FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nope. Danas ide prsluk, laganini.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Uz to što je nebitna odličan alibi za preplačene karinaše da se mogu požaliti kako su imali dvije teške utakmice u 5 dana.
Zato bi izveo kombinivani sastav izbio im alibi iz glava i rekao poginite u kupu otac vas j...
Zato bi izveo kombinivani sastav izbio im alibi iz glava i rekao poginite u kupu otac vas j...
Jos samo da nas sunce obasja danasNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 apr 2025, 14:49Vrijeme tesko da ce nas ovako posluziti do kraja sezone![]()
Nema jednog oblaka

Baš lijep dan za razvaliti Zrinjski. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- napoleon72
- Kontakt:
Uopste ne mora znacit. Liga jest bolja jer imamo dvije prejake ekipe i trecu koja kaska za njima, i te tri su dobrano odmakle ostatku lige. Npr u sezoni 21/22 je drugoplasirana Tuzla bila blize desetom mjestu nego prvom, Zrinjski im pobjegao 27 bodova. U sezoni nase duple krune, kad smo mi bili najbolja ekipa u ligi, 27 bodova ispod nas je bio sedmoplasirani Celik, kao jako stabilna ekipa, a prvi putnik u nizi rang "samo" 37 bodova ispod nas kao apsolutnog prvaka (kazem samo, jer sad prvak zavrsi 50ak bodova ispred tog 11. na tabeli). Tome je doprinijela i infrastruktura, sve je manje ekipa koji mogu iskoristit kaljuzu kao prednost i tako ucvrstit poziciju na tabeli (citaj Sloboda).Posejdon je napisao/la: ↑11 apr 2025, 12:27Ne znači da si se ti popravio ? Kakva glupost. Ako imaš više bodova neko ikad prije, znači da si se popravio. Ako liga jeste bolja, trebalo bi da bude i konkurentnija...zato se pitam kako je moguće da prva dva tima na tabeli zadnje tri sezone gube tako malo bodova, ako je liga bolja i konkurentnija. Barca, Real, Liverpool svi kiksaju na par manjih mečeva u sezoni, ali ova dva tima gore to odrađuju sa 20% snage i ne znam kada će to stati.relativizam je napisao/la: ↑11 apr 2025, 12:22i ova racunanja bodova mi idu na qrc ,ljudi porede godine kada ti igro dupovac hebibovic melunovic i kada ti igra guli turkes gojko.
svaka godina i svaka sezona je drugacija za sebe, ti bodovi i godine nista ne pokazuju,nekad si sa ovim bodovima mogao biti prvi a sad ti visi i treca pozicija,to ne znaci da smo se mi popravili nego cijela liga.
ono sto razumijem ljude jeste da se mi vec nekoliko sezona mjesecima prije kraja oprastamo od takmicenja u najmanju ruku kao da smo Sloga,nebitno da li sa 50 ,80 ili 130 bodova
Mi smo nekad bili, ako povucemo paralelu sa Ligama petice, kao Seria A. Slabija al kompetitivnija liga, gdje nisi imao toliko izrazene favorite, i prvih 6 je maltene svake sezone bilo drugacije. Jednom tu dodje Radnik, nekad Krupa, Sloboda ono 2-3 sezone bila prejaka, Celik ne tako davno bio u borbi za taj gornji dio tabele, Siroki uvijek bio cvrsta ekipa... a sad, sa Borcem i Zrinjskim kao apsolutnim vladarima lige i nas kao bogatim prvim pratiocem, sanse da se neko drugi ugura tu su bas minimalne. Sad smo kao Spanska Primera, liga dva kluba i treceg u kojeg ove dvije gledaju da nekom pomrsi racune. Primjera radi, od sezone 21/22, svake sezone su u top 4 bili Zrinjski, Borac i Sarajevo. Ovo je cetvrta sezona u nizu gdje ce bit isti rasplet. A onda unazad 12 godina, samo je Sarajevo bilo redovno u top 4. Ostale tri se rotirale, najcesce Zrinjski, Zeljo, Siroki i Borac, al bila je i Krupa, Velez, Celik, Sloboda, Tuzla...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Rogić, Unušić, Mujkić, Lulić, Soldo, Kyeremeh, Pavičić, Bubanja, Paskalev, Gordenziani, Kuprešak.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Loša posjeta izgleda...
Dali se zna sta je sa Gulisom, o kakvoj se povredi radi
Zadnja loža, mjesec dana out, trebalo bi da se vrati u trening za tri sedmice s obzirom da se povrijedio 02.04.
Are you not entertained ?!
Stream neko?
Glat pobjeda akoBogda danas
Ne valja ovo nista
-
- Kontakt:
Hebem keremehu i ženu i djecu
Neko ko gleda sa strane pomislio bi da igraju dva davljenika. Kakav haramball
Teren nikakav, igra loša, atmosfera nedo Bog nikom. Eto toliko o ovom trenutnom Sarajevu
-
- Kontakt:
Ocajno rahiticari glavu ne zna naciljati za pogodak, mrtvo bezidejno itd , pala je forma ispod nule ne znam kojim je **** iskreno mi po zivcima skacu opasno!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