AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 10 mar 2013, 16:50

Nema potrebe da razmišljamo o Scudettu , jedino u slučaju da Milan dođe na -4/5 prije derbija .
Ako Bog da , osigurati minimalno to treće mjesto i pokušati se dočepati tog drugog mjesta , koje i nije toliko daleko .

Pazzini definitivno neće igrati protiv Barce , znači ili loši Robinho ili balavi Niang . Ja sam za Nianga iako je prezelen i premlad .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 10 mar 2013, 16:54

pa kad si sretan ni u hali nisi gladan sto se kaze - juve

juve odigrao prelosu utakmicu protiv dosta oslabljene catanie, ali eto i tako dodju do tri boda

uglavnom dobra je stvar sto je napoli kiksao, idemo komotno na to drugo mjesto sa ovakvom formom, a da su se neke stvari poklopile od ranije mogli smo biti u trci za scudeto, ali sta je tu je sad

steta za pazzinia prije svega zbog taktike protiv barce, covjek odradio fantastican posao u prvoj utakmici

FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 mar 2013, 16:54

cccccc kakav peh. bez pazze smo losiji koliko oces protiv barce..

evo gledah juventus. kakva nafaka.. nista opasna igra nista to, da li smo mi dali gol posle toga bilo bi svasta. koja nafaka od ekipe :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 mar 2013, 17:03

milanist je napisao/la:cccccc kakav peh. bez pazze smo losiji koliko oces protiv barce..

evo gledah juventus. kakva nafaka.. nista opasna igra nista to, da li smo mi dali gol posle toga bilo bi svasta. koja nafaka od ekipe :D
Vi ovakakv gol jedino mozete dati al' iskljucivo uz sudijsku pomoc tj. citaj penal....... Regularno nikako.....
I da, nemoj zafrkavati da si mislio da ovakav Milan moze do titule....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 mar 2013, 17:07

Hypnose je napisao/la:
milanist je napisao/la:cccccc kakav peh. bez pazze smo losiji koliko oces protiv barce..

Vi ovakakv gol jedino mozete dati al' iskljucivo uz sudijsku pomoc tj. citaj penal....... Regularno nikako.....
Milan nije imao nista vise penala od Juventusa ove sezone , uostalom kao da je to bitno .
Niko u Milanu nije ni razmišljao o Scudettu ove sezone , tako da ne znam zašto uopšte započinjete raspravu .
Juve će biti prvi , Milan drugi ili treći i tu je kraj priče . Tek sljedeće sezone će biti ozbiljnija utrka za Scudetto . Jer Napoli ove sezone i nije bio neka prijetnja za naslov . Razlog jednostavan , mali izbor kvalitetnih igrača u rotaciji .
-Rui Costa-

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 mar 2013, 17:10

francobaresi je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:

Milan nije imao nista vise penala od Juventusa ove sezone , uostalom kao da je to bitno .
Niko u Milanu nije ni razmišljao o Scudettu ove sezone , tako da ne znam zašto uopšte započinjete raspravu .
Juve će biti prvi , Milan drugi ili treći i tu je kraj priče . Tek sljedeće sezone će biti ozbiljnija utrka za Scudetto . Jer Napoli ove sezone i nije bio neka prijetnja za naslov . Razlog jednostavan , mali izbor kvalitetnih igrača u rotaciji .
Pa hoce ako bude pomoc ljudi u crnom kao u zadnjih, karikiram, 10-tak kola..... Jer ako bude sve fer Juve ce biti jos jaci od konkurenata jer dobiva napokon i dobrog napadaca..... Potencijalna pojacanja jednih i dr... ne racunam jer ne znam koga ce dovesti i jedni i dr...... Samo pricam na osnovu cinjenica i na osnovu sadasnjih informacija.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 10 mar 2013, 17:13

jbga, bolje i na nafaku nego na nepostojece penale, al hajd to je vec druga prica.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 mar 2013, 17:15

Koji ste vi paćenici Juve pobijedi oni vise na temi Milana i trolaju. Toliko o kompleksima ;)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 mar 2013, 17:19

