FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 26 jun 2015, 16:59

Znali iko sta je sa Denisom Zericem,bilo je price da ce brzo potpisati ugovor.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jun 2015, 17:05

Kakav je igrač Dino Hasković ? On će bit novi igrač Slavije. :?

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 26 jun 2015, 17:06

ChWilla je napisao/la:samo na kojem jeziku?
Na kojem mu Oda instrukcije daje ? :) I mene interesuje kakva je situacija sa Zericem Jr ,ne bi smjelo da se komplikuje..
Željezničar za život cijeli !

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 26 jun 2015, 17:06

Neandertalac je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Vidim i dalje @samogrbavica dominira. IMa tu i nkeih komentara koji su ok, ali brate dragi svaki drugi post tvoj, pa de malo odvadi. I Ne rekoste mi ti i @neandertalac koji su to igrači iz Premier lige koji bi vas zadovoljili. Da znamo, da kasnije ne pričate da ne valja. Molim da se izjasnite. Ali realno, a ne sad npr Pandža, Duljević da kažete i tome slično, nego ovi koje bi pustitli klubovi ili koji su slobodni.
Tekma sa Zrinjskim fina provjera, vidi se da malo bolje vezemo po terenu, ali nije ova tekma ni po čemu mjerilo za bilo šta. Igralo se bez faula, pod ručnom i sl.
Nema niko kume ko bi nam bio pojacanje. Ne postoje ti igraci, a sve najbolje sto je bilo mi smo doveli.
Malo irinije koja nije daleko od stvarnosti, da me imaju za sta replicirati.

Iskreno nisam neki strucnjak za te stvari, kao uostalom i svi koji pisu ovde, vodim se vecinom onim sto sam vidio.
Evo recimo neka imena fudbalera koji su promijenili klub; Hebibovic, Zakaric, Ordagic, Govedarica, i Bekic mislim. Ne mozes reci da ti bilo ko od njih nebi valjao i oni spadaju u onu A listu zelja svih klubova, jel tako? Eh sad, mi dovedemo igrace, uz svo duzno postovanje, iz max B ranga cak dvije prinove tesko mogu i u C, Livaja i Hodzurda. Ovaj brazilac je macak u vreci, ko zna na sta ce to liciti i nisam ga jos vidio ali svi strucniji od mene kazu da bi mogao valjati.
Imamo jos par njih iz omladinskog koji vec po navici izbacuje vrhunske igrace koji nerijetko zablistaju i prave internacionalne karijere. To je nase blago i svima bi dao sansu prije ovih pridoslica.
Uzmi u obzir da je moguce i vrlo realno da nas nakon evrope napusti jos neko iz prve postave a ko je bio nosioc igre u prosloj sezoni. O tome kasnije ali se mora naglasiti.
Eh sada, svi smo gledali skoro sve utakmice. Zabiljezili smo odlican rez, afimisali skoro u potpunosti par igraca, igrali solidno, i suma sumarum svi smo bili prezadovoljni. Eh sada najveca mana je pravo mal roster kvalitetnih igraca, pogotovo na klupi, pa tako niti jednom nismo sa izmjenama promijenili ritam, unijeli svjezinu ili preokret.
Dalje, i u prvoj postavi kada je kompletna imas itekako prostora za napredak, pogotovu jer sada i nemamo Dm klasicnog te jos jednog centralnog malo boljeg koji moze pomoci Amiru i Dadi te eventualno jedno kvalitetnije krilo. Jel tako?
Uzmimo u obzir odlaske, vecina sto su otisli sigurno nisu losiji od pridoslica,mogu samo biti bolji.
Dalje, ambicije. Prosle godine su bile jasne i vecina ciljeva je ostvarena, zapravo skoro svi ili svi.
Ove sezone jos uvijek nisam vidio da je neko iznio sta zelimo, a po prelaznom roku ne vidim da su nam ambicije porasle, cak obrnuto.
Ja sam davno govorio da se ne nadate nekim extra igracima, uvjeravali su me u suprotno, cak i lazi sirili te pokoja uvreda nekog od balavaca zeljnog paznje.
Znam da nam finansijska situacija nije bajna ali smo doveli par njih koji imaju solidna primanja a osim mozda u vezi, sa velikim ali, te jedan solidan za klupe nisi uradio nista.
Nisi osnazio tim, koliko god to pojedini zeljeli predstaviti, i to je nepobitna cinjenica!
Bar ne u mjeri kakva dolikuje klubu naseg renomea, pa i u ovako teskm vremenima. Uzmimo u obzir jos i format takmicenja ove sezone, sigurno da ce svi grebati za bod vise, nece biti kao u prethodnim zasigurno.
O omladinskom ima jos puno za reci, izgubili smo mozak svih selekcija a svi upuceniji znaju da je Dogan tata mata za te stvari, mozda i najkompetentnija osoba u zemlji za te stvari. Npr, pred njim se polazu licence, toliko o strucnosti za ove sto nisu culi za njega.
Uskoro pocinje sezona, svi jedva cekamo da nas plavi ponovo obraduju, cak u svojoj ludosti koja mi kao i vecini ponekad zamagli realnost kpntam da u Evropi ovaj tim moze do trece faze, pa ponekad zamislim i titulu ako ne bude prevelikih turbulencija ili ne daj boze povreda.
Eto braca neke moje analize, znam da se necemo sloziti u svemu, ali su ovo u vecini cinjenice.

Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo pregledah svo drvlje i kamenje pa se na kraju odlucih sebe citirati. Procitajte ovo, i dva puta ako treba pogotovu ovi malo sporiji sto me pitarom nazivaju.
I da ponovim jos jednom. Igraci koji su dosli ni u kom slucaju ne zadovoljavaju. To sto se mi nadamo da ce oni preko nauciti igrati lopte je druga stvar. Ovaj iz Veleza nije dm niti ce to ikada biti. Livaja je sramota za nas klub. Diata abd da bude novi Buba ali tesko, skoro nemoguce.
Misljenja igraca su da su bolji igraci otisli, losiji dovedeni. Kokot je preplacen i razvikan igrac, nespreman i zalibo ga cuna sta se desava, njemu dobro a kupi vecinu sa dva uklizavanja.
Mladi su nezadovoljni, zele da idu.
Ko je god ove doveo treba da odgovara.
Situacija nije bajna, spali smo na klub bez ambicija u kratkom vremenu i to me najvise boli.
Pisem i pisacu ono sto znam i mislim, valjda forum sluzi za to. Muda pod bubrege nek prodaju nekom drugom.
Neka napise neko sta sam slagao, neka me uhvati u lazi! To sto vam se ne svidja realna slika o kojoj govorim je druga stvar, drzite se ubleha koje vam prodaju, fantomskih spiskova, obmana, lazi i spinova.
Negativan jesam, iz straha, iz zabrinutosti. Jesam jer sam lud za Zeljom, jer sam se radovao i tugovao hiljadu pjta sa njim. Ali ne zelim da zabijam glavu u pijesak. Hocu bolje! Hocu Zelju koji se bori za titulu! Ne zelim da nas predstavljaju kao klub bez ambicija.
Halo, mi smo najtrofejniji i najveci klub u bih, red je da se tako i ponasamo.
Ima mjesta tu i tamo ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 jun 2015, 17:27

I mogli su ovom brazilcu kakvu majicu dat hebo ih obraz
Zeljeznicar! 1921 !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 jun 2015, 17:29

Mene neko da je pito kad sam imo 18 godina šta je trofej ja bi ga iskolačenih očiju gledao, kakav ba trofej, šta je to, ja navijam za Želju, mi ne osvajamo trofeje, ima ovaj jedan osvojen malo prije nego što ću se ja rodit, al nemam ti ja pojma šta je to, pričo mi je stari da je bilo ludilo......

Sad došlo vrijeme "trofeji su jedino mjerilo".

Prije dođe Šuica iz Rada, ja plačem od sreće, nakav Krstović (jel ono Krstović) koji je kao igro pet, šest tekmi u Hajduku kad je došo po pet dana se dernečilo, čuj doveli igrača iz Hajduka, ma daj, nama su dolazili igrači iz Sutjeske, Tuzija, Pofalićkog, kakvi Hajduci i Radovi.....

