Chicago Bulls

Neutral
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Neutral » 21 jul 2016, 00:36

Potrošeni Rose je samo kočio Jimmy-a. Nemam ništa protiv Derrick-a, bio mi je najdraži igrač u Bulls-ima, ali nakon toliko povreda prevelik ugovor je presudio, pa sam jedva čekao da ode iz Chicaga. Niti jedan igrač nije iznad kluba, jedino ako si MJ, koji je od kluba napravio dinastiju.

Jimmy ima nerezonskih šuteva, radi nekad glupave poteze. On ni sam nije još svjestan kakav potencijal ima, tako da očekujem da će eksplodirati u narednih dvije sezone. Problem kod njega su povrede, sreća pa su neke sitne povrede u pitanju, ali opet neigranje par utakmica ostavi trag u njegovoj igri gdje su mu potrebne dvije-tri utakmice nakon povreda da opet dođe na svoj nivo. Radi takvih stvari mi nismo ušli u playoff, tu su još bili nerezonski šutevi sa dvadeset metara Nikole Mirotića, trenerskog maga Hoiberga, te Rose-a, koji se bojao da će umrijeti od gladi iako ima sto miliona na računu, pa je igrao sa maksimalno 70%.

Što prije priznamo da nema nade dok je Gar gm, biće nam mnogo lakše.

PS:

Imamo super petorku, klupu nemamo, ništa novo, daj nam opet nekog igrača koga ćemo "razviti" da dobije ugovor 10+ miliona po sezoni. Postali smo razvojni klub, jadan, jadan.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jul 2016, 00:40

Neutral je napisao/la:Potrošeni Rose je samo kočio Jimmy-a. Nemam ništa protiv Derrick-a, bio mi je najdraži igrač u Bulls-ima, ali nakon toliko povreda prevelik ugovor je presudio, pa sam jedva čekao da ode iz Chicaga. Niti jedan igrač nije iznad kluba, jedino ako si MJ, koji je od kluba napravio dinastiju.

Jimmy ima nerezonskih šuteva, radi nekad glupave poteze. On ni sam nije još svjestan kakav potencijal ima, tako da očekujem da će eksplodirati u narednih dvije sezone. Problem kod njega su povrede, sreća pa su neke sitne povrede u pitanju, ali opet neigranje par utakmica ostavi trag u njegovoj igri gdje su mu potrebne dvije-tri utakmice nakon povreda da opet dođe na svoj nivo. Radi takvih stvari mi nismo ušli u playoff, tu su još bili nerezonski šutevi sa dvadeset metara Nikole Mirotića, trenerskog maga Hoiberga, te Rose-a, koji se bojao da će umrijeti od gladi iako ima sto miliona na računu, pa je igrao sa maksimalno 70%.

PS:

Imamo super petorku, klupu nemamo, ništa novo, daj nam opet nekog igrača koga ćemo "razviti" da dobije ugovor 10+ miliona po sezoni. Postali smo razvojni klub, jadan, jadan.

Uh ovo je pesimizam nivo Ria_ferdya. :mrgreen:

Nas plan je haman ljeto 2017. Samo polako vidjet cemo sta ce biti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jul 2016, 01:43

Nije pesimizam već realnost.

Uzeti Durant-a nakon što uzme prsten sa Warriors-ima? To bi bilo kul, ali da li je Kevin dovoljno "lud" da dođe u Bulls-e znajući da odluke donosi Gar. Wade će imati 35 godina, Rondo ako se ne pobije 31, Jimmy će biti na 20+ poena, a opet klupa nikakva.

Ja polažem sve svoje nade u Denzel-a, momak ima veliki potencijal, samo da ne bude povreda.

Što prije riješiti se Nikole Mirotića, Taj je upitan iz mnogo razloga, ima 8.5 miliona po sezoni što je odlično gledajući nove ugovore, a bilo je svojevremeno užasno kada smo ga potpisali za tako velike pare jer je bio u rotaciji. Onda sam kritizirao njegov ugovor uveliko, iako ga je apsolutno opravdao. Sada ulazi u godine, bilo bi lijepo da i mi nekada ubodemo 2-3 igrača sa veteranskim ugovorima.

Svako sljedeće ljeto je naše ljeto :opaopa:

Snell, koji fail, momak je pokazivao potencijal u par utakmica, no igrač koji je definicija za nekonstantnost. Bobby, tu i tamo, mlad je, ima vremena...

