FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 27 jun 2015, 13:56

Ja smatram da je za Dadu Sadikovica mnogo bolje kad igra više pred golom protivnika, ima te kvalitete gdje bi mogao da odgovori na te zadatke, u drugoj polusezoni se strašno trudio da popravi svoje te neke sitne nedostatke, pravio neke baš glupe faulove i dobijao kartone a sve zbog toga da raja ne bi rekla da ne isprlja dres u toku utakmice. Nakon što sam pogledao onaj kratki snimak utakmice protiv Zrinjskog odmah sam uocio onaj Dadin šut koji da nisu izblokirali igraci Zrinjskog bi bio golcina. Dado mora što više može da suta, ima strasno jak i precizan sut, samo treba da se opusti i igra najbolje što zna..
A što se tice Face televizije, ako i ovaj put ne budu prenosili Želju onda nikad više necu da ih gledam, i kad budem mijenjao kanale njih cu preskakati. Ovo što rade je pravo hinjski, da ne koristim neke vulgarnije rijeci, ne prenose te u evropi a redovno zovu clanove kluba u one njihove emisije. Iz kluba bi isto trebali da reaguju i da se ne odazivaju u one njihove emisije, jer naš klub nema isti tretman kao neki drugi klubovi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jun 2015, 14:03

ultrassa1921 je napisao/la:Jel moguce da ce prva tekma drugog pretkola biti dan prije bajrama i ti u gostima..?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne samo da je moguće, nego će vjerovatno biti tako :D Nadam se da će biti ranije, al' i ako ne bude valjda to neće odbiti puno raje od lijepog gostovanja...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 27 jun 2015, 14:07

ZaLe98 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/do-kada- ... ima/165915

Dobro napisano :thumbup:
da se ja pitam prodao i memiju i bajića i počeo praviti istočnu tribinu pa dokle stignemo

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jun 2015, 14:08

Sta ce Dado. Hebo i njegov ucinak, samo to zna. Igra ko curica.
Samo neke od izjava, a zato Diata jede asfalt.

Sto se tice Amira, ima ta opcija sa fixnim obestecenjem. U pravu su ovi sto kazu da se i Amir+menadzeri pitaju. Da je drugacije vec bi bio clan Dinama. Ovako traze neku 'prijateljsku' opciju.

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 27 jun 2015, 14:16

Neandertalac je napisao/la:Sta ce Dado. Hebo i njegov ucinak, samo to zna. Igra ko curica.

Sto se tice Amira, ima ta opcija sa fixnim obestecenjem. U pravu su ovi sto kazu da se i Amir+menadzeri pitaju. Da je drugacije vec bi bio clan Dinama. Ovako traze neku 'prijateljsku' opciju.

taman kad misliš da imaš igrača za uzeti fine pare pojavi se nekakva opcija sa fix.obeštečenjem,nabijem i zubana menađera i ove u klubu :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jun 2015, 14:18

tm8782 je napisao/la:@champions1921 Složio bi se sa ovim što si napisao vezano za sastav, samo mislim da Memija ide umjesto Livaje. Danas samo malo više vremena obratio na naše mlade igrače i mogu sad sa sigurnošću reći da će mali Šehić biti Memija 2. Tiago zna lopte i nije sebičan, Diata solidan, a Blagojević fkt zna sve sa loptom. Tehnika, šut i kretanje ocjena (sveukupna) 8/10. Mislim da smo dobili igrača kojeg odavno nismo imali. Ono što sam primjetio u igri u odnosu na prošlu polusezonu, igračemo malo drugaćiji fudbal. Uvjerićete se sami. Veliki poz za moje dobre prijatelje, prepoznaće se :D :D :D
Pozdrav brate
Složio bih se sa tobom u ocjeni mladog Šehića, momku fali samo malo rutine koju ce dobiti igranjem za prvi tim, on ima brzinu, prodornost, ima predobar centaršut. Šta misliš može li Tiago igrati na krilu, brz je pravo, npr. da igra umjesto Kokota jer Kokota gušimo na lijevom krilu ?
Diatta ima strašne fizičke predispozicije, napravit ce Oda od njega dobrog igraca.. :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 jun 2015, 14:20

Željooooo je napisao/la:Ja smatram da je za Dadu Sadikovica mnogo bolje kad igra više pred golom protivnika, ima te kvalitete gdje bi mogao da odgovori na te zadatke, u drugoj polusezoni se strašno trudio da popravi svoje te neke sitne nedostatke, pravio neke baš glupe faulove i dobijao kartone a sve zbog toga da raja ne bi rekla da ne isprlja dres u toku utakmice. Nakon što sam pogledao onaj kratki snimak utakmice protiv Zrinjskog odmah sam uocio onaj Dadin šut koji da nisu izblokirali igraci Zrinjskog bi bio golcina. Dado mora što više može da suta, ima strasno jak i precizan sut, samo treba da se opusti i igra najbolje što zna..
A što se tice Face televizije, ako i ovaj put ne budu prenosili Želju onda nikad više necu da ih gledam, i kad budem mijenjao kanale njih cu preskakati. Ovo što rade je pravo hinjski, da ne koristim neke vulgarnije rijeci, ne prenose te u evropi a redovno zovu clanove kluba u one njihove emisije. Iz kluba bi isto trebali da reaguju i da se ne odazivaju u one njihove emisije, jer naš klub nema isti tretman kao neki drugi klubovi..
dovoljno je ovo vidjeti i sve je jasno. Uhljupi. :puke: :puke: :puke:

