Kad pocinje prodaja karata, jedin kazu u 12 drugi u 14 .... kad je tacno ?Mirsad94 je napisao/la:joj samo da se nerasprodaju karte za juk do 5....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Plava krv ispod koze ×
meni su rekli u 12 sad je moguce da se pomjeriloMaliMemo je napisao/la:Kad pocinje prodaja karata, jedin kazu u 12 drugi u 14 .... kad je tacno ?Mirsad94 je napisao/la:joj samo da se nerasprodaju karte za juk do 5....

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Otprilike ovoliko, manje-vise.Dovzon je napisao/la:Mozel mi neko rec koliko ce doci lesinara ?? l
[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Jel' trenirao Mesanovic, da li bi mogao zaigrati sutra?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
mesanovic je danas trenirao odvojenogollum je napisao/la:Jel' trenirao Mesanovic, da li bi mogao zaigrati sutra?
- TheManiacs
- Kontakt:
i edo postojili i ono malo sanse da zaigra ?kinone je napisao/la:mesanovic je danas trenirao odvojenogollum je napisao/la:Jel' trenirao Mesanovic, da li bi mogao zaigrati sutra?

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ljudi sta mislite da li ce se prodat sve karte do 18 sati ??? 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
tesko ali nema veze tu jeTheManiacs je napisao/la:i edo postojili i ono malo sanse da zaigra ?kinone je napisao/la:mesanovic je danas trenirao odvojenogollum je napisao/la:Jel' trenirao Mesanovic, da li bi mogao zaigrati sutra?

- TheManiacs
- Kontakt:
Od kad' je ono lazo probusio uho
danas ja vidio isfuro se 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
fkt ste mi se popeli na **** s tim pitanjima za karte pa nije finale lige prvaka ba sta vam je,jeste nam znacajna svima utakmica ali doci i kupi kartu vidjeces i sam u koliko,svako drugo pitanje kolko karti kad ce biti 

navijači,
molim vas organizujte okupljanja kroz svoje navijačke forume. ovo nije navijački forum i takvi postovi se brišu.
molim vas organizujte okupljanja kroz svoje navijačke forume. ovo nije navijački forum i takvi postovi se brišu.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
dobor ba vjerni samo smo pitali .... ako znas ili ako mislis otprilike do kad ce biti reci i javi se ... a ako ne znas brate nemoras se ni javljatvjeran1987 je napisao/la:fkt ste mi se popeli na **** s tim pitanjima za karte pa nije finale lige prvaka ba sta vam je,jeste nam znacajna svima utakmica ali doci i kupi kartu vidjeces i sam u koliko,svako drugo pitanje kolko karti kad ce biti

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
pa sve ti je receno i imas na fkz...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Na kraju je Lazar Popović na insistiranje Amara Osima izdiktirao imena jedanaest igrača koji će prema njegovom mišljenju istrčati na teren, a šef stručnog štaba Željezničara obećao mu je platiti večeru ukoliko se njegova prognoza pokaže tačnom.
joj mangupa Amara

joj mangupa Amara

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bolje da mu je obec'o veceru ako dadne go...TMovac je napisao/la:Na kraju je Lazar Popović na insistiranje Amara Osima izdiktirao imena jedanaest igrača koji će prema njegovom mišljenju istrčati na teren, a šef stručnog štaba Željezničara obećao mu je platiti večeru ukoliko se njegova prognoza pokaže tačnom.
joj mangupa Amara![]()
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
šta go, Lazo sutra dva zabija...Isnar je napisao/la:Bolje da mu je obec'o veceru ako dadne go...TMovac je napisao/la:Na kraju je Lazar Popović na insistiranje Amara Osima izdiktirao imena jedanaest igrača koji će prema njegovom mišljenju istrčati na teren, a šef stručnog štaba Željezničara obećao mu je platiti večeru ukoliko se njegova prognoza pokaže tačnom.
joj mangupa Amara![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Neka nama Laze sa golovima ili bez.Isnar je napisao/la:Bolje da mu je obec'o veceru ako dadne go...TMovac je napisao/la:Na kraju je Lazar Popović na insistiranje Amara Osima izdiktirao imena jedanaest igrača koji će prema njegovom mišljenju istrčati na teren, a šef stručnog štaba Željezničara obećao mu je platiti večeru ukoliko se njegova prognoza pokaže tačnom.
joj mangupa Amara![]()
![]()

Obratite pažnju na njegovu igru i vidjećete koliko je on zaista koristan igrač

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
evo jedna sa treninga: milan culum, metar i dulum 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Uvazavam i Lazu i Mesanovića al po meni Rovčanin je za njih obojicu izmislio fudbal!!!Samo nezz zasto onda Rovčanin ne igra...jer je i brzi i bolji!bilo kak bilo ŽELJO JE NAJJAČI!
TM87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 169 gostiju.