FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921 » 16 apr 2010, 22:33

cena je napisao/la:

Ono sto je najstrasnije vi nemate kvalitete Zelju dobiti onako iskreno ,mada bi kao navijac Sarajeva to volio!
19HzsA87 je napisao/la:Sretno sutra igracima borca na terenu i istinski se nadam vasoj pobjedi!

Da ne vrijedjam seljake, reci cu papci!

Nije mi jasno kako mogu navijati za Borac, kada je isti udaljen od naseg grada 200km. Cak sta vise, nisu ni u dobrim odnosima. Ovo vec prelazi u ljubomoru, i zbog ovakvih i njima slicnih, volio bi da sutra pomjerimo dupe Borcu !
tm-ovac iz mase je napisao/la:Uvazavam i Lazu i Mesanovića al po meni Rovčanin je za njih obojicu izmislio fudbal!!!Samo nezz zasto onda Rovčanin ne igra...jer je i brzi i bolji!bilo kak bilo ŽELJO JE NAJJAČI!
Po tebi je Higuain bolji od Raula ?
Treba Rovcaninu jos utakmica, i utakmica da dodje do Alenovog nivoa.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 16 apr 2010, 22:40

tm-ovac iz mase je napisao/la:Uvazavam i Lazu i Mesanovića al po meni Rovčanin je za njih obojicu izmislio fudbal!!!Samo nezz zasto onda Rovčanin ne igra...jer je i brzi i bolji!bilo kak bilo ŽELJO JE NAJJAČI!
Svasta sam cuo,ali da je Rovcanin bolji od Mesanovica to jos nisam.Cak mislim da je Lazo korisniji od Rovcanina na poziciji centralnog napadaca.
AMAR OSIM!

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 16 apr 2010, 22:45

U prodaju će biti pušteno 9000 ulaznica. Sretno Željo i akobogda dupla kruna ove godine
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 16 apr 2010, 22:52

19TM87 je napisao/la:evo jedna sa treninga: milan culum, metar i dulum :D
hahaha, prejako, a kad Amar govori Bekricu, neces ti dati go ni za 10 godina, druga prica... hahha... :D
BRAVE HEART 1979-2005

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 16 apr 2010, 23:15

kalimero je napisao/la:
Svasta sam cuo,ali da je Rovcanin bolji od Mesanovica to jos nisam.Cak mislim da je Lazo korisniji od Rovcanina na poziciji centralnog napadaca.
svak ima svoje misljenje...po meni mesanovic je ok..al nije onoliko dobar koliko ima goova i sve to...a lazar se okrece pola sata...ni jedan ni drugi ne znaju prdriblat,pretrcat i to...a tu je Rovcanin No.1
TM87

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 16 apr 2010, 23:19

lazar sluzi da otvori prostor i da navuce igrace na sebe tako da beslija bekrija ili kad igramo sa 2 spica imaju sanse, mesanovic igra na iskustvo ono sto daki fali, + rovcanin je bio povrijedjen dugo vremena i izgubio je osjecaj za go ne moze odma dobit sansu postepeno, onda bi isto mogli rec i za stanica viscu, sto nam igra mirsad beslija a stanic sjedi na klupi ne mogu svi i ko smo mi da govorimo ko ce igrat prvi smo boli me briga da igra moja nana dole samo nek trce i ginu za dres
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 16 apr 2010, 23:24

Lafo i istok...malo sutra :P al ipak na jugu ce aBd biti standardno dobra atmosfera ;)
mB!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 apr 2010, 23:31

Mukiol je napisao/la:Lafo i istok...malo sutra :P al ipak na jugu ce aBd biti standardno dobra atmosfera ;)
Ima da dodjem sat vremena prije utakmice, da nebi izgubio mjesto ;)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 16 apr 2010, 23:32

