FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 26 jun 2015, 15:37

Kako kod koga, kod mene nema negativnosti sekunde. Nego pustim ljude nek pišu šta žele. Dva čovjeka u danu napišu po 50 postova, večina ih ignoriše i to je to. Znam da će se mnogi na kraju ujesti za jezik, ali biće kasno.

Edit:

Srecom na forumu ima opcija gnjavatori pa sam je uključio, jedino što predstavlja problem kad neko replicira post koji ne žeim da gledam. :D :D :D
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 26 jun 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 26 jun 2015, 15:39

Daleko je prvenstvo. Sad se bazirati na Maltežane. Polahko, prvo evropa pa liga!
Evo ne znam..

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jun 2015, 15:39

FCS je napisao/la:Nevjerovatno je koliko negativizma ima na fasoj temi uprkos cinjenici da ste sa najmladom ekipom od rata na ovamo imali niz bez poraza u proljetnom dijelu 2015, i afirmirali malog hadziahmetovica koji je po meni najveci dragulj naseg fudbala.
Iz istih razloga se i ja ibretu ibretim :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jun 2015, 15:43

Evo mene bi za pocetak usrecilo kada bi sve fino funkcionisalo u klubu, da se zna red, da svako svoj poso radi, da je klub dobro organizovan sa clanskim kartama i fanshopom nego rezultat ove godine npr ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

zubar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubar » 26 jun 2015, 15:44

logme je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Evo pregledah svo drvlje i kamenje pa se na kraju odlucih sebe citirati. Procitajte ovo, i dva puta ako treba pogotovu ovi malo sporiji sto me pitarom nazivaju.
I da ponovim jos jednom. Igraci koji su dosli ni u kom slucaju ne zadovoljavaju. To sto se mi nadamo da ce oni preko nauciti igrati lopte je druga stvar. Ovaj iz Veleza nije dm niti ce to ikada biti. Livaja je sramota za nas klub. Diata abd da bude novi Buba ali tesko, skoro nemoguce.
Misljenja igraca su da su bolji igraci otisli, losiji dovedeni. Kokot je preplacen i razvikan igrac, nespreman i zalibo ga cuna sta se desava, njemu dobro a kupi vecinu sa dva uklizavanja.
Mladi su nezadovoljni, zele da idu.
Ko je god ove doveo treba da odgovara.
Situacija nije bajna, spali smo na klub bez ambicija u kratkom vremenu i to me najvise boli.
Pisem i pisacu ono sto znam i mislim, valjda forum sluzi za to. Muda pod bubrege nek prodaju nekom drugom.
Neka napise neko sta sam slagao, neka me uhvati u lazi! To sto vam se ne svidja realna slika o kojoj govorim je druga stvar, drzite se ubleha koje vam prodaju, fantomskih spiskova, obmana, lazi i spinova.
Negativan jesam, iz straha, iz zabrinutosti. Jesam jer sam lud za Zeljom, jer sam se radovao i tugovao hiljadu pjta sa njim. Ali ne zelim da zabijam glavu u pijesak. Hocu bolje! Hocu Zelju koji se bori za titulu! Ne zelim da nas predstavljaju kao klub bez ambicija.
Halo, mi smo najtrofejniji i najveci klub u bih, red je da se tako i ponasamo.
Priča ti je kao da ispadamo iz lige. A s druge strane ne pamtimo kad smo izgubili zadnju utakmicu.
Koliko lik laze to je nevjerovatno, kao on zna da su omladinci nezadovoljni, da je kokot preplacen itd.. fol on upucen :facepalm: :pinokio:

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 26 jun 2015, 15:46

tm8782 je napisao/la:Kako kod koga, kod mene nema negativnosti sekunde. Nego pustim ljude nek pišu šta žele. Dva čovjeka u danu napišu po 50 postova, večina ih ignoriše i to je to. Znam da će se mnogi na kraju ujesti za jezik, ali biće kasno.

Edit:

Srecom na forumu ima opcija gnjavatori pa sam je uključio, jedino što predstavlja problem kad neko replicira post koji ne žeim da gledam. :D :D :D
Nek si mi vala rekao da to postoji. Da te ne citam vise kako pljujes po Alihodzicu, pa to sve sutra polizes. Da ne citam kako ti znas spisak igraca, kako zavrsavas transfere, da ne citam svaki dan druge laze oko igraca zasto nisu dosli i tako dalje. Bas ti hvala. :tokralju:
Sigurno si dobio opomenu pa sad lizes sve sto si pisao o radu nekih u klubu. Takve ni ne treba citati. Ides za Kanadu.
KHAJ PRICE

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jun 2015, 15:47

AsharaK je napisao/la:Evo mene bi za pocetak usrecilo kada bi sve fino funkcionisalo u klubu, da se zna red, da svako svoj poso radi, da je klub dobro organizovan sa clanskim kartama i fanshopom nego rezultat ove godine npr ...
:thumbup: :thumbup: :clap: :clap: sve reddovno nema novih dugova takode i mene bi usrecilo :thumbup: :thumbup:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 jun 2015, 15:48

FCS je napisao/la:Nevjerovatno je koliko negativizma ima na fasoj temi uprkos cinjenici da ste sa najmladom ekipom od rata na ovamo imali niz bez poraza u proljetnom dijelu 2015, i afirmirali malog hadziahmetovica koji je po meni najveci dragulj naseg fudbala.
Moj druže, neki kao da primaju platu zbog toga što šire negativizam na temi. Sve je crno kod njih, a mi bez poraza završili proljetni dio. U klubu se uvodi sistem, a mnogima to neodgovara jer su navikli da se na sve moguce nacine grebu od kluba. Ja se uopšte ne palim na to njihovo piskaranje po ovom forumu, svako ima pravo da piše šta hoce, meni su ti ljudi odavno na ignoru samo sam prisiljen da citam njihove komentare kad im neko od raje replicira..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 26 jun 2015, 15:50

samogrbavica je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Kako kod koga, kod mene nema negativnosti sekunde. Nego pustim ljude nek pišu šta žele. Dva čovjeka u danu napišu po 50 postova, večina ih ignoriše i to je to. Znam da će se mnogi na kraju ujesti za jezik, ali biće kasno.

