FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
imal gdje diabanga bubacara

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
u šeheru je a bez kluba šta će ti?Rule_hz je napisao/la:imal gdje diabanga bubacara![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto bi Zorica rekla, mozda budu u petak, a moze se isto desiti da bude poslije nekad..JavierBosnia je napisao/la:Dresovi u petak na press konferenciji?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
konto ga priupitat nekoliko stavki sa istoka 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovom @DenchilNL neko stavio potpis ili ga ne razumije,pise mu:"Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je samo poraz.,.",ja mu govorim igra sve je nebitno,najvaznija je pobjeda,nek da gol ko hoce,nek bude iz ofsajda ili ne znam kako,samo da stoji 0 :1 najmanje.Oni nek na treningu lijepo igraju u kampu,A ja hocu bodove.Za to se igra.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Rule_hz je napisao/la:imal gdje diabanga bubacara![]()
Bio je tu ali mu rekla treba ili ja ili zeljo i frajer otiso.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
zlo87 je napisao/la:http://38.media.tumblr.com/b55593a19c1a ... o1_400.gif
Kakva je odvratna **** majku
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Konačno i sa tobom da se složim. Mali ima talenta. Ja mislim da je u stanju dogurat do reprezentacije a možda i BuLi kao što kažeš.SiouxLukavac je napisao/la:Kadušić će, ukoliko bude imao kvalitetne trenere i kvalitetno radio biti odličan igrač.Evander je napisao/la:Svaka cast Hodzicu, ali po meni Kadusic treba imati prednost na desnom beku. Ja vjerujem u tog momka.
...
Ja ga vidim za 3-4 godine u Bundes ligi, ima da jede kao Kolašinac ako Bog da.
hahahahah pa jel ti i to treba prevoditi? nisam ja rekao da trebamo igrati lijepo i izgubiti....normalno da treba pobjediti...ali velika je razlika kako?Majkl je napisao/la:Ovom @DenchilNL neko stavio potpis ili ga ne razumije,pise mu:"Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je samo poraz.,.",ja mu govorim igra sve je nebitno,najvaznija je pobjeda,nek da gol ko hoce,nek bude iz ofsajda ili ne znam kako,samo da stoji 0 :1 najmanje.Oni nek na treningu lijepo igraju u kampu,A ja hocu bodove.Za to se igra.
ovo je derbi, veliki, slavni, sa istorijom, treba da mu vratimo sjaj koji je nekada imao da ljudi u kolonama idu na derbi zbog dobrog fudbala, zbog umijeća, driblinga, pete....ne zbog sudije ili gola iz ofsajda...zbog toga niko ne ide na stadion....ne zbog udaranja protivnika i hvalisanja kako si se izvukao bez kartona....to nije poenta ove igre koja se zove fudbal...Sarajevo je prvo Fudbalski klub...nije nebitno....veličina kluba se ogleda u tome kako poraziš protivnika...na foru seljački ili nadigraš u tolikoj mjeri da ljudi samo kažu bili su bolji(kao Borac one sezone sa Borussijom kad digosmo usred B.Luke)...normalno da će biti tekmi kad će se i ružno igrati ali na prvoj tekmi sezone a još i derbi to nije potrebno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zorici niko ne poklanja paznju pa mora tri posta zaredom da pise 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:U Subotu bordo bijela Grbavica. Ponoviti ovo iz 2013....... 4:15![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sjeća li se iko gospođe s balkona koja neodoljivo podsjeća na Šejlu Vrabac? Njoj je upućena ova pjesma na 3:11.pitic je napisao/la:U Subotu bordo bijela Grbavica. Ponoviti ovo iz 2013....... 4:15![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bacali su i kokošija jaja sa zgrada zaštekani da ih niko ne vidi.
SRETAN BROJ - 1725
Nisam je vidio. Znači očito da je bila mnogo prsataHigh je napisao/la:Sjeća li se iko gospođe s balkona koja neodoljivo podsjeća na Šejlu Vrabac? Njoj je upućena ova pjesma na 3:11.pitic je napisao/la:U Subotu bordo bijela Grbavica. Ponoviti ovo iz 2013....... 4:15![]()

SRETAN BROJ - 1725
Nike dresEvi se spremaju. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo gaaaaaaaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 6 gostiju.