Sta je kemo kriv, covjek dao srce svoje za zvijezdu...astra1922 je napisao/la:a yebote koja rasprava na forumu imali sta o kujri i kemi
NK Zvijezda Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Na forumu se svima redom sudi ko god je ucestvovao u radu kluba od 1922-2013 godine. 
Bas me zanima sta je ukrao jedan od osnivaca Zvijezde Hasan Kikic ?

Atala je najvise pokroBosanski zmaj je napisao/la:Na forumu se svima redom sudi ko god je ucestvovao u radu kluba od 1922-2013 godine.

Dragi Jole čast tebi kao igraču jer si stvarno jedan od boljih koje je Gradačac imao, ali kako možeš pričati tako o ljudima koji su udarili temelj ove današnje Zvijezde. Ma kakvi oni bili sa njihovim dolaskomse kranulo uzlaznom putanjom. Pa ko je bio kriv u tom periodu kada ste vi igrali da dođemo na rub kantonalne lige, jeli tada bilo krivaca njih niko ne navodi. A i taj go koji si postigao da ostanemo u ligi sam znaš kako je bilo da nam je Gračanica dala da ostanemo i ti sad pričaš o nekim kupovanjima i malverzacijama. Pa da se na toj utakmici igrači Gračanice nisu sklanjali da mi damo go nebi ga dali ni za tri dana. Ovo govorim jer sam tu utakmicu imao prilike gledati i od te sezone i te utakmice su mi se smučile tzv.naši gradski talenti i igračine(čast 2-3 izuzetka).jolebl je napisao/la:Pa ko bi to volio,ja sam taj gol i zabio,ako si tada gledao utakmicu,al sta to ima veze s likom o kojem sam ja pisao,moras shvatiti da on nije doveo zvijezdu tamo gdje je sada,o tome ja pisem.
Drug moj,jedini koji je pare davao u zvijezdu je fadil novalic,niko drugi,to su svi poltroni koji su se u to vrijeme pojavili,i okoristili zvijezdom,i steta je sto je to fadil kasno shvatio,a silne su pare otisle u nepovrat,nama majice za treninga nisu mogli kupiti,a posle nas je pticijeg mlijeka je bilo,pa ti pogledaj ko je se u to vrijeme pojavio dole,koji likovi,koji nisu sutnuli loptu u zivotu,a bitne su stvari odlucivali,a marke za klub nisu dali,skontaj ko je se pojavio pa ce ti mozda biti jasnije mnoge stvari. pozz combe.
nego hocel zaigrat ovaj japanac???????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
Treba reći Hvala Cimos i SLOVENCIMA koji su davali novac za Zvijezdu i doveli je tamo gdje jest preko svog posrednika FN. Malo njih Jole, zna pravu istinu( o čemu ti pišeš) o fukarama koji su kao hijene navalili na Zvijezdin novac i sebi kačali da je to zbog njih sve. Ja poštujem samo one koji su davali sebe i zavukli ruku u svoj džep i davali novac za Zvijezdu a pojednicima zelim da se nikad više ne vrate u Zvijezdu.Pojedinci su radili protiv Zvijezde a bili su dole kao davali sebe za dobrobit a spletkarili na svakom koraku kako bi ostvarili još veću korist.Ja ne pišem o ljudima o kojim se komentariše gore ali jako dobro znam pojedince koji su to radili daleko im kuća od Zvijezde.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Japanac stice pravo nastupa tek na proljece, tj od 20.kolaelf1 je napisao/la:nego hocel zaigrat ovaj japanac???????
sutra do pobjede koja ce donijeti potreban mir za nastavak prvenstva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mozete li dati koje misljenje oko Pandze? Kakav je kao igrac? I kakav je kao osoba?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
pandza je imao nezgodnu povredu poslije koje se nije vratio u formu.momak koji je brz ali sa loptom nezna puno.najvise golova je dao nakon izradenih akcija ostalih igraca .znaci najbolji je sa pet metara da ugura loptu.temperamentnog je karaktera uvijek se nesto buni.nama je bio dobar kada je dosao dao je neke vazne golove dok u posljednje vrijeme bolje smo igrali bez njega.ako ode neka mu je sa srecom veliki je borac na terenu bio i ostace po tome upamcen u gradaccuMokroguz je napisao/la:Mozete li dati koje misljenje oko Pandze? Kakav je kao igrac? I kakav je kao osoba?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta reci, samo da smo jako jako cudan i nezahvalan narod