Sad došlo vrijeme dođe igrač iz Veleža treba srušit stadion od sramote, pa đe ćeš iz Veleža dovodit.

Ja sam izgleda ostario, al nek me niko pogrešno ne shvati puno mi je draži Željo bio kao mali klub kojeg je raja voljela srcem i ko god u njemu je igrao, ovo sad glumljenje velikana baš mi je nekako pitarsko, oni su tome vazda i težili, zato su i prodali guzove suludom Kinezu kojeg vole više nego Haseta, Papeta i Paju zajedno, dok im baca banane a oni razgoropađeni svršavaju od sreće....

Nisam pojma imo ko je predsjednik, direktor, ovaj onaj (doduše znao sam da je Zdenko sekretar, a da Ante potpisuje godišnje :)), nit me zanimalo, danas svi sve znaju šatro, i šta treba i šta ne treba, doduše vjerovatno su u ono vrijeme sretniji ljudi bili.
;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 26 jun 2015, 17:33

Kupuju nas neki arapi, za dva tri dana ce se znati vise...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 26 jun 2015, 17:36

fedeltafrotta je napisao/la:
Mene neko da je pito kad sam imo 18 godina šta je trofej ja bi ga iskolačenih očiju gledao, kakav ba trofej, šta je to, ja navijam za Želju, mi ne osvajamo trofeje, ima ovaj jedan osvojen malo prije nego što ću se ja rodit, al nemam ti ja pojma šta je to, pričo mi je stari da je bilo ludilo......

Sad došlo vrijeme "trofeji su jedino mjerilo".

Prije dođe Šuica iz Rada, ja plačem od sreće, nakav Krstović (jel ono Krstović) koji je kao igro pet, šest tekmi u Hajduku kad je došo po pet dana se dernečilo, čuj doveli igrača iz Hajduka, ma daj, nama su dolazili igrači iz Sutjeske, Tuzija, Pofalićkog, kakvi Hajduci i Radovi.....

Sad došlo vrijeme dođe igrač iz Veleža treba srušit stadion od sramote, pa đe ćeš iz Veleža dovodit.

Ja sam izgleda ostario, al nek me niko pogrešno ne shvati puno mi je draži Željo bio kao mali klub kojeg je raja voljela srcem i ko god u njemu je igrao, ovo sad glumljenje velikana baš mi je nekako pitarsko, oni su tome vazda i težili, zato su i prodali guzove suludom Kinezu kojeg vole više nego Haseta, Papeta i Paju zajedno, dok im baca banane a oni razgoropađeni svršavaju od sreće....

Nisam pojma imo ko je predsjednik, direktor, ovaj onaj (doduše znao sam da je Zdenko sekretar, a da Ante potpisuje godišnje :)), nit me zanimalo, danas svi sve znaju šatro, i šta treba i šta ne treba, doduše vjerovatno su u ono vrijeme sretniji ljudi bili.
;)
Doso vakat da moras znati koliko ko placa vodu,struju i smece..koliko igraci imaju love i sta rade na fb..odavno nisam nesto dobro procitao na ovom forumu ..cudna vremena :lol:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 26 jun 2015, 17:39

:D :D :D :D
nusko je napisao/la:Kupuju nas neki arapi, za dva tri dana ce se znati vise...
e hebaji ga juče ameri danas arapi sutra možda tungusci

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jun 2015, 17:42

a možda i niko k'o do sad, ha?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jun 2015, 17:43

A ja bas nacuo da svedski milijarder Stig Svedberg koji trenutno zivi u Americi ce da ulozi milione vec ove sezone... Ali sacekajmo, zna ce se vise u skorijoj buducnosti.

slika

:tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 26 jun 2015, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 jun 2015, 17:43

Sredio Brko ;) :shhh:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 26 jun 2015, 17:44

