FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja smatram da je za Dadu Sadikovica mnogo bolje kad igra više pred golom protivnika, ima te kvalitete gdje bi mogao da odgovori na te zadatke, u drugoj polusezoni se strašno trudio da popravi svoje te neke sitne nedostatke, pravio neke baš glupe faulove i dobijao kartone a sve zbog toga da raja ne bi rekla da ne isprlja dres u toku utakmice. Nakon što sam pogledao onaj kratki snimak utakmice protiv Zrinjskog odmah sam uocio onaj Dadin šut koji da nisu izblokirali igraci Zrinjskog bi bio golcina. Dado mora što više može da suta, ima strasno jak i precizan sut, samo treba da se opusti i igra najbolje što zna..
A što se tice Face televizije, ako i ovaj put ne budu prenosili Želju onda nikad više necu da ih gledam, i kad budem mijenjao kanale njih cu preskakati. Ovo što rade je pravo hinjski, da ne koristim neke vulgarnije rijeci, ne prenose te u evropi a redovno zovu clanove kluba u one njihove emisije. Iz kluba bi isto trebali da reaguju i da se ne odazivaju u one njihove emisije, jer naš klub nema isti tretman kao neki drugi klubovi..
A što se tice Face televizije, ako i ovaj put ne budu prenosili Želju onda nikad više necu da ih gledam, i kad budem mijenjao kanale njih cu preskakati. Ovo što rade je pravo hinjski, da ne koristim neke vulgarnije rijeci, ne prenose te u evropi a redovno zovu clanove kluba u one njihove emisije. Iz kluba bi isto trebali da reaguju i da se ne odazivaju u one njihove emisije, jer naš klub nema isti tretman kao neki drugi klubovi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne samo da je moguće, nego će vjerovatno biti takoultrassa1921 je napisao/la:Jel moguce da ce prva tekma drugog pretkola biti dan prije bajrama i ti u gostima..?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
da se ja pitam prodao i memiju i bajića i počeo praviti istočnu tribinu pa dokle stignemo
- Neandertalac
- Kontakt:
Sta ce Dado. Hebo i njegov ucinak, samo to zna. Igra ko curica.
Samo neke od izjava, a zato Diata jede asfalt.
Sto se tice Amira, ima ta opcija sa fixnim obestecenjem. U pravu su ovi sto kazu da se i Amir+menadzeri pitaju. Da je drugacije vec bi bio clan Dinama. Ovako traze neku 'prijateljsku' opciju.
Sto se tice Amira, ima ta opcija sa fixnim obestecenjem. U pravu su ovi sto kazu da se i Amir+menadzeri pitaju. Da je drugacije vec bi bio clan Dinama. Ovako traze neku 'prijateljsku' opciju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
taman kad misliš da imaš igrača za uzeti fine pare pojavi se nekakva opcija sa fix.obeštečenjem,nabijem i zubana menađera i ove u klubuNeandertalac je napisao/la:Sta ce Dado. Hebo i njegov ucinak, samo to zna. Igra ko curica.

Pozdrav bratetm8782 je napisao/la:@champions1921 Složio bi se sa ovim što si napisao vezano za sastav, samo mislim da Memija ide umjesto Livaje. Danas samo malo više vremena obratio na naše mlade igrače i mogu sad sa sigurnošću reći da će mali Šehić biti Memija 2. Tiago zna lopte i nije sebičan, Diata solidan, a Blagojević fkt zna sve sa loptom. Tehnika, šut i kretanje ocjena (sveukupna) 8/10. Mislim da smo dobili igrača kojeg odavno nismo imali. Ono što sam primjetio u igri u odnosu na prošlu polusezonu, igračemo malo drugaćiji fudbal. Uvjerićete se sami. Veliki poz za moje dobre prijatelje, prepoznaće se![]()
![]()
Složio bih se sa tobom u ocjeni mladog Šehića, momku fali samo malo rutine koju ce dobiti igranjem za prvi tim, on ima brzinu, prodornost, ima predobar centaršut. Šta misliš može li Tiago igrati na krilu, brz je pravo, npr. da igra umjesto Kokota jer Kokota gušimo na lijevom krilu ?
Diatta ima strašne fizičke predispozicije, napravit ce Oda od njega dobrog igraca..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
dovoljno je ovo vidjeti i sve je jasno. Uhljupi.Željooooo je napisao/la:Ja smatram da je za Dadu Sadikovica mnogo bolje kad igra više pred golom protivnika, ima te kvalitete gdje bi mogao da odgovori na te zadatke, u drugoj polusezoni se strašno trudio da popravi svoje te neke sitne nedostatke, pravio neke baš glupe faulove i dobijao kartone a sve zbog toga da raja ne bi rekla da ne isprlja dres u toku utakmice. Nakon što sam pogledao onaj kratki snimak utakmice protiv Zrinjskog odmah sam uocio onaj Dadin šut koji da nisu izblokirali igraci Zrinjskog bi bio golcina. Dado mora što više može da suta, ima strasno jak i precizan sut, samo treba da se opusti i igra najbolje što zna..

