Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 12 jul 2016, 05:47

Respect za Ronda sto je se pridruzio timu u summer ligi da trenira uz mlade igrace.
Postovanje treba zaraditi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 jul 2016, 07:47

BIHfan je napisao/la:
slika
Butler vec nagovara haman Paula u Bullse. :mrgreen: :mrgreen:
Jel ovo Quentin Richardson u bijelom sredina? :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jul 2016, 11:13

kad_kako je napisao/la:Respect za Ronda sto je se pridruzio timu u summer ligi da trenira uz mlade igrace.
Upravu si ..respekt mu za ovo jer pokaUje da ima zelju sto mi je drago svakako ..nekako nam je najteze palo jer se hemija pojebala u ekipi koja nas je krasila godinama..na tu kartu smo bili ekipa ,a ne na kvalitet..upravo ono sto je Thibs izgradio sa momcima i karaktwrom od igraca koji su tad biki Noah,Rose,Noah i ostali ..objektivno jedan je bio igrac za velike domete, a drugi bili tu koji su svojim timskim radom uz Thibsa napredovali i igrali Jer je tad postojala hemija u ekipi...bili su jednostavno nerazdvojni.
Onda dolaI povreda Rosa koja je prvo nas navijace poremetila, pa onda je se sve to odrazilo i na ekipu...Rose vise nije bio isti odnosno povrede su se redale , navijaci, media nestrpljivi , Thibs izgubi posao Bog ona dva idiota, a onda se hemija totalno unistila...Jimmy je napredovao i preuzeo je liderstvo u ekipi razumljivo barem.na terenu i ako je zelio i.u svlacionici, ali nije znao jer ne mozes izbjegavat drugove nakon utkamica a zelis.da budea lider u svlacionici gdje je to uvjek bio Noah i suigraci su to postovali , tako da je tu doslo do nesuglasica Noaha i Jimmya zbog toga je Noah i ptisao na rehabilitaciju u New York jer se bilo oteglo kontroli u svlacionici.

Treba ponovo izgraditi tu hemiju ocekujem da Wade pomogne Jimmyu i polaze kako se to radi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jul 2016, 15:05

BernardBarnjak je napisao/la:
Jel ovo Quentin Richardson u bijelom sredina? :mrgreen:
jeste :mrgreen:

http://www.kicksonfire.com/michael-jord ... dan-brand/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 jul 2016, 16:23

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 jul 2016, 21:20

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 jul 2016, 23:37

solidna je to ekipica, top 5 easta sigurno ja mislim

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 jul 2016, 07:52

Sa ovim trenerom definitivno nas ja nevidim kao top 5 istoka.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jul 2016, 17:00

Ma hajde vidjet cemo jbg..nije se snasao prve godine ..vec sam naveo bili smo u prvih 40 utakmica 2nd place ..povrede su krenule, onda hemija nije bila najbolja nakon sto je Thibs otisao ...povrede su se redale kao obicno i najteze je pala Noahova povreda kad je pocelo sve da tone ..poslije Jimmy out par hefti i to je to..treba li spomenuti da smo Cavse dobili 3X Raptorse 4X , lomi i Rocketse , uzimali OKC,Clipperse cini mi se i Spurse , pomeli Rocketse i td..jednostavno kao obicno lose smo igrali sa ekipama koje nisu bolje ili su u rangu bili nas ...trener se sad mora dokazati j3dnostavno mora..ali je velika greska pustiti Thibsa jbg
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 jul 2016, 23:48

Mora on sistem promjenuti, ako misli nesto uraditi sa ovom ekipom.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jul 2016, 20:35

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2016, 00:57

Ako je nekada bilo dvojbe, ona je rješena u potpunosti prošle sezone, a dodatno uriniranje po navijačima i simpatizerima Chicago Bullsa od strane Gar Forman-a je završena ove sezone. Čovjek je dokazao svima na svijetu da je Amerika izabrana, odbrana, utopistička zemlja koja zaista postoji. Čovjek koji je uspio od takvog kluba sa takvim renomeom napraviti sprdnju od ekipe koja se nije uspjela plasirati u playoff na istoku. Čovjek je i dalje tu i prima milione godišnje, iako je gurnuo klub u sedmi krug pakla odakle dugo neće izaći.

Jedino pozitivno što sam vidio u ovih mukotrpnih sezona otkako je tu je odlazak Rose-a koji je davno prestao igrati ozbiljnu košarku. I ta radost je trajala par sati jer je to ipak Gar Forman. Doveo je Ronda, što, ne zna ni sam. Doveo je Wade-a za 47 miliona u dvije sezone, istog Wade-a koji nije došao u Bulls-e kada smo imali ambicije za prsten, da bi se javljao kroz neke video poruke govoreći da mu je Chicago rodni grad, da je tu odrastao, da jedva čeka da zaigra u novoj sezoni.

E neka mi neko objasni što su došli Wade i Rondo??? Koji je to play Gar Forman-a???

Umjesto da se ide u totalni rebuilding, možda i jednu-dvije sezone tankiranja, Gar je odlučio da vodimo bitku za playoff gdje će nas neko otresti sa 4-0 ili 4-1, i onda će opet dovesti igrače koji ne mogu uzeti prsten, pa ćemo opet u playoff i to će biti kao uspjeh. Ambicija za prsten očigledno nema, da ih je bilo, napravili bi sve što je njihovoj mogućnosti, pa bi doveli Durant-a ili Russell-a, ali ne, uzećemo igrače koji ima 20, odnosno 30% šuta za tri poena i koji se odlično ukalapaju u sistem najgoreg trenera koji je trenirao Bulls-e, Fred Hoiberg-a koga je doveo i potpisao na milion godina ko drugi nego GAR FORMAN.

Frustriran sam bio kada su Blackhawksi ispali u playoff-u u NHL, a onda sam se sjetio jadnih i mizernih Bulls-a i patnji svih ovih sezona, pa rekoh sam sebi, ne tuguj, ljudi su uzeli par Stanley-a, a ovi ne mogu ni u playoff.

Nešto pozitivno.

Sviđa mi se Denzel Valentine, vidi se da malac zna igrati kvalitetnu košarku i da je sigurno top pet pikova ove sezone. Kažu da ima probleme sa koljenima, nadam se da nećemo imati novog Rose-a u smislu povreda. Biće zanimljivo pratiti i razvoj Bobby-a, ima potencijala za solidnog igrača. Robin je odlično rješenje kada vidimo kakvi ugovori se potpisuju. Zanima me i šta će biti sa Taj-om sljedeće sezone.

Uglavnom, playoff bi trebao biti obezbjeđen ako ne bude povreda, s tim da smo tamo kanta za nabijanje. Ima li nade za napredak u sljedećih par sezona? Ne, nema i ne trebamo se lagati, sve dok je takva nesposobna osoba GM kod naših Bulls-a nema ništa.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 jul 2016, 17:38

Neutral, pa ti ziv? Pa nisi se javljao ima i godina coice. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2016, 07:53

Ubise nam ovi mali u ljetnoj ligi..igramo finale sutra ocekivano sa Minesotom ipak oni su uvjek medju vodecim sto se tice pickova ..Portis ubica :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jul 2016, 05:21

Uzese omladinci ljetnu ligu svaka cast Valentine momak clutch 2 tekme za redom ..nocas 2 x momak pogadja prvo za izjednacenje trojku i za pobjedu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jul 2016, 14:36

Sampioni, bice cuo sam i parada u Chicagu. :lolno: :lolno:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2016, 17:14

Iako nisam pisao dvije godine, a ne piše mi se ni sada, opet sam čitao tu i tamo forum par puta mjesečno. Ja u životu nisam vidio većeg optimiste od @salta :tralala:

Mirotić je fail - failova. Taj ne bi mogao igrati u prime-u Jasmina Hukića u Slobodi.

Nikola je motiv za sve košarkaše na svijetu! I pored takvog neznanja, loših odluka, užasne igre čovjek hladno uzima par miliona radeći ništa osim štete za svoj klub. On je motiv za sve one koji su htijeli odustati od košarke, pa su rekli: "Nikola igra u NBA, ako on može, onda svako može, nema odustajanja".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 jul 2016, 20:03

e al ga i ti pretjera, ako to mislis o njemu, sta reci za ostatak lige, njih nekih 50% sto su losiji od njega?

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 20 jul 2016, 18:57

Nikola je lik ja mislim sa najvise nerezonskih suteva u ligi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jul 2016, 23:58

Sta im Jimmy radi tamo po US kampu. Izgleda da je nabio jos mase. Masina.

slika

:kralj:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.