Nek traze azil i ostanu tamo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Novo lice u Antaliji: U-18 reprezentativac BiH stigao u Borac!
Zalog za budućnost, odličan posao.Izdanak akademije Sarajeva zadužio opremu banjalučkog Borca.
Na treninzima Borca u Antaliji priključio novo lice - Boro Erić.
Izdanak akademije Sarajeva i U18 reprezentativac odbio je da potpiše profesionalni ugovor sa bordo timom i prešao u Borac.
Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u BIH odmah je u sobi 1463 zadužio crveno-plavu opremu i priključio se ekipi Marka Maksimovića.
"Boro Erić je U18 reprezentativac, veliki talent i predstavlja ogroman potencijal za budućnost. Biće veliko pojačanje za juniorsku ekipu i to je momak koji će da se razvija i jedan od najvećih talenata kod nas. Na pripremama je kako bi stekao dragocjeno iskustvo i sigurni smo da će u budućnosti pokazati koliki je potencijal", rekao je direktor Borca Dejan Lukendić.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Realno bolji je od KovacevicaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:22Novo lice u Antaliji: U-18 reprezentativac BiH stigao u Borac!Zalog za budućnost, odličan posao.Izdanak akademije Sarajeva zadužio opremu banjalučkog Borca.
Izdanak akademije Sarajeva i U18 reprezentativac odbio je da potpiše profesionalni ugovor sa bordo timom i prešao u Borac.
Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u BIH odmah je u sobi 1463 zadužio crveno-plavu opremu i priključio se ekipi Marka Maksimovića.
"Boro Erić je U18 reprezentativac, veliki talent i predstavlja ogroman potencijal za budućnost. Biće veliko pojačanje za juniorsku ekipu i to je momak koji će da se razvija i jedan od najvećih talenata kod nas. Na pripremama je kako bi stekao dragocjeno iskustvo i sigurni smo da će u budućnosti pokazati koliki je potencijal", rekao je direktor Borca Dejan Lukendić.
Decko nije nastupio za repku od 2017 kad je isproban za u15, upisao je 2 nastupa
Sad se nasao na spisku nakon prelaska

Sad se nasao na spisku nakon prelaska

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko ste platili prelazak?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:22Novo lice u Antaliji: U-18 reprezentativac BiH stigao u Borac!Zalog za budućnost, odličan posao.Izdanak akademije Sarajeva zadužio opremu banjalučkog Borca.
- feniksptica
- Kontakt:
Mekic - Handzic
Ja mislim da bi najveci timovi skinuli gace
Ja mislim da bi najveci timovi skinuli gace
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 05 feb 2021, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sta drugo ocekujes od lika kojem je ovo 1038733 profil po redu? Sa svakim novim profilom je sve vise retardiran, ali trudi se decko.
Forzza Velez
Ovo je ahbab ja mislim
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
23:00
Cmiljanić, više prstiju na rukama ne'g golova u karijeri.
Ako počne zabijati, onda je to samo pokazatelj kakva je odron liga u pitanju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A kakav je pokazatelj to sto Handzic i ne zabija bas i od 40 golova FK Sarajeva je zabio samo 5? Je li to po tebi znaci da je liga k'o NATO ili da su i liga i Handzic odron? Zanima me kako gledas na to.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 02:35
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Polako RođeniManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 feb 2021, 00:19Sta drugo ocekujes od lika kojem je ovo 1038733 profil po redu? Sa svakim novim profilom je sve vise retardiran, ali trudi se decko.
To je moj ahbab
To je ljudina
Meni je odgovorio
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Handžić nikada u karijeri nije bio vrsni golgeter, iako ima dobru duel igru i pomaže ekipi na druge načine. Uostalom, 40 golova od toga učinak 10, to je 25% učestvovanih golova.Miljacka je napisao/la: ↑05 feb 2021, 06:09A kakav je pokazatelj to sto Handzic i ne zabija bas i od 40 golova FK Sarajeva je zabio samo 5? Je li to po tebi znaci da je liga k'o NATO ili da su i liga i Handzic odron? Zanima me kako gledas na to.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 02:35
Da nije možda malo, hoćete da čovjek ima 50% učinka?
Primjer ovoga što ja govorim imaš bezbroj, da li stvarno moram da ih nabrajam?
Krpić, Zakarić, Mulić, Tatar.
Nebitni su golovi, to sam samo rekao u njegovom slučaju jer je napadač, imaš i drugih primjera koji su grizli plbih poput Todorovića i Mujakića. Ima naravno i pozitivnih primjera poput Memiševića, Duljevića, Cimirota.
Dovoljno je samo da budeš fizički nivo iznad ostalih da budeš MVP lige.
Liga je odron, i svaki flop može ovdje doći i dominirati. Eno nedavno su Zakarića doslovno kući poslali iz Craiove.
⚜️~⚜️~⚜️
Mi kao drzava bez poboljsanja infrastrukture nemamo sta traziti u euro takmicenjima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sta bi Borcu da igraju u 9 ujutro pa nije august jbt
Ima li prenos gdje?
Ima li prenos gdje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.