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Obzirom da je Hasanović otišao, glavna meta kvazi stručnjaka ove sezone će pretpostavljam biti Dado, nažalost.. Samo stavljaju pritisak momku, a momak je naš Balack i po meni treba početi tekmu sad, jer je uigraniji sa ekipom...
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
prece bi bilo sredit zapadnu da konacno mozemo igrati europu u Dolini. Od istocne nikakve koristi trenutno, ionako nam je mala posjetaarena je napisao/la:da se ja pitam prodao i memiju i bajića i počeo praviti istočnu tribinu pa dokle stignemo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
A sto se dade tice, mozda da je nase dijete i da voli Zelju mozda bi i on znao za borbu 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ma ajde i nije los ali cemu to pretjerivanje??iz krajnosti u krajnost,momak ne moze nazalost jos prvu postavu izboriti iako slazem se da ima potencijala ali nemoj pretjerivati ,)IvanOsim je napisao/la:Obzirom da je Hasanović otišao, glavna meta kvazi stručnjaka ove sezone će pretpostavljam biti Dado, nažalost.. Samo stavljaju pritisak momku, a momak je naš Balack i po meni treba početi tekmu sad, jer je uigraniji sa ekipom...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
istocna je jeftinija za zapad bi trebalo sve rasprodatiTMovac je napisao/la:prece bi bilo sredit zapadnu da konacno mozemo igrati europu u Dolini. Od istocne nikakve koristi trenutno, ionako nam je mala posjetaarena je napisao/la:da se ja pitam prodao i memiju i bajića i počeo praviti istočnu tribinu pa dokle stignemo

Onda je Amar kriv jer je on bio taj koji je postpisaivao ugovor sa njim jel tako ?Neandertalac je napisao/la:Sta ce Dado. Hebo i njegov ucinak, samo to zna. Igra ko curica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Biće sigurnoultrassa1921 je napisao/la:Jel moguce da ce prva tekma drugog pretkola biti dan prije bajrama i ti u gostima..?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tako je brate.acab je napisao/la:Gdje se zadesimo,klanjat ćemo braćo,šta ima veze
Mislim da ce ga tako i forsirat, to sam mogao primjetiti po danasnjem treningu.Željooooo je napisao/la:Pozdrav bratetm8782 je napisao/la:@champions1921 Složio bi se sa ovim što si napisao vezano za sastav, samo mislim da Memija ide umjesto Livaje. Danas samo malo više vremena obratio na naše mlade igrače i mogu sad sa sigurnošću reći da će mali Šehić biti Memija 2. Tiago zna lopte i nije sebičan, Diata solidan, a Blagojević fkt zna sve sa loptom. Tehnika, šut i kretanje ocjena (sveukupna) 8/10. Mislim da smo dobili igrača kojeg odavno nismo imali. Ono što sam primjetio u igri u odnosu na prošlu polusezonu, igračemo malo drugaćiji fudbal. Uvjerićete se sami. Veliki poz za moje dobre prijatelje, prepoznaće se![]()
![]()
Složio bih se sa tobom u ocjeni mladog Šehića, momku fali samo malo rutine koju ce dobiti igranjem za prvi tim, on ima brzinu, prodornost, ima predobar centaršut. Šta misliš može li Tiago igrati na krilu, brz je pravo, npr. da igra umjesto Kokota jer Kokota gušimo na lijevom krilu ?
Diatta ima strašne fizičke predispozicije, napravit ce Oda od njega dobrog igraca..
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne znam. Ti znas. Zainteresovani su opasno i za Zerica, prate ga, pa reci ovim 'tvojima' da budu pametniji.pile87 je napisao/la:Onda je Amar kriv jer je on bio taj koji je postpisaivao ugovor sa njim jel tako ?Neandertalac je napisao/la:Sta ce Dado. Hebo i njegov ucinak, samo to zna. Igra ko curica.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
napreduje on svejedno, i on će sigurno biti igrač. samo ne znam da li kod nas, tj. hoće li biti dovoljno strpljenja, ja se nadam da hoće, i da će već ove sezone pokazati još više. šut i pas koje on ima ne uče se ni u jednoj omladinskoj školi, nego moraš imati šlifa.pile87 je napisao/la:Ima i toga, medjutim previse se ljudi nakurcalo na momka i to se osjetilo na njegovoj igri.ChWilla je napisao/la:
ja sam jedno 200 puta napisao - ono što on umije se ne može naučiti, a ono što mu fali može. on je u drugoj polusezoni možda i preozbiljno shvatio priču ljudi koji i ne znaju fudbal...i krenuo faulirati protivničke igrače bezveze da bi se vidjela "borbenost".
- jaludovolimte
- Kontakt:
haj ne diprMinjore je napisao/la:A sto se dade tice, mozda da je nase dijete i da voli Zelju mozda bi i on znao za borbu
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..