PS:

Maloprije sam spominjao igrača za razvoj, zaboravio da smo već uzeli Isaiah Canaan-a, eto ga, kod nas milion po godini, sljedeće će imati 5 minimalno jer će eksplodirati kao što su mnogi prije njega u rotaciji u Bulls-ima.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 22 jul 2016, 01:56

BIHfan je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Potrošeni Rose je samo kočio Jimmy-a. Nemam ništa protiv Derrick-a, bio mi je najdraži igrač u Bulls-ima, ali nakon toliko povreda prevelik ugovor je presudio, pa sam jedva čekao da ode iz Chicaga. Niti jedan igrač nije iznad kluba, jedino ako si MJ, koji je od kluba napravio dinastiju.

PS:

Uh ovo je pesimizam nivo Ria_ferdya. :mrgreen:

Nas plan je haman ljeto 2017. Samo polako vidjet cemo sta ce biti.
To je prica Bullsa vec 6-7 godina: 'polako, vidjet cemo sta ce biti iduce sezone...'

I svaku sezonu se u sustini nista znacajno ne desi. Doduse desi se... stabilno stagniramo godinom za godinu.

Pesimizam opravdan. Mjesta za optimizam ima veoma malo. Zehra.
Postovanje treba zaraditi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 03:17

Jimmy rekao da ima mnogo toga naučiti od Wade-a. Dajte nam odmah prsten.

Više vijesti o Čevljanovićima ovih dana nego o Bullsima. Da je ostao Rose pisali bi o njegovom penisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 avg 2016, 13:28

Jimmy mora da nauci kako da bude lider i zato je Wade tu.. Jimmy to do sad nije bio..bio je na terenu to , ali van njega ne bas..ja nesto vjerujem da ce ova ekipa biti dobra ..mozda ne nesto spektakularno, ali ce se moci gledati kosarka ..Rondo se nudi, vidi se da i on ima neku zelju tako da valjda budemo ekipa koja ce pomrsiti racune nekima..samo da imamo jos jednog centra bilo bi dobro.
Vudim rodjak i Jimmy su nerazdvojni u repci ,a uz to rodjak kuka za Rondom pa nesto kontam da ga to ne privuce kod nas :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 avg 2016, 14:01

SaltCityAttack je napisao/la:Jimmy mora da nauci kako da bude lider i zato je Wade tu.. Jimmy to do sad nije bio..bio je na terenu to , ali van njega ne bas..ja nesto vjerujem da ce ova ekipa biti dobra ..mozda ne nesto spektakularno, ali ce se moci gledati kosarka ..Rondo se nudi, vidi se da i on ima neku zelju tako da valjda budemo ekipa koja ce pomrsiti racune nekima..samo da imamo jos jednog centra bilo bi dobro.
Vudim rodjak i Jimmy su nerazdvojni u repci ,a uz to rodjak kuka za Rondom pa nesto kontam da ga to ne privuce kod nas :)
Ja mislim da cemo imat dobru sezonu jer se skoro komplet ekipa promjenila i bice tu dosta zelje za dokazivanjem, svi imaju nekog motiva, pogotovo glavna trojka.

Salt de mi reci gdje si primjetio to da su Jimmy i Rodjo nerazdvojni, jer neki snapchat ili twitter da i ja pratim. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 avg 2016, 14:34

BIHfan je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Jimmy mora da nauci kako da bude lider i zato je Wade tu.. Jimmy to do sad nije bio..bio je na terenu to , ali van njega ne bas..ja nesto vjerujem da ce ova ekipa biti dobra ..mozda ne nesto spektakularno, ali ce se moci gledati kosarka ..Rondo se nudi, vidi se da i on ima neku zelju tako da valjda budemo ekipa koja ce pomrsiti racune nekima..samo da imamo jos jednog centra bilo bi dobro.
Ja mislim da cemo imat dobru sezonu jer se skoro komplet ekipa promjenila i bice tu dosta zelje za dokazivanjem, svi imaju nekog motiva, pogotovo glavna trojka.

Salt de mi reci gdje si primjetio to da su Jimmy i Rodjo nerazdvojni, jer neki snapchat ili twitter da i ja pratim. :)
Objavljivao Boogie na svom instagramu par videa. Vjerovatno se Jimmy kod njega raspituje kako je igrati sa Rondom pa su se našli...