Cestitke momcima na danasnjoj pobjedi.
-
- Kontakt:
Cestitke Denisu i igracima na pobjedi.
Ovo kolo su nam isli na ruku i rezultati ostalih ekipa, dvije ekipe ispred nas su dozivjeli poraz (Velez,Radnik), dok su ekipe na zacelju kod kuce dozivjeli poraze (Travnik,Rudar) tako da smo sada u odnosu na zonu ispadanja na + 11.
Ovo je prva sezona nakon one prve u Pl da smo blize Evropi (-7 bodova) nego ispadanju (+11 bodova).
Ovo kolo su nam isli na ruku i rezultati ostalih ekipa, dvije ekipe ispred nas su dozivjeli poraz (Velez,Radnik), dok su ekipe na zacelju kod kuce dozivjeli poraze (Travnik,Rudar) tako da smo sada u odnosu na zonu ispadanja na + 11.
Ovo je prva sezona nakon one prve u Pl da smo blize Evropi (-7 bodova) nego ispadanju (+11 bodova).
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 16 nov 2013, 17:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
najveci lopovi u zadnjih 10 god u zvijezdi su Muhamed jakeskic,Ivica Cvitkusic...ova dvojica su najvise zvijezdinih para potrosili,Ivica je na racun kluba kupovao odijela u vrijednosti 700 km,trosio tel preko 1000 km mjesecno,svaki dan isao u vinkovce klupskim autom itd itd,sjebao sve domace igrace,i mrzio trenera durguta...a i ovaj jakeskic je prica za sebe,ko je bio tad u zvijezdi zna o cemu ja pricam...cestitke na pobjedi igracima i nasim domacim trenerima,puno srece u nastavku...pokazali ste da u gradaccu ima trenera koji mogu srcem voditi ovaj klub...i cim u zvijezdi ima manje kesa tu su nasi ljudi bili i ostali...
cestitke ekipi na pobjedi koja zlata vrijedi.danas puno losija utakmica od onih protiv travnika i borca.kao da je falilo naboja i zelje.bilo je tesko pratiti utakmicu u kojoj imas 1-0 a radnik iz par prilika ozbiljno ugrozi nas gol.bitno je jos slaviju dobiti i moze se reci da je odlicno odraden posao u ovom dijelu prvenstva pogotovo kada se zna kako smo sartali u prvih 4 kola.pozdrav za sve istinske navijace i simpatizere
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da je vrijeme da se pocnu brisat postovi i kaznjavat njihovi autori tipa ko je vise pokro zvijezdu, ko je vise doniro i td........ dosta je sto se narodu pa gradu prosipa svakava prica i td.... i onda se cudimo zasto nema publike na tribinama
uistinu nam je najogavnija tema od svih na forumu ali mnogi su krivci.sramota je da jedan klub u premijer ligi ne daje saopstenja za javnost da nema presica fakticki niko nezna ko je na kojoj funkciji.mnoge se stvari u nasem klubu kriju i stvarno neznam zasto se to radi.narod zanima voljeni klub zanima nas kako napreduje treci pomocni zanima nas prelazni rok sve nas zanima ali nemamo tacnih informacija.onda na kraju se sve svodi na rekla kazala.pa realno onda nas klub i zasluzuje ovakve price po forumu i po gradu.yebemti vise i azerbejdzan cijeli
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Uzivajmo u pobjedama,zlatnoj sredini.........nekada je sve u i oko kuba bilo na nivoou a rezultata nigdje.Sada je slika druga,po meni i vaznija od nekih drugih desavanja tipa izgradnje i slično.Jbg.radi se nesto,vazan je rezultat.
-
- Kontakt:
Tema na forumu je dotakla dno, toliko vrijedjanja,svadja,primitivizma,podmetanja na jednom mjestu,......zalosno.Neki forumasi su se samo registrovali kako bi solili pamet i pljuvali.
Imamo nakon dugo sezona dobru ekipu, ali ocigledno to nekima smeta, pa pokusavaju na bilo koji nacin destabilisati ekipu.
Sada kada nema nekih zamjerki na igru ekipe, prica se koliko je neko potrosio na odijelo,mobitele,gorivo,....... kao da pojedinci uvijek zele u negativnom kontekstu pisati o Zvijezdi.Ako neko ima zamjerke na rad pojedinih ljudi neka im to licno kazu, a ne da ovdje smaraju temu sa raznoraznim glupostima.
Imamo nakon dugo sezona dobru ekipu, ali ocigledno to nekima smeta, pa pokusavaju na bilo koji nacin destabilisati ekipu.
Sada kada nema nekih zamjerki na igru ekipe, prica se koliko je neko potrosio na odijelo,mobitele,gorivo,....... kao da pojedinci uvijek zele u negativnom kontekstu pisati o Zvijezdi.Ako neko ima zamjerke na rad pojedinih ljudi neka im to licno kazu, a ne da ovdje smaraju temu sa raznoraznim glupostima.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 16 nov 2013, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.