nermin_TM je napisao/la:lazar sluzi da otvori prostor i da navuce igrace na sebe tako da beslija bekrija ili kad igramo sa 2 spica imaju sanse, mesanovic igra na iskustvo ono sto daki fali, + rovcanin je bio povrijedjen dugo vremena i izgubio je osjecaj za go ne moze odma dobit sansu postepeno, onda bi isto mogli rec i za stanica viscu, sto nam igra mirsad beslija a stanic sjedi na klupi ne mogu svi i ko smo mi da govorimo ko ce igrat prvi smo boli me briga da igra moja nana dole samo nek trce i ginu za dres
druga stvar je mirsad beslija...on je igrac na mjestu...brz eksplozivan...moze rjesit sam utakmicu
al uzmi primjer 1. utakmice protiv zrinjskog u kupu
...mesanovic igro od prve i sta je uradio izgubio masu lopti i zabio gol sa 3 metra kakvi su mu zapravo i svi golovi...onda uso lazar...par puta se okreno izgubio mali milin lopti...kao i obično
i na kraju rovčanin...za 5 minuta dva prodora po strani pored igraca zrinjskog ko da ih nema...iz jednog prodora se trebo svirnut penal bila cista ruka...a iz drugog je bio slobodnjak sa 17 metara!!!REALNO
TM87

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 16 apr 2010, 23:38

tm-ovac iz mase je napisao/la:
nermin_TM je napisao/la:lazar sluzi da otvori prostor i da navuce igrace na sebe tako da beslija bekrija ili kad igramo sa 2 spica imaju sanse, mesanovic igra na iskustvo ono sto daki fali, + rovcanin je bio povrijedjen dugo vremena i izgubio je osjecaj za go ne moze odma dobit sansu postepeno, onda bi isto mogli rec i za stanica viscu, sto nam igra mirsad beslija a stanic sjedi na klupi ne mogu svi i ko smo mi da govorimo ko ce igrat prvi smo boli me briga da igra moja nana dole samo nek trce i ginu za dres
druga stvar je mirsad beslija...on je igrac na mjestu...brz eksplozivan...moze rjesit sam utakmicu
al uzmi primjer 1. utakmice protiv zrinjskog u kupu
...mesanovic igro od prve i sta je uradio izgubio masu lopti i zabio gol sa 3 metra kakvi su mu zapravo i svi golovi...onda uso lazar...par puta se okreno izgubio mali milin lopti...kao i obično
i na kraju rovčanin...za 5 minuta dva prodora po strani pored igraca zrinjskog ko da ih nema...iz jednog prodora se trebo svirnut penal bila cista ruka...a iz drugog je bio slobodnjak sa 17 metara!!!REALNO
Drug beze seres za Alena i Lazu...ti izgleda nisi ni jednu gledao nasu na gostovanjima,cim tako pricas...nego sutra poderi grlo i dlanove ;)
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 apr 2010, 23:39

Amar zna bolje od tebe! REALNO
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 apr 2010, 23:54

Evo ako nekog zanima, Nijaz na TVSA

[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 16 apr 2010, 23:56

Jeli neko zna,kako je bilo na treningu nocas?? I kakav je izgledao trening manijaka pozzz :)
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 apr 2010, 00:04

[youtube][/youtube]

Da nam se camac malo razbudi :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 apr 2010, 00:16

Evo kaže trener Borca u nekim njihovim novinama da im je i definitivno otpao ovaj Vukelja. To im je valjda glavni napadač. Puzigaća i Stančevski pauziraju zbog kartona.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 17 apr 2010, 00:26

Taj vukelja neki Messi izgleda

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 apr 2010, 00:30

Bosnier je napisao/la:Evo ako nekog zanima, Nijaz na TVSA

[youtube][/youtube]
Ovaj studio je inace smedje boje, ali ga je Nijaz za svoj nastup na brzinu ofarbao u plavo... u paintu... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 apr 2010, 00:31

Obratite sutra paznu na cupavog igraca sa brojem 24 :) taj ce vas zakopati u sred Sarajeva ;)
steta za Vukelju, ali tu su negdje on i messi :D

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 17 apr 2010, 00:31

taj vukelja je u proljetnom dijelu zabio kljucne golove za borac 4 ili 5 komada ne znam tacno
TREĆI PUT ČASTIMO !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 17 apr 2010, 00:38

borcev_navijac je napisao/la:taj vukelja je u proljetnom dijelu zabio kljucne golove za borac 4 ili 5 komada ne znam tacno
Pa zabio je i Meshan za nas i njega nema sutra, al taj vam je napadac a sutra cete igrati bunker i pokusat sta iz prekiada, pa vam nece falit ko sto ce nama Alen(iskustvo i osjecaj za go), al opet imamo mi i dostojne zamjene

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.