FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Budala je ko je nesto vise od ovog ocekivao. Proljetni rezultati kao i igra, katastrofalni i ocajni.
Ekipa puna ozlijeda u totalnom padu forme, a trener bez rjesenja vec 3 mjeseca.
Kako se izvuci iz ovog neka razmisljaju ljudi sa cetverocifrenim primanjima u klubu, ja se ne sikirao vala.
Sretno u kupu.
Kako se izvuci iz ovog neka razmisljaju ljudi sa cetverocifrenim primanjima u klubu, ja se ne sikirao vala.
Sretno u kupu.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 11 apr 2025, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Od kako je dosao Mirvic, sve isto, svake godine. On je taj koji bira ljude i koji placa. A i da dovede Sergeja Jakira, opet bi sve sagorilo od prevelikih ocekivanja. Za Zekica smo govorili da je najbolji poslijeratni trener, i onda igras derbi, igras po 3 puta sa Borcem Zrinjskim, i ne valja. Nakupilo se povreda, štimanja, energija je opala. Odlaskom Renana napad je postao jos tuplji. Splet okolnosti je doveo do toga da izgledamo kako izgledamo. I za to su odgovorni svi. Ne bih ja da krivim pojedince, nego kolektiv.
Hoces al u k se borit za trofeje sa dugovima davno su prosla vremena kada se bez novca moglo nesto uraditi, umjesto da raja bude zahvalna sto ima neko da ulaze oni bi tjerali
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Treba biti strpljiv, ne moze sve preko noci.
13.6.2024.
Mirvić se obratio navijačima Sarajeva: Najbolje tek dolazi!

Mirvić se obratio navijačima Sarajeva: Najbolje tek dolazi!

-
- Kontakt:
Nikad gore Sarajevo,nikad losiji igraci,nikad bolji trener,nikad vise para
-
- Kontakt:
Sve receno bravo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:50Budala je ko je nesto vise od ovog ocekivao. Proljetni rezultati kao i igra, katastrofalni i ocajni.
Sretno u kupu.
-
- Kontakt:
Hajd raduje bar sto se sprema ljetni prelazni rok već sad dakle ostat će nam trener.
Halal od mene jednu sezonu nek proba i drugu da i to vidimo i da kažemo sve smo probali.
Halal od mene jednu sezonu nek proba i drugu da i to vidimo i da kažemo sve smo probali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Meni je ovo ocekivan rezultat. Zao mi je sto nije pao gol zbog sjevera, imao sam osjecaj da bi bila ludnica
Ovo je sve ovako zato što se svi nalože i zapnu protiv nas.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I od mene halal ova sezona.jurisicduska je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:01Hajd raduje bar sto se sprema ljetni prelazni rok već sad dakle ostat će nam trener.
Nema veze sto smo isto mjesto bili i sa svim drugim trenerima i mnogo losijom ekipom sa palicima, dizdarevicima, hebibovicima, cmiljanicima itd.
Mi smo na proljece samo dobili igmana i dozvolu za povratak na tribine. Dajem Zekicu jos jedan prelazni rok i narednu polusezonu, ako se za 180 stepeni ne popravi sve ovo, moze da pakuje kofere u novembru.
I ovo je podrska samo zato jer nemamo snage vise mijenjati trenere.
Zoran Zekic: Nemam sta zamjeriti igracima
Kemo Hafizovic: Moji igraci nemaju pojma
Zakljucak, budi Kemo u zivotu
Kemo Hafizovic: Moji igraci nemaju pojma
Zakljucak, budi Kemo u zivotu
Real Madrid i Barcelona su u dugovima, eto pogledaj. Tako se to radi, vrtis tudjim parama, muntas, ne dajes svoje pare..
-
- Kontakt:
Objektivno maler je sezona. Od propuštenih šansi do povreda preko krađa sudijskih.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:06I od mene halal ova sezona.jurisicduska je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:01Hajd raduje bar sto se sprema ljetni prelazni rok već sad dakle ostat će nam trener.
Nema veze sto smo isto mjesto bili i sa svim drugim trenerima i mnogo losijom ekipom sa palicima, dizdarevicima, hebibovicima, cmiljanicima itd.
Mi smo na proljece samo dobili igmana i dozvolu za povratak na tribine. Dajem Zekicu jos jedan prelazni rok i narednu polusezonu, ako se za 180 stepeni ne popravi sve ovo, moze da pakuje kofere u novembru.
I ovo je podrska samo zato jer nemamo snage vise mijenjati trenere.
Bilo je tu kad smo bili kompletni dosta dobrih utakmica , recimo derbi recimo Zrinjski kup revans, ima tu prostora
Zekic nek odradi još godinu dana ne zato jer je dosadilo mijenjati trenere nego je kontinuitet dosta bitan za klub i Zekic nije nekvalitetan čovjek kao neki prethodni kojima se to nije dozvolilo
Morat će se popraviti inače opet iznova. Ali mislim ovaj put bez Mirvica, bez Potura, bez svih njih. Tako će morati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nikad gori skup invalida na buđetu FK SARAJEVO
Nek vas je SRAMOTA k od igraca
Nek vas je SRAMOTA k od igraca
Proklet bio dan kad je Sejo gledao u Mirvicevu kafu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.