Zato sto stvarno iritiras svojim postovimaFaraon iz Visokog je napisao/la:eno sad ja,pa sto ja jadan nebioblaugrana4ever je napisao/la:Joj, stvrano mi je pun qrac vise ovih hatera Barcelone, sto dolaze na ovu stranicu i samo provociraju i valjaju gluposti. Pod ovim mislim na faraona, trebevic........ Pa kako vam ne dosadi vise ccc
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- blaugrana4ever
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Més que un club
Svi su oni bola' u duši simpatizeri Barce, al' nemogu da priznaju, 'ebe ih ponos

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
idi lijeci se buraz,nisam piso na ovoj temi sto godinablaugrana4ever je napisao/la:Zato sto stvarno iritiras svojim postovimaFaraon iz Visokog je napisao/la:eno sad ja,pa sto ja jadan nebioblaugrana4ever je napisao/la:Joj, stvrano mi je pun qrac vise ovih hatera Barcelone, sto dolaze na ovu stranicu i samo provociraju i valjaju gluposti. Pod ovim mislim na faraona, trebevic........ Pa kako vam ne dosadi vise ccc
hatera

Rođen s tobom da budem
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pazi ovonidjo_barca je napisao/la:Real Madrid - Barcelona
9(3) Shots (on Goal) 11(5)
18 Fouls 22
1 Corner Kicks 1
3 Offsides 1
23% Ball Possession 77%
3 Yellow Cards 2
1 Red Cards 1
3 Saves 3

Koliko smo malo imali loptu u nogama, cudo je sto imamo cak 4 faula manje od igraca Barce, i koje bio grub od nasa 23 % lopte u nogama Barcini puleni napravili 22 faula znaci cim smo dobili loptu i faul

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ja sam vidio samo izlezavanje realovih igracaLos_Blanos2 je napisao/la:Pazi ovonidjo_barca je napisao/la:Real Madrid - Barcelona
9(3) Shots (on Goal) 11(5)
18 Fouls 22
1 Corner Kicks 1
3 Offsides 1
23% Ball Possession 77%
3 Yellow Cards 2
1 Red Cards 1
3 Saves 3![]()
Koliko smo malo imali loptu u nogama, cudo je sto imamo cak 4 faula manje od igraca Barce, i koje bio grub od nasa 23 % lopte u nogama Barcini puleni napravili 22 faula znaci cim smo dobili loptu i faulsta bi bilo da su nasi igraci svako 50 sekundi pravili faul pa bilo bi 80 tak faula

Rođen s tobom da budem
JestLos_Blanos2 je napisao/la: I jeste li se dogovorili jeli bio crveni sinoc pravedan
joooj al ovaj Murinjo je poceo s*at sa ovim napadanjimaa ..... cak i UNICEF mjesa u to ... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]mandraX je napisao/la:JestLos_Blanos2 je napisao/la: I jeste li se dogovorili jeli bio crveni sinoc pravedan
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Moze te vi pricati Mesi ono ovo, kad svi znate ko je Harao godinama u nogometu( Real Madrid). Uredu je Barcelona ima igrace doslo je i njihovih 5min. Ali pogledaj te ko moze zamijeniti Mesija kad se povrijedi nikoo.. Al Real ima igrace koji ce zamijeniti Ronalda, koji su takoder prodorni. A sta ce Pedro, Bojan... nistaa... Kad Mesi izmisli potez ko Zidan nek se onda javi...A sta Ronaldinjo.Koliko je to godina igrao dobro nije mozda 5g. Zidan od kako zna za sebe i u kojem god klubu je igao Harao je... A presta se smijati Ronaldinjo na svjetskom 2006 kad ga Zidan otreso ne samo njega vec Brazil cijeli osramotio ih covijek...
- thenaturalone
- Kontakt:
Za ove neznalice sto misle da je dovoljno gledati utakmice uz suku i da znaju pravila, da kazem da se crveni karton ne mora dati samo u slucaju fizickog kontakta, dovoljno je da sudija prepozna namjeru da se povrijedi drugi igrac i to je crveni.
Ne morate citati knjige, danas ima sve na netu pa malo prelistajte, crveni ko kuca!
Ne morate citati knjige, danas ima sve na netu pa malo prelistajte, crveni ko kuca!
- thenaturalone
- Kontakt:
haha lika, od sinocnje utakmice dodje do cak SP i tekme Brazil Francuskaaldino je napisao/la:Moze te vi pricati Mesi ono ovo, kad svi znate ko je Harao godinama u nogometu( Real Madrid). Uredu je Barcelona ima igrace doslo je i njihovih 5min. Ali pogledaj te ko moze zamijeniti Mesija kad se povrijedi nikoo.. Al Real ima igrace koji ce zamijeniti Ronalda, koji su takoder prodorni. A sta ce Pedro, Bojan... nistaa... Kad Mesi izmisli potez ko Zidan nek se onda javi...A sta Ronaldinjo.Koliko je to godina igrao dobro nije mozda 5g. Zidan od kako zna za sebe i u kojem god klubu je igao Harao je... A presta se smijati Ronaldinjo na svjetskom 2006 kad ga Zidan otreso ne samo njega vec Brazil cijeli osramotio ih covijek...

