Amen on that !LBJ MVP je napisao/la:To si rekao i one onomad sedmice valjda ćeš opet pogriješitPortillo je napisao/la:Ma djaba i da se povrijedi kad je sad pauza skoro tri mjeseca*p!p!t@* je napisao/la:Raja eo i mene nakon 7 dana na ljetovanju u Banovićima nazad
Nadam se da će se Coentrao u međuvremenu povrijediti,tako da sigurno neće doći u Real![]()
Do kraja tjedna, ponavljam, Coentrao postaje sluzbeno igrac Reala.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
aha ipak je sprdacina u pitanjuLBJ MVP je napisao/la:Ma @L-Train posjećuj češće temu biće ti sve jasno![]()
Je li istina da ćemo uvalit nekom Drenthea za 13 miliona![]()

i ja sam to nesto nacuo,mada sumnjam da ce se neko usreciti s njim.Mozda bi ga trebali Malagi prodati sad ce oni postati novi Manchester City

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I Mourinho je neki ekspert?revoX. je napisao/la:Nece sigurno platiti 40m da bi sjedio na klupiMadridism je napisao/la:Pa sta ce igrati? Imas hrpu veznjaka iako ce neki otici, i imamo punu klupu igraca koji mogu igrati na krilima. Ja sumnjam da za Coentraa, ustvari ja to znam, da za Coentraa nema mjesta u prvoj postavi, a lik ako hoce da sjedi na klupi, onda je glup i docekacu ga rasirenih ruku jer zelim da unistimo taj potencijal u njemu.
Jednom kad vidi kakva je konkurencija, samo ce sebi jednom reci ja odlazim dogodineAko ga Mou namjerava dovesti to nije sigurno bzv.

- anonymousHD
- Kontakt:
Namika za predsednika i trenera Real Madrida !
Hvala, hvala!
Jos jedan pokemon.El Madrid, a por Neymar

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Hahaha sta ce nam taj brazilski jadnik. Inace, Brazilci su najjadnija nogometna nacija. U formi su do svoje 26-7-8 godine, nakon toga slijedi partijanje, bolnica, partijanje, bolnica, droga i partijanje, bolnica.
Neymar je uz to jos i sebicno smece, jadnik kao i onaj Manchesterov, ne znam mu ni ime, ma znate, ona kopija Ronalda.
Neymar je uz to jos i sebicno smece, jadnik kao i onaj Manchesterov, ne znam mu ni ime, ma znate, ona kopija Ronalda.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Možda kao i Robinho nekada 

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Ma nek ide u maternu p. ako hoce, samo nek ne dolazi u Real. Dosta nam je Brazilaca, valjala su samo dvojica u novijoj povijesti Reala, svi ostali su samo propala prica
- Bane Madridista
- Kontakt:
Ma i bolje mu je.Kod nas bi samo propao.Umjesto koga bi igraoNimla_RZ je napisao/la:Ma Neymar će u Chelsea sigurno!

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Neymar je igracina samo takva i uz Mourinha bi morao stavit brazilski mentalitet u drugi plan..
Neymar ce bit ala Messi il CR,jel patuljak sa 18 godina igrao u prvoj za Argentinu, a ovaj u 3 utakmice 4 gola..
Ipak je meni drazi Sarabia
Neymar ce bit ala Messi il CR,jel patuljak sa 18 godina igrao u prvoj za Argentinu, a ovaj u 3 utakmice 4 gola..

Ipak je meni drazi Sarabia

Ma obični žongler igrač, nije ništa bolji od Robinha a znamo kako je onaj završio...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Kako pise Marca, Ronaldo je glavni krivac tj. on nagovara Florentina da dovede ovog talentovanog brazilca u R.Madrid..
Veliki interes za igraca su pokazali Chelsea, Wenger, Barca.

Pravda za Pepea
Da je u Realu bilo discipline ko sad Robinho bi bio motor ekipe,imao je prevelik potencijal. Licno sam ga najvise gotivio u Realu dok nije ispo pizd.a ..Toxicity je napisao/la:Ma obični žongler igrač, nije ništa bolji od Robinha a znamo kako je onaj završio...
Neymar sa 18 godina prekuco brazilsku ligu i vec ima solidan broj golova za repku ,tj vise nego nastupa

ne znam on je meni extra igrac samo da ne zavrsi kao i RobinhoPepe $ je napisao/la:Kako pise Marca, Ronaldo je glavni krivac tj. on nagovara Florentina da dovede ovog talentovanog brazilca u R.Madrid..![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Naucio si zboriti pametno, prijatelju. Ova ti je dosad najpametnija.Toxicity je napisao/la:Ma obični žongler igrač, nije ništa bolji od Robinha a znamo kako je onaj završio...
Trebamo se hitno rijesiti viska, jos pomladiti ekipu. Ne smiju Alonso i Carvalho ispastati, ali mislim da je red da Kaka ode jer nije u formi godinama, a jos malo ce mu djeca pjevati evo me babo kraj mezara tvoga
Ferguson advierte a Mourinho sobre Chicharito: "¡No se va a ninguna parte!"
Fergusonova stara prica. Namjerno bih se zalozio za dovodjenje Chicharita, da sam Mourinho, pa da starkelji pokazem da sam trener najboljeg kluba na svijetu i da sam najbolji trener na svijetu.
Mi mozemo dovesti koga pozelimo, a Ferguson nije taj koji se pita ko odlazi kada stignu velike pare.
Fergusonova stara prica. Namjerno bih se zalozio za dovodjenje Chicharita, da sam Mourinho, pa da starkelji pokazem da sam trener najboljeg kluba na svijetu i da sam najbolji trener na svijetu.
Mi mozemo dovesti koga pozelimo, a Ferguson nije taj koji se pita ko odlazi kada stignu velike pare.
Ma kralju moj nema to disciplina, kad to svako malo osjeća nekakve nostalgije za domovinom.. Pa kako može jedan profesionalac tako postupati kao on kad je iz Citya iz čista mirao otišao u Brazil - kao nedostajala mu previše domovina.. Al' hajde što jest imao je dobrih utakmica u Realu ali opet nedovoljno.. Što je najsmješnije njega smo najbolje utopili od skoro svih igračaL_blancos je napisao/la:Da je u Realu bilo discipline ko sad Robinho bi bio motor ekipe,imao je prevelik potencijal. Licno sam ga najvise gotivio u Realu dok nije ispo pizd.a ..Toxicity je napisao/la:Ma obični žongler igrač, nije ništa bolji od Robinha a znamo kako je onaj završio...
Neymar sa 18 godina prekuco brazilsku ligu i vec ima solidan broj golova za repku ,tj vise nego nastupa

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Bane Madridista
- Kontakt:
Jeste to sve,ali njegovim odlaskom je i počela Barcelonina vladavina.Kako su samo on i Marcelo kombinovali po lijevoj straniMa kralju moj nema to disciplina, kad to svako malo osjeća nekakve nostalgije za domovinom.. Pa kako može jedan profesionalac tako postupati kao on kad je iz Citya iz čista mirao otišao u Brazil - kao nedostajala mu previše domovina.. Al' hajde što jest imao je dobrih utakmica u Realu ali opet nedovoljno.. Što je najsmješnije njega smo najbolje utopili od skoro svih igrača

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.