitena u neki inostrani klub.

A kada se proširila informacije da je Stanić potpisao za Olimpic, tada puno stvari nije bilo jasno.

Činjenica je, univerzalac sa Grbavice jedan je od rijetkih koji su svaku utakmicu ostavljali srce na teren, a potez uprave I stručnog štaba Željezničara na kraju svega nije bio za pohvalu.

Milomir Odović, trener koji je Željezničar iz ničega vratio u borbu za titulu i koji se pokazao kao pravi potez za višestrukog prvaka BiH, zahvalio se Staniću na 'saradnji' i poželio mu puno sreće dalje, baš kao što je to uradio i u Slaviji gdje je Stanić počeo karijeru.

Kapiten, borac i igrač koji je istinski volio Željezničar uslijed povrede i trenutka kada mu je podrška i potpora kluba najviše trebala, dobio je nogu.

Da li se u Željezničaru nekom pravi mjesto za igranje da bi došlo do prodaje i kako je moguće da se preko noći zaboravi sve što je jedan igrač uradio za klub, nejasno je, a ovaj fudbaler koji je bio na korak od igranja za repreznetaciju svoju karijeru nastavit će u Olimpicu.

NIsam ja ovo pisao da ne pomisli neko.
Pa eto, sada recite da ovo nije tacno iznad?
Nasa posla...

A trebali ste odmah reci da Gredic ne da prenos a ne ovdje da se ljudi ubjeduju kako to nije moguce izvesti! ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 28 jun 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 28 jun 2015, 12:16

Alipasino je napisao/la:E moj Carson ja ovdje pisem vec par sedmica da smo prvaci ove sezone da idemo u 3 kolo malo da moralisem raju jer fakat evo 3 godina nema pomaka osim ova 4 nasa dragulja.E sad pitanje je sta kad odu a ko zna sta sve moze bit.Valja pretrpit ove ustede dovodjenje igraca tipa Livaja Diata i ostalih.Malo smo mi vise navikli na titule nego na neke fol izjave titula nas ne ineresuje ali ako sta bude ganjacemo se.Mislim da je renome klupa pao i da i igraci koji su trebali doc znaju za to.Nekad se otimalo za nas dres a danas se bjezi od istog.Zeba nece kod nas bolje mu u Slobodi Stanic koji je gino svaku tekmu bio blizu repke ode u Olimpik ono sto je imalo valjalo u premijer ligi odose u komsiluk Zrinjski i Slobodu.Onda ti kazu pa kad si nezadovoljan dovedi ih ti.E pa necu ih ja dovodit nek ih dovede onaj sto je zaduzen nek dovede onaj sto nije u stanju sponzora 3 godine dovest.Mi od odlaska Zebe Beslije i Bekrica nemamo bas pravo dobrog igraca da kazemo ma on ce odlucit tekmu jednim potezom.Nemamo klase igraca sve goli prosjek.Ova 4 nasa dragulja ce bit to ali gdje mislim u drugim klubovima jer ih mi nemozemo platit.Eto nakon dugo vremena pozitive malo kad covjek razmisli moglo je ovo puno drukcije jer mi smo ti koji smo trebali da odskocimo od ostalih a ono sto je najgore ispade da to bas suprotno nama rade komsije.Pa nemoze gore ****.
Ni jedan sem malog Memije nema ama bas ji jednu konkretnu ponudu.Memija ih ima cak dvije.Pored Dinama u igri je jos i jedan klub iz francuske lige koji je ocigledno jako zagrijan za njega jer je poslao malo jacu ponudu od prethodne.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 12:25

Ma DANDY nije to poenta uopce, vec je fazon cim ti napravis nekog igraca i kad je u najboljoj formi jednostavno ga moras prodati za jedan milion i gdje si'? Vrtis se svake godine na istom a pomaka nema. Danas prodas Memiju, sutra prodas Amira, i ??

Ovo sto su oni zamislili moze samo ako ce ovi igraci ovdje biti 3-4 godine i biti okosnica tima da za par godina dobijes neki rezultat. I na kraju da ih dobro prodas.
KHAJ PRICE

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 28 jun 2015, 12:25

Zna li neko kad je izvlacenje parova za PL?

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 jun 2015, 12:27

DzoleZeljo je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Srđan Stanić napustio je Željezničar kao slobodan igrač, a svoju karijeru nastavit će u FK Olimpicu.

Za popularne 'Manijake' jako čudan potez uprave kluba, jer su svi očekivali transfer kapitena u neki inostrani klub.

A kada se proširila informacije da je Stanić potpisao za Olimpic, tada puno stvari nije bilo jasno.

Činjenica je, univerzalac sa Grbavice jedan je od rijetkih koji su svaku utakmicu ostavljali srce na teren, a potez uprave I stručnog štaba Željezničara na kraju svega nije bio za pohvalu.

Milomir Odović, trener koji je Željezničar iz ničega vratio u borbu za titulu i koji se pokazao kao pravi potez za višestrukog prvaka BiH, zahvalio se Staniću na 'saradnji' i poželio mu puno sreće dalje, baš kao što je to uradio i u Slaviji gdje je Stanić počeo karijeru.

Kapiten, borac i igrač koji je istinski volio Željezničar uslijed povrede i trenutka kada mu je podrška i potpora kluba najviše trebala, dobio je nogu.

Da li se u Željezničaru nekom pravi mjesto za igranje da bi došlo do prodaje i kako je moguće da se preko noći zaboravi sve što je jedan igrač uradio za klub, nejasno je, a ovaj fudbaler koji je bio na korak od igranja za repreznetaciju svoju karijeru nastavit će u Olimpicu.

NIsam ja ovo pisao da ne pomisli neko.
Pa eto, sada recite da ovo nije tacno iznad?
Nasa posla...

A trebali ste odmah reci da Gredic ne da prenos a ne ovdje da se ljudi ubjeduju kako to nije moguce izvesti! ;)
Gredic ne da prenos sa malte ? dal si normalan ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 28 jun 2015, 12:44

Većina ovdje kad pročita nešto na nekom portalu odmah misli da je to tako. Neko našao ovo za Odu i Stanića i ispade sa Oda otjerao Stanu, a što je Stana govorio na zimu da neće produžiti ugovor to se ne spominje. Na kraju tražio veća primanja, nije dobio i doviđenja, to je fudbal. Eldara i Benje mi je malo žao, ali i to razumijem.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.