slika
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 27 jun 2015, 14:21

Obzirom da je Hasanović otišao, glavna meta kvazi stručnjaka ove sezone će pretpostavljam biti Dado, nažalost.. Samo stavljaju pritisak momku, a momak je naš Balack i po meni treba početi tekmu sad, jer je uigraniji sa ekipom...
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 jun 2015, 14:24

arena je napisao/la:

da se ja pitam prodao i memiju i bajića i počeo praviti istočnu tribinu pa dokle stignemo
prece bi bilo sredit zapadnu da konacno mozemo igrati europu u Dolini. Od istocne nikakve koristi trenutno, ionako nam je mala posjeta
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 jun 2015, 14:25

A sto se dade tice, mozda da je nase dijete i da voli Zelju mozda bi i on znao za borbu :zviz:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 27 jun 2015, 14:25

IvanOsim je napisao/la:Obzirom da je Hasanović otišao, glavna meta kvazi stručnjaka ove sezone će pretpostavljam biti Dado, nažalost.. Samo stavljaju pritisak momku, a momak je naš Balack i po meni treba početi tekmu sad, jer je uigraniji sa ekipom...
Ma ajde i nije los ali cemu to pretjerivanje??iz krajnosti u krajnost,momak ne moze nazalost jos prvu postavu izboriti iako slazem se da ima potencijala ali nemoj pretjerivati ,)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 27 jun 2015, 14:26

TMovac je napisao/la:
arena je napisao/la:

prece bi bilo sredit zapadnu da konacno mozemo igrati europu u Dolini. Od istocne nikakve koristi trenutno, ionako nam je mala posjeta
istocna je jeftinija za zapad bi trebalo sve rasprodati :cry:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2015, 14:26

Neandertalac je napisao/la:Sta ce Dado. Hebo i njegov ucinak, samo to zna. Igra ko curica.

Onda je Amar kriv jer je on bio taj koji je postpisaivao ugovor sa njim jel tako ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 jun 2015, 14:26

ultrassa1921 je napisao/la:Jel moguce da ce prva tekma drugog pretkola biti dan prije bajrama i ti u gostima..?

Biće sigurno :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 27 jun 2015, 14:33

Gdje se zadesimo,klanjat ćemo braćo,šta ima veze :mrgreen:
Volim te Željo !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jun 2015, 14:35

acab je napisao/la:Gdje se zadesimo,klanjat ćemo braćo,šta ima veze :mrgreen:
Tako je brate.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jun 2015, 14:36

Željooooo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:@champions1921 Složio bi se sa ovim što si napisao vezano za sastav, samo mislim da Memija ide umjesto Livaje. Danas samo malo više vremena obratio na naše mlade igrače i mogu sad sa sigurnošću reći da će mali Šehić biti Memija 2. Tiago zna lopte i nije sebičan, Diata solidan, a Blagojević fkt zna sve sa loptom. Tehnika, šut i kretanje ocjena (sveukupna) 8/10. Mislim da smo dobili igrača kojeg odavno nismo imali. Ono što sam primjetio u igri u odnosu na prošlu polusezonu, igračemo malo drugaćiji fudbal. Uvjerićete se sami. Veliki poz za moje dobre prijatelje, prepoznaće se :D :D :D
Pozdrav brate
Složio bih se sa tobom u ocjeni mladog Šehića, momku fali samo malo rutine koju ce dobiti igranjem za prvi tim, on ima brzinu, prodornost, ima predobar centaršut. Šta misliš može li Tiago igrati na krilu, brz je pravo, npr. da igra umjesto Kokota jer Kokota gušimo na lijevom krilu ?
Diatta ima strašne fizičke predispozicije, napravit ce Oda od njega dobrog igraca.. :D
Mislim da ce ga tako i forsirat, to sam mogao primjetiti po danasnjem treningu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 27 jun 2015, 14:44

pile87 je napisao/la:

Onda je Amar kriv jer je on bio taj koji je postpisaivao ugovor sa njim jel tako ?
Ne znam. Ti znas. Zainteresovani su opasno i za Zerica, prate ga, pa reci ovim 'tvojima' da budu pametniji.

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jun 2015, 14:45

pile87 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
ja sam jedno 200 puta napisao - ono što on umije se ne može naučiti, a ono što mu fali može. on je u drugoj polusezoni možda i preozbiljno shvatio priču ljudi koji i ne znaju fudbal...i krenuo faulirati protivničke igrače bezveze da bi se vidjela "borbenost".
Ima i toga, medjutim previse se ljudi nakurcalo na momka i to se osjetilo na njegovoj igri.
napreduje on svejedno, i on će sigurno biti igrač. samo ne znam da li kod nas, tj. hoće li biti dovoljno strpljenja, ja se nadam da hoće, i da će već ove sezone pokazati još više. šut i pas koje on ima ne uče se ni u jednoj omladinskoj školi, nego moraš imati šlifa.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 27 jun 2015, 14:46

Minjore je napisao/la:A sto se dade tice, mozda da je nase dijete i da voli Zelju mozda bi i on znao za borbu :zviz:
haj ne dipr
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 14 gostiju.