Edit:

Nek si mi vala rekao da to postoji. Da te ne citam vise kako pljujes po Alihodzicu, pa to sve sutra polizes. Da ne citam kako ti znas spisak igraca, kako zavrsavas transfere, da ne citam svaki dan druge laze oko igraca zasto nisu dosli i tako dalje. Bas ti hvala. :tokralju:
Sigurno si dobio opomenu pa sad lizes sve sto si pisao o radu nekih u klubu. Takve ni ne treba citati. Ides za Kanadu.
Ja bi ipak predlozio svima na forumu da stave ovog "samogrbavica" pod te gnjavatore da vise ne citamo 50 iritirajucih postova dnevno.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jun 2015, 15:50

ja stavio samonemoj te ga citirati

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 jun 2015, 15:52

Edit:

Iskreno da ti kažem za mene opomena ne postoji. Samo Jednog se bojim. Tvoja registracija (datum) mi dovoljno govori ko si i sta si, mada sam dobio i info ko si i sta si. Zbog kretena kao ti ne bih da me neko banuje, mozda ti je i namjera to, ali bi ti napisao mnogo čega. Na forumu me mnogo ljudi zna ko sam i šta sam za razliku od tebe, anonimuse. Ovo je tema voljenog kluba i ne bih sad privatne stvari da pisem ovdje, ali bice prilike da ti kazem sto mislim.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 jun 2015, 15:57

Pusti ba levata, predlažem da ga svi stavimo na ignore listu, i niko da ga ne čita i citira, sve će biti uredu. Znači učinite uslugu sebi i svima, odete na profil "samogrbavica" i pritisnite ono dodaj gnjavatora.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jun 2015, 15:58

tm8782 je napisao/la:

Edit:

Iskreno da ti kažem za mene opomena ne postoji. Samo Jednog se bojim. Tvoja registracija (datum) mi dovoljno govori ko si i sta si, mada sam dobio i info ko si i sta si. Zbog kretena kao ti ne bih da me neko banuje, mozda ti je i namjera to, ali bi ti napisao mnogo čega. Na forumu me mnogo ljudi zna ko sam i šta sam za razliku od tebe, anonimuse. Ovo je tema voljenog kluba i ne bih sad privatne stvari da pisem ovdje, ali bice prilike da ti kazem sto mislim.
Nisi mi ni ti jasan, zbog čega se pališ na jeftine provokacije, svojim poslom samo a njega pusti nek pljuje po svemu onom što predstavlja ovaj klub. Unosi negativnu atmosferu zbog koje se ništa pametno na temi ne može pročitati, svakodnevno po 50 njegovih postova u kojima ni 1% pametnog nema. Pusti budalu :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 jun 2015, 15:58

AsharaK je napisao/la:Evo mene bi za pocetak usrecilo kada bi sve fino funkcionisalo u klubu, da se zna red, da svako svoj poso radi, da je klub dobro organizovan sa clanskim kartama i fanshopom nego rezultat ove godine npr ...
Od čistacice do predsjednika ima radno vrijeme, nema više dolaska na posao u 11h a odlaska u 12h, na kraju radnog dana se pišu izvještaji šta je svako pojedinacno uradio. Nema više plata i para na ruke nego se to radi na jednom profesionalnom nivou, gdje se sve stavi na papir i tacno zna kolika je plata ovoga ili onoga. Plate koliko ja znam ne kasne a klub se nije ni feninga dodatno zadužio. Ono što se mora dici na još veci nivo je marketing, jer kad digneš marketing npr. ponovno emitovanje Željo TV-a odmah ce porasti i potražnja za clanskim i godišnjim..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 26 jun 2015, 15:59

[youtube][/youtube]
Dosta negativnosti ;)
Željeznicar za život cijeli !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 jun 2015, 16:02

Ja se kladim da sa 5000 e mjesecno mozes dovest super kvalitetne igrace za ovu ligu,treba jedsn ulagac i Amar kao menadjer kluba.

A ja sam i ovako zadovoljan,ocekujem da ovaj Brazilac bude ok igrac a bice igraca,nafaku nam niko ne moze uzet,bice Željo opet sampion.
Zeljeznicar! 1921 !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jun 2015, 16:04

Danas sam pitao ali mi nije niko dao odgovor, je li Brazilac bio najbolji strijelac lige ili je bio najbolji strijelac u klubu u kome je igrao?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jun 2015, 16:04

Ajzea je napisao/la:
Iz istih razloga se i ja ibretu ibretim :roll:
realno to tri i po čovjeka pišu.

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 26 jun 2015, 16:04

E jesam klocu tarabu udario, nisam znao za ovo "gnjavator" hahaha

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jun 2015, 16:05

bazdareni je napisao/la:E jesam klocu tarabu udario, nisam znao za ovo "gnjavator" hahaha
:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Strumfinho, tiagofaria25 i 28 gostiju.