Ne moze nas niko kupit! Mogu doci investirat u nas i pare ulagat, ali ni to nece iz ljubavi radit nego ce zelit zaradit bar 3 puta vise kroz odredjeni period
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 26 jun 2015, 17:44

Mozda je Amar nesto sredio. Nekako mi je optimisticno izgledo poslije utakmice sa Zrinjskim.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 jun 2015, 17:48

Uf slazem se i sa ovim protiv a i ovim za.Meni je draze gledat ovaj nas podmladak naravno nisu svi ali ovu udarnu cetvorku i garantujem da sa Odom osvajamo ligu.U evropi idemo u 3 kolo kako neznam ni ja ali prolazimo.Bice ove godine para ko nikad sabura.Prvo doc na nulu pa lagano prema naprjed.Pa mi smo svemirci nismo pojacanja doveli 3 godine mislim zvucno ime a zadnje dvije sezone igramo evrupu.Halo drugi bi se raspalu a doce i njihovo vrjeme kad budu morali sve vracat pa cemo da vidimo.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jun 2015, 17:49

sajo10 je napisao/la:
A ja bas nacuo da svedski milijarder Stig Svedberg koji trenutno zivi u Americi ce da ulozi milione vec ove sezone... Ali sacekajmo, zna ce se vise u skorijoj buducnosti.

slika

gdje ga ti nade hahah covjek se kupa u lovi ,,,

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jun 2015, 17:49

Nusko nemoj zajebavat :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 jun 2015, 17:51

Došao sam na ideju da izaberemo najljepši gol prošle sezone, postavit cu par videa pa vi dodajte još neke i da onda glasamo i odlucimo koji je najbolji..

https://www.youtube.com/watch?v=n7ZNELtdDSo Gol Bajića protiv Drine makazicama

https://www.youtube.com/watch?v=AzgTD5o7KZ4 Gol Sadiikovića protiv Radnika

https://www.youtube.com/watch?v=m61A9gcro3s Gol Bajića protiv Olimpica

https://www.youtube.com/watch?v=m9ZbbAYGFiE 2:54 Gol Benjamina Colica protiv Zvijezde

https://www.youtube.com/watch?v=VxyMhXAW5OQ Od 2:05 krece akcija i kasnije gol Amira Hadžiahmetovica

Ovo je po meni najboljih 5 naših golova ove sezone..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jun 2015, 17:52

DR.HOUSE je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

slika

gdje ga ti nade hahah covjek se kupa u lovi ,,,
Haha googlaj ime i prezime. Frajko neki pun love, spasio ovaj jedan hokejaski velikan u Svedskoj kad je bila prpa. Milijarder covjek, pa da mu se kupati u lovi. Inace ovo je novcanica od 500 kr (oko 100 maraka) :urnebes: :urnebes: Hajmoooo Stig bolan, skokni do Grbavice! :urnebes:

Inace on je sa na jednoj od epizoda "Svedski milijarderi" kupao zajedno sa 17.5miliona kruna :tokralju: :tokralju: :tokralju: Brzo sam pogledao, to je oko 3.5 miliona maraka hahaha. :tokralju:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 26 jun 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 26 jun 2015, 17:53

Željooooo je napisao/la:Došao sam na ideju da izaberemo najljepši gol prošle sezone, postavit cu par videa pa vi dodajte još neke i da onda glasamo i odlucimo koji je najbolji..

https://www.youtube.com/watch?v=n7ZNELtdDSo Gol Bajića protiv Drine makazicama

https://www.youtube.com/watch?v=AzgTD5o7KZ4 Gol Sadiikovića protiv Radnika

https://www.youtube.com/watch?v=m61A9gcro3s Gol Bajića protiv Olimpica

https://www.youtube.com/watch?v=m9ZbbAYGFiE 2:54 Gol Benjamina Colica protiv Zvijezde

https://www.youtube.com/watch?v=VxyMhXAW5OQ Od 2:05 krece akcija i kasnije gol Amira Hadžiahmetovica

Ovo je po meni najboljih 5 naših golova ove sezone..

ja svoj glas dajem za Benju Colica :))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Lokomotifa, velezmostarski i 63 gosta.