FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednostavno, stavite svi aldina na listu gnjavatora i nemojte ga citirati.
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Gracanica cijela je plavobijelaAsharaK je napisao/la:Ovaj AsharaK stedi da bi mogao otici na Grbavicu i ponosi se time. AsharaK ide na gostovanja koja su koliko-toliko blizu Gracanice kad god mi finansije dozvoljavaju i ponosi se time. AsharaK ima spremne pare za dres i clansku i ponosi se time. Nemoj vise da laprdas bezveze, izadji malo napolje .samogrbavica je napisao/la:Bas nekog napadam. Ma nebitno odakle su sve su to prculadija koja nije vidjela Grbavice i Fan shopa dva puta u zivotu. Evo mogu se kladit da ovaj Asharak nema karte, a godisnjoj i clanskoj da ne pisem. Neki balo"Schwarz" je napisao/la: Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadati
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Uvijek bila, i uvijek ce biti. Zna prava raja.vrbanjusa je napisao/la:Gracanica cijela je plavobijelaAsharaK je napisao/la:Ovaj AsharaK stedi da bi mogao otici na Grbavicu i ponosi se time. AsharaK ide na gostovanja koja su koliko-toliko blizu Gracanice kad god mi finansije dozvoljavaju i ponosi se time. AsharaK ima spremne pare za dres i clansku i ponosi se time. Nemoj vise da laprdas bezveze, izadji malo napolje ."samogrbavica" je napisao/la: Bas nekog napadam. Ma nebitno odakle su sve su to prculadija koja nije vidjela Grbavice i Fan shopa dva puta u zivotu. Evo mogu se kladit da ovaj Asharak nema karte, a godisnjoj i clanskoj da ne pisem. Neki balo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
perodeformero
- Kontakt:
Evo kazu nece FACE prenositi sa Malte
Koje iznenadjenje... Wow. Ma goni pitare. Nikad ne prekazivali Zelju daBogda.perodeformero je napisao/la:Evo kazu nece FACE prenositi sa Malte
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sajo naši iz kluba moraju reagovati na ovo i prema toj televiziji se odnositi onako kako se oni odnose prema nama, a ne trcati na svaki njihov mig za gostovanje u njihovim emisijama..sajo10 je napisao/la:Koje iznenadjenje... Wow. Ma goni pitare. Nikad ne prekazivali Zelju daBogda.perodeformero je napisao/la:Evo kazu nece FACE prenositi sa Malte
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ja to jednostavno gledam tako da u ovoj situaciji njima nije to zanimljivo ni isplativo prenosti,sto zbog stanja kod nas sto zbog protivnika a vjeruj u drugom da ce prenositi vjerovatno ,ali slazem se da imaju los odnos prema nama opcenito kao klubu,sto je to tako pitanje jeŽeljooooo je napisao/la:Sajo naši iz kluba moraju reagovati na ovo i prema toj televiziji se odnositi onako kako se oni odnose prema nama, a ne trcati na svaki njihov mig za gostovanje u njihovim emisijama..sajo10 je napisao/la:Koje iznenadjenje... Wow. Ma goni pitare. Nikad ne prekazivali Zelju daBogda.perodeformero je napisao/la:Evo kazu nece FACE prenositi sa Malte
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Utorak 30.06. jedan od boljih dana u godini. Džumhur pa Željo 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
@delinjo, Prošle godine ni jednu našu utakmicu u evropi nisu prenosili, tako da ne vjerujem da ce nas u drugom pretkolu prenositi. Ja sam rekao danas sve dok ne promjene odnos prema Želji, ja ih necu gledati, a tako bi trebali i ostali navijaci da urade. Ako neko ne poštuje moj klub, onda ne poštuje ni mene kao navijača tog kluba, a ja kao navijac mogu reagovati tako da uopšte ne gledam taj program..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ma pitarska televizija i ne znam sto se ne pomiris sa tim,vjerovatno u ovoj situaciji se i njima i isplati njih da prate ,vise prate njihove treninge nego nase utakmice tuzno i zalosno ali jbg,kad smo bili najbolji prenosili su nas protiv Plzena konkretno pa eto mozda je i to razlog da nismo vise atraktivni nemam pojmaŽeljooooo je napisao/la:@delinjo, Prošle godine ni jednu našu utakmicu u evropi nisu prenosili, tako da ne vjerujem da ce nas u drugom pretkolu prenositi. Ja sam rekao danas sve dok ne promjene odnos prema Želji, ja ih necu gledati, a tako bi trebali i ostali navijaci da urade. Ako neko ne poštuje moj klub, onda ne poštuje ni mene kao navijača tog kluba, a ja kao navijac mogu reagovati tako da uopšte ne gledam taj program..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
perodeformero
- Kontakt:
Ne mozes ti jarane kriviti privatnika, treba se naj..... mame drzavnoj televiziji, ona je duzna da radi ovaj prenos.
Da nema Hazreti Omera nikad u životu ih ne bi pogledao. Iovako se patim da nadjem na kojem su broju.
Ako ništa ima ima ****
Ako ništa ima ima ****
upravo to oni rade ono sto se njima isplati ko im djeluje najatraktivniji to i prenose ,i to je to,BHT je adresa na kojoj se trebamo i moramo zalitiperodeformero je napisao/la:Ne mozes ti jarane kriviti privatnika, treba se naj..... mame drzavnoj televiziji, ona je duzna da radi ovaj prenos.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedino ako neka televizija sa Malte prenosi, pa cemo stream da trazimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Ekipa je dosta umorna i fali svjezine, te je to sada najveci problem. Nemojte ocekivati neke petice,sestice i deranje guzova, pa se poslije razocarati. Nadam se da cemo ostvariti minimalnu pobjedu i mirno uci u revans
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma pobjeda bilo kakva za miran revans,jer ce nam puno teze biti na Kosevu igrati.Rekose meni danas da ce FACETV raditi revans vjerovatno.dimitrijevic je napisao/la:Ekipa je dosta umorna i fali svjezine, te je to sada najveci problem. Nemojte ocekivati neke petice,sestice i deranje guzova, pa se poslije razocarati. Nadam se da cemo ostvariti minimalnu pobjedu i mirno uci u revans
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samogrbavica
- Kontakt:
Moze Face Tv isto zaradit od nase utakmice na reklama itekako. Medjutim niko iz kluba nije dogovorio sastanak da se vidi sta se moze uraditi, ali njih to ne zanima.
KHAJ PRICE
- zubanovic89
- Kontakt:
Kad bi znao koliko ljudi placa pretplatu BHTu uz zalbu bi im poslao i 20KM da ih poguras. Da imaju para prenosili bi nas siguran sam, pola redakcije su zeljovci, medjutim dole je politika duboko uvukla prste i osim par ljudi koji ulazu nehumane napore da ima kakav takav program (znam ih licno pa mogu ovo rec) ostali ili ne rade ili se trude da sabotiraju svaki pokusaj neceg dobrog. Al bosnjo je glup pa jedva doceka da sere, da u inat ne plati pretplatu, ne konta kakve posljedice ce imat kad se drzavna televizija ugasi a malo im fali.delinjo je napisao/la:upravo to oni rade ono sto se njima isplati ko im djeluje najatraktivniji to i prenose ,i to je to,BHT je adresa na kojoj se trebamo i moramo zalitiperodeformero je napisao/la:Ne mozes ti jarane kriviti privatnika, treba se naj..... mame drzavnoj televiziji, ona je duzna da radi ovaj prenos.
Zadnja izmjena: zubanovic89, dana/u 27 jun 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.