Ubi vas ova Barcelona i psihicki, eto si ti vec poblesavio

Zaboli nas kita za vasu zivotinjuLos_Blanos2 je napisao/la:Pozdrav svim simpatizerima Messija i Cavija![]()
I jeste li se dogovorili jeli bio crveni sinoc pravedan

Bitno da se Messi dvaput popišo u vašoj hali.
HALA MADRID hahahahahahaha
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo sta kaze gospodin Carlo
However, Ancelotti has rejected these suggestions and is quoted as saying by Sky Sports: “I don't think that there is a conspiracy. Football is football. There is no conspiracy.
“The referee can make mistakes and I want to think that everything is okay, everything is clear, because this is my work. Obviously, there are mistakes in football, referees, players, coaches, but there is no conspiracy.
"I know Stark very well," the Italian continued. "Stark is not a referee who can be intimidated. He has a strong personality. He's a very good referee. Maybe he made a mistake yesterday."
A nesto slicno je izjavio i Arsene Wenger.
Toliko o Mourinhovom laprdanju oko Uefe, Unicefa i ostalih gadosti koje je izrekao.
However, Ancelotti has rejected these suggestions and is quoted as saying by Sky Sports: “I don't think that there is a conspiracy. Football is football. There is no conspiracy.
“The referee can make mistakes and I want to think that everything is okay, everything is clear, because this is my work. Obviously, there are mistakes in football, referees, players, coaches, but there is no conspiracy.
"I know Stark very well," the Italian continued. "Stark is not a referee who can be intimidated. He has a strong personality. He's a very good referee. Maybe he made a mistake yesterday."
A nesto slicno je izjavio i Arsene Wenger.
Toliko o Mourinhovom laprdanju oko Uefe, Unicefa i ostalih gadosti koje je izrekao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jbg. ono sinoc nije bilo za crvenog da ebes rak raka...gluma, gluma, Alves treba dobiti oskara, Biskvit je pobj. 2010thenaturalone je napisao/la:Za ove neznalice sto misle da je dovoljno gledati utakmice uz suku i da znaju pravila, da kazem da se crveni karton ne mora dati samo u slucaju fizickog kontakta, dovoljno je da sudija prepozna namjeru da se povrijedi drugi igrac i to je crveni.

[youtube][/youtube]

Kako ovo nije bio crveni, mislim Pepe je grub ali ima i gorih mesara De Jong, Van Bom, Gattuso

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 apr 2011, 23:57, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Čitava nogometna javnost se oglasila povodom Pepeovog isključenja.
Rio Ferdinand "Ovo simuliranje je sramotno.Pa ragbi igrači bi se nasmijali na ovo.Kada bi mene vidjeli na nosilima u jednom trenutku pa poslije na terenu u drugom, dao bih svakom zeleno svijetlo da me sruši sa dvije noge"
Michael Owen "Alvesova reakcija mnoge je naljutila, ali siguran sam da iz njegovog kluba nemaju ništa protiv ovoga."
Rory Mcilroy "Dani Alves, ti si sramota. Valjaj se još malo po terenu."
Chad Ochocinco "Ne mogu vjerovati da je Pepe dobio crveni karton."
Pete Jenson, The Independent "Pepeu je dosudjen crveni karton nakon teatralne reakcije Alvesa a trebao je dobiti žuti."
Daily Mirror "Pepe je u 62.minutu dobio crveni karton za duel sa Alvesom. U najgorem slučaju trebao je dobiti žuti. Medjutim, cijeli tim Barcelone je vršio pritisak na Starka kojem je ovaj podlegao."
Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport "Prestrogo dosudjen crveni karton. Da se nije desio, meč bi drugačije završio."
L'Equipe "U meču koji je obilovao neregularnostima i sudijskim greškama, najgori momenat je isključenje Pepea."
Marca "Nepravedno dosudjen crveni karton Pepeu ostavio je Real sa 10 igrača 4.utakmicu za redom."
AS "Stark je pogriješio kada je Pepeu dao crveni karton, ali njegov najveći grijeh je što je uništio utakmicu."
El Mundo "Još jednom je Real Madrid ostao sa igračem manje protiv Barcelone, iako je onaj faul bio za žuti karton, nikako za crveni."
ABC "Stark je napravio haos kada je Pepeu pokazao crveni karton a ne žuti u najgorem slučaju. Uništio je duel jednom greškom. Uništio je Real Madrid a dao krila Barceloni koja je tek poslije crvenog dobro zaigrala."
La Gaceta "Njemački najgori sudija je nepravedno pokazao Pepeu crveni i tako uništio duel."
El Pais "Faul Pepea nije bio za crveni već za žuti karton, ali je Wolfgang Stark uništio Real."
I ovaj klip nije montaza , mozete Vegasu , cak i u movie makeru to provjeriti tako sto ce te ici frame po frame...
[youtube][/youtube]
Rio Ferdinand "Ovo simuliranje je sramotno.Pa ragbi igrači bi se nasmijali na ovo.Kada bi mene vidjeli na nosilima u jednom trenutku pa poslije na terenu u drugom, dao bih svakom zeleno svijetlo da me sruši sa dvije noge"
Michael Owen "Alvesova reakcija mnoge je naljutila, ali siguran sam da iz njegovog kluba nemaju ništa protiv ovoga."
Rory Mcilroy "Dani Alves, ti si sramota. Valjaj se još malo po terenu."
Chad Ochocinco "Ne mogu vjerovati da je Pepe dobio crveni karton."
Pete Jenson, The Independent "Pepeu je dosudjen crveni karton nakon teatralne reakcije Alvesa a trebao je dobiti žuti."
Daily Mirror "Pepe je u 62.minutu dobio crveni karton za duel sa Alvesom. U najgorem slučaju trebao je dobiti žuti. Medjutim, cijeli tim Barcelone je vršio pritisak na Starka kojem je ovaj podlegao."
Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport "Prestrogo dosudjen crveni karton. Da se nije desio, meč bi drugačije završio."
L'Equipe "U meču koji je obilovao neregularnostima i sudijskim greškama, najgori momenat je isključenje Pepea."
Marca "Nepravedno dosudjen crveni karton Pepeu ostavio je Real sa 10 igrača 4.utakmicu za redom."
AS "Stark je pogriješio kada je Pepeu dao crveni karton, ali njegov najveći grijeh je što je uništio utakmicu."
El Mundo "Još jednom je Real Madrid ostao sa igračem manje protiv Barcelone, iako je onaj faul bio za žuti karton, nikako za crveni."
ABC "Stark je napravio haos kada je Pepeu pokazao crveni karton a ne žuti u najgorem slučaju. Uništio je duel jednom greškom. Uništio je Real Madrid a dao krila Barceloni koja je tek poslije crvenog dobro zaigrala."
La Gaceta "Njemački najgori sudija je nepravedno pokazao Pepeu crveni i tako uništio duel."
El Pais "Faul Pepea nije bio za crveni već za žuti karton, ali je Wolfgang Stark uništio Real."
I ovaj klip nije montaza , mozete Vegasu , cak i u movie makeru to provjeriti tako sto ce te ici frame po frame...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 29 apr 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Uživam u ovoj tihoj patnji i muci realovaca, a ovakve hinjske pobjede uz obilatu sudijsku pomoc su najslađe.
Pojedinci ce izgleda dobiti mladi šećer od silne muke i sekiracije
Ovaj trofej Lige Prvaka cemo posvetiti UEFI i predati licno Platiniju.
Pojedinci ce izgleda dobiti mladi šećer od silne muke i sekiracije

Ovaj trofej Lige Prvaka cemo posvetiti UEFI i predati licno Platiniju.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa nije Barcelona kriva sto ovom kretenu nije pokazan crveni karton ili mozda jeste?Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]thenaturalone je napisao/la:Za ove neznalice sto misle da je dovoljno gledati utakmice uz suku i da znaju pravila, da kazem da se crveni karton ne mora dati samo u slucaju fizickog kontakta, dovoljno je da sudija prepozna namjeru da se povrijedi drugi igrac i to je crveni.
Kako ovo nije bio crveni, mislim Pepe je grub ali ima i gorih mesara De Jong, Van Bom, Gattuso
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Je li neko možda imao zamijeniti Zizua kad se povrijedi,naravno da nije jer su takvi ne zamijenjivi isto kao i danas Messi.Nema toga igrača koji će Messia zamijeniti.Lažnog Ronalda ima ko zamijeniti a to je Kaka koji je vrijedio preko 60 milki i sjedi na klupi.To je sramota za real druže moj.Prije su bili Zizu,Figo,Beckham,Ronaldo,Raul i svi su igrali u pocetnih 11 zajedno.To je ta razlika reala prije i sad.Prije je real igrao lepršavo u nekom razdoblju od 1998-2005 i bilo ih milina gledati a ovo danas ne ide na čast realu.Ne znam o kakvom potezu pričaš koji Messi treba izmislit.Ono što Messi može a to je proći 4-5 igrača,sinoć ih je čak bilo 7 u posljednoj liniji sa Casillasom i onako fakinski zabiti to nije mogao Zizu.Isto tako Messi se ne zna okrenut oko lopte kao Zizu.I na kraju jedna velika razlika.Messi je naš proizvod a Zizu proizvod Bordoa pa kasnije Juveta.Ne miješaj babe i žabe i iskaži barem minimum respekta prema Messiu.Malo vidi kroz kakav je zivot prosao,da se njegovi roditelji i dan danas pitaju je li moguće da igra zbog bolesti koju je hvala Bogu izliječio.Ne tražti niko da ga voliš ali ga poštuj.aldino je napisao/la:Moze te vi pricati Mesi ono ovo, kad svi znate ko je Harao godinama u nogometu( Real Madrid). Uredu je Barcelona ima igrace doslo je i njihovih 5min. Ali pogledaj te ko moze zamijeniti Mesija kad se povrijedi nikoo.. Al Real ima igrace koji ce zamijeniti Ronalda, koji su takoder prodorni. A sta ce Pedro, Bojan... nistaa... Kad Mesi izmisli potez ko Zidan nek se onda javi...A sta Ronaldinjo.Koliko je to godina igrao dobro nije mozda 5g. Zidan od kako zna za sebe i u kojem god klubu je igao Harao je... A presta se smijati Ronaldinjo na svjetskom 2006 kad ga Zidan otreso ne samo njega vec Brazil cijeli osramotio ih covijek...

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- thenaturalone
- Kontakt:
Ne znam o kojem startu mislis jer trenutno ne vidim youtube klipoveLos_Blanos2 je napisao/la:Jbg. ono sinoc nije bilo za crvenog da ebes rak raka...gluma, gluma, Alves treba dobiti oskara, Biskvit je pobj. 2010thenaturalone je napisao/la:Za ove neznalice sto misle da je dovoljno gledati utakmice uz suku i da znaju pravila, da kazem da se crveni karton ne mora dati samo u slucaju fizickog kontakta, dovoljno je da sudija prepozna namjeru da se povrijedi drugi igrac i to je crveni.
Ne morate citati knjige, danas ima sve na netu pa malo prelistajte, crveni ko kuca!![]()
[youtube][/youtube]

Sto se De Jonga tice, pa ono ne da je za crvenog nego za zatvora, ali sta Barcelona ima sa tim sto je Howard Webb pogrijesio? Kakva vam je to glupa prica?
Utakmica Njemacka-Engleska, lopta usla 2 metra u gol a sudija nije priznao gol, znaci ako ono nije bio priznat gol onda je i sudija mogao bar jedan sinocni Messiev ponistiti? To je ta logika jelde?
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 29 apr 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.