FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko negativnosti na forumu za nepovjerovati.Prelazni rok tek počeo a sve crno.Da su Blagojević i Livaja otišli u Slobodu rekli bi uze nam sloboda dva strašna igrača,a dođu kod nas poslije jedne pripremne utakmice krampa do krampe.Svi plaču za Govedaricom a pola navijača ne zna kako izgleda, ja prvi.Nijema bio predmet ismijavanja kad je došao pa za pola godine bih uzeli ligu prvaka da je ostao,ko zna možda je brazilac najbolji igrač lige.Igramo evropu i sreća nas poslužila to je negdje oko 400 000 eura ako prođemo i ako je tačna vijest da memija ide za 500 000 eura +30 000 eura zukanović to je na startu prvenstva oko 1 000 000 eura .Svi se nešto lože sloboda nam otima igrače ,garantujem da ćemo na kraju prvenstva pobjeći slobodi 10 bodova
Ajzea je napisao/la:bazdareni je napisao/la:E jesam klocu tarabu udario, nisam znao za ovo "gnjavator" hahaha![]()
![]()
Šta se smiješ, hoćeš da i tebi udarim tarabu hahahahah

Za mjesec dana.ZaLe98 je napisao/la:Daleko je prvenstvo. Sad se bazirati na Maltežane. Polahko, prvo evropa pa liga!

Volio bih da pobjedimo Maltezan bez primjenog gola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mislim da ti niko ne odgovara jer niko ne znaAsharaK je napisao/la:Danas sam pitao ali mi nije niko dao odgovor, je li Brazilac bio najbolji strijelac lige ili je bio najbolji strijelac u klubu u kome je igrao?

[youtube][/youtube]
Kako su mi se noge odsjekle tad

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Danas je objavio goal.com , zato i pitam ...ChWilla je napisao/la:mislim da ti niko ne odgovara jer niko ne znaAsharaK je napisao/la:Danas sam pitao ali mi nije niko dao odgovor, je li Brazilac bio najbolji strijelac lige ili je bio najbolji strijelac u klubu u kome je igrao?ja ništa o frajeru generalno ne mogu da nađem...

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Puno je to s obzirom na to koliko bitnih utakmica ima do tad.Elegant je napisao/la:Za mjesec dana.ZaLe98 je napisao/la:Daleko je prvenstvo. Sad se bazirati na Maltežane. Polahko, prvo evropa pa liga!![]()
Volio bih da pobjedimo Maltezan bez primjenog gola.
Evo ne znam..
Atmosfera je bila vrhunska, ludilooooAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]

Samo mi nije jasno kako u ovim evropskim tekmama nemamo srece, onaj gol što je primio Hadžić više nikad u životu nece primiti a onaj drugi gol iz ofsajda koji samo sudija nije vidio

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pa postavi nam link za taj goal.com.
bogam' teško da je to tačno. samom činjenicom da je kod nas 

Zato i pitam, ako lazem ja, lazu i oni ... 

Nije zabio ni jedan gol u svojim oficijalnim utakmicama.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Mozda se zove Brazilska druga liga, a to tip neke nase kantonalne ... 

Brazilska Segunda, Favela #3 jug 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ovi timovi koji se navode jesu uglavnom u drugoj - seria b.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
shzna je napisao/la:Brazilska Segunda, Favela #3 jug

[youtube][/youtube]
Ovo je valjda on
Gledajući terene i samu okolinu, stekao sam utisak da je ovaj video napravljen kod nas tj. na našim njivama
Ovo je valjda on

Gledajući terene i samu okolinu, stekao sam utisak da je ovaj video napravljen kod nas tj. na našim njivama

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- KosevskoHill
- Kontakt:
Trebao bi Ipe da snimi intervju s ovim brazilcem i nek brate kaze ko je i sta je, jel izbjeglica ili je fakat profesionalni igrac,imal papire i nek ih pokaze da vidimo

Željezničar za život cijeli !
samo na kojem jeziku?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, lakilone, Levin, mavi, Pact1921, svrakino1921 i 78 gostiju.