Hypnose je napisao/la:

titulu nisam spomenuo uopste. ja zadovoljan ako milan osvoji 3 mjesto i plasman u LP, odavno se zna da titula ide u torino, napoli je pokusavao nesto ali nisu mogli. realno i slabiji su puno..

opasnu igru sam namjerno pomenuo da vidim koliko reakcija cu dobiti, sjetimo se kada je se Milanu svirao penal protiv udinesea 5-6 stranica se o tome pisalo. a kada je neko drugi u pitanju odmah bruka ako to pomenes. moje misljenje je realno da niste zasluzili 3 boda i to je to. ti prihvati ako hoces ako neces to je do tebe.
budi mi pozdravljen.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 10 mar 2013, 17:20

_forzamilan_ je napisao/la:Koji ste vi paćenici Juve pobijedi oni vise na temi Milana i trolaju. Toliko o kompleksima ;)
jah, igra Juve a spominje se isti na Milanovoj temi, talking about complexes

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 mar 2013, 17:26

Hypnose je napisao/la:
Pa hoce ako bude pomoc ljudi u crnom kao u zadnjih, karikiram, 10-tak kola..... Jer ako bude sve fer Juve ce biti jos jaci od konkurenata jer dobiva napokon i dobrog napadaca..... Potencijalna pojacanja jednih i dr... ne racunam jer ne znam koga ce dovesti i jedni i dr...... Samo pricam na osnovu cinjenica i na osnovu sadasnjih informacija...
Tipični trolerski post , istina jeste da će Juve biti kvalitetniji za tog jednog napadača . Ali isto tako Milan će biti jači za godinu dana iskusnijeg De Sciglia , Nianga, Shaarawy-a , pa i Balotellia . Bit će godinu dana uigranija ekipa , i naravno očekujem da će ekipa biti nadopunjena sa 2-3 igrača koji fale ovoj ekipi . Tako da utrka će biti poprilično izjednačena . Milanov niz traje već 20 utakmica , a ne 10-ak. U tih 20 utakmica Milan je osvojio najviše bodova , i to pokazuje da ova ekipa već sad ima dosta kvaliteta . Sve ostale teorije zavjere u korist Milana , Juventusa ili bilo koje druge ekipe zaboravi . Osim ako si tipični Balkanac pa u svemu vidiš urotu i prevaru .
-Rui Costa-

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 mar 2013, 17:27

AmiciDiNessuno je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Koji ste vi paćenici Juve pobijedi oni vise na temi Milana i trolaju. Toliko o kompleksima ;)
jah, igra Juve a spominje se isti na Milanovoj temi, talking about complexes
mene cudi da nije postavio neki gifffff jer mu je to obicaj..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 mar 2013, 17:39

_____________Niang___________
__ElShaarawy_________________
_______________Boateng_______
______Muntari_____Montolivo___
___________Ambrosini_________
_Constant_Mexes_Zapata_Abate_
_____________Abbiati

The reason why Thiago Silva is at Milanello now is to receive treatment for a thigh injury (the left one).

GdS reports that Milan's attack vs. Barça will consist of Boateng, Niang and El Shaarawy.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 mar 2013, 18:19

slika
Odlična slika .
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 mar 2013, 18:54

Steta za Paca :cry: ali sreca u nesreci je ta sto imamo poprilicno dobar i brz napadacki kadar, vazno da su nam svi u odbrani i sredini zdravi, ionako ce katalonci biti ti koji ce dominirati citavu utakmicu.
Ne znam je li pametno staviti zelenog Nianga u postavu, ali sigurno da je bolje rjesenje nego Robinho, ja mislim da je taj zaboravio i igrati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 mar 2013, 18:58

Ako neko moze nastetiti Barci moze Robinho.
Sada me najvise njega strah.
Tehnika, eksplozivnost i dribling strasni a na drugoj strani troma odbrana.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 mar 2013, 19:04

Neka Nianga u prvoj postavi u revansu, brzina ce nam bit itekako potrebna ako mislimo zabit bar jedan gol, takodze i dobar dribling koji svakako posjeduje.. Robinho moze uci u nastavku nekad, zavisno od rezultata svakako