Dajte link od YES TV..
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mene nema na toj listi ali tu sam, kunem seemir79 je napisao/la:Sto? Da vidis Sarahfearzaa je napisao/la:neko link od YES TV![]()
![]()
Bice i taj link, samo polahko, utakmica ce poceti oko 02:10
Malo brate:
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, BegAx, Bihac96, dziza_23, emir79, fearzaa, Forster, George24, glavni, King_James, kokakolas, mirzatele, mirzateletovicc, sagitarius, Senko91, STEVEN, sudac92, suhakrpa, vincenttan, zenicanin i 51 gostiju.
On dok ne vidi ko mu je pravi rak u ekipi nece nigdje dogurati.mirzatele je napisao/la:Jason Kidd on why he decided to go with the small lineup tonight: "There's nothing wrong with trying something new."
isti problemgaston je napisao/la:Dzaba sto valja u 7 ujutro, nadam se da ce vrijediti gledanja
I JA SAM TUMalo brate:
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, BegAx, Bihac96, dziza_23, emir79, fearzaa, Forster, George24, glavni, King_James, kokakolas, mirzatele, mirzateletovicc, sagitarius, Senko91, STEVEN, sudac92, suhakrpa, vincenttan, zenicanin i 51 gostiju.
Nije YES TV, ali je odlican link. hvala,hvala,hvala...armin je napisao/la:Sopcast:
http://livefootball.ws/10438-nba-brookl ... ahoma.html" onclick="window.open(this.href);return false;
TakodjerAdibhf88 je napisao/la:isti problemgaston je napisao/la:Dzaba sto valja u 7 ujutro, nadam se da ce vrijediti gledanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.