Inače za ovo što Salt gore iznad kaže, evo Boogie prije neki dan o Rondu:
During the 2015-16 season, Cousins said that if need be, he would kidnap point guard Rajon Rondo to keep him with the Kings. Despite that friendly threat, Rondo wound up leaving the Kings this offseason, and signed with the Chicago Bulls on a two-year deal worth $28 million. Cousins let out a chuckle when I noted that he never followed with kidnapping Rondo. When I asked him how he felt about Rondo leaving, it was apparent that he was truly upset about it: “I mean it sucks,” Cousins said. Me and Rondo really grew a great bond. He became a big brother to me. I learned a lot from him.Cousins concluded the interview by commending Rondo’s game and character: “One thing I can say is Chicago’s getting a great person and a great player. Promise me y’all are going to take care of him.”
http://defpen.com/demarcus-cousins-rajo ... -team-usa/
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 avg 2016, 15:09

BIHfan je napisao/la:

Imaju neke objave zajedno uglavnom sto objavi uglavnom su tu skupa ..pa kad su u Chicagu bila sad tekma tu su skupa izlazili..mislim ne mora to nista da znaci ali eto vidim da je rodjak pogodjen jer mu je Rondo otisao, ali otisao je kod nas, pa onda to druzenje izmedju ove dvojice valjda ga privuce vamo barem se nadat :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 15:59

Hipotetički samo, Butler izdominirao sezonu sa preko 20ppg, Wade odigrao maestralno, Rondo isto tako, opet nas ne vidim u finalu konferencije, a ne u velikom finalu i u borbi za prsten.

Ako sada neko kaže da te postavljamo neke temelje, onda je taj isti zaboravio da Wade ima godina ko Sofia Vergara, da Rondo ulazi u četvrtu deceniju, a da nam je klupa na nivou Caje Laboral.

Gar je doveo Wade-a da uči Jimmy-a kako postati lider, NEW META! :opaopa:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 avg 2016, 17:31

A nije o temeljima rijec, ali ne mozes ni otici u rekonstrukciju imas Jimmya teeba raMisljat..jedino da smo i njega sutnulu to bi bilo drugacije pokusat ovo pa vidjet mozel se ko privući u Bullse ako.ne sve rastjerat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2016, 18:50

Već vidim Duranta u dresu Bullsa :kafa:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 avg 2016, 19:50

Neutral je napisao/la:Već vidim Duranta u dresu Bullsa :kafa:
Poznavajuci nas nikad se nece desiti , ali Wade ti je sam rekao da je bio bkizu dolLa nama vjerovatno sa Jamesom one godine...olet Wade sa Jimmyem moze nekoga dovest sigurno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2016, 01:33

Treba ovo iskoristiti
Mi imamo cini mi se Sacramentov pick slijedece godine koji nije zasticen kako sam razumio..znaci mogli bi mi imali lottery pick naredne sezone..taman ga njima dati uz jos neke igrace i odlicno :)

http://sportsmockery.com/2016/08/demarc ... e-talking/
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 03 avg 2016, 15:05

SaltCityAttack je napisao/la:Treba ovo iskoristiti
Mi imamo cini mi se Sacramentov pick slijedece godine koji nije zasticen kako sam razumio..znaci mogli bi mi imali lottery pick naredne sezone..taman ga njima dati uz jos neke igrace i odlicno :)

http://sportsmockery.com/2016/08/demarc ... e-talking/
Phila ima pick swap pravo sa Kingsima za iducu sezonu. Vama ide pick ako je 10+ cini mi se.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 avg 2016, 19:15

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 21:24

Nula novosti o našim Bulls-ima danima.

Rondo trenira uveliko, očigledno je ozbiljno shvatio Chicago. Wade standarno kulira, Jimmy se tu i tamo pojavi, te vrhunac ovog mjeseca: "The Bulls may not be so bad as you think" :lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 sep 2016, 15:09

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 23 sep 2016, 17:02

imam jedno pitanje...

interesuje me vezano za intro prilikom domacih utakmica, da li postoji negdje da se moze pronaci zajedno muzicki intro sa glasom, mislim na onu najavu samo kada kaze

"and now, your chicago bulls"

hvala...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 23 sep 2016, 17:13

reeds je napisao/la:imam jedno pitanje...

interesuje me vezano za intro prilikom domacih utakmica, da li postoji negdje da se moze pronaci zajedno muzicki intro sa glasom, mislim na onu najavu samo kada kaze

"and now, your chicago bulls"

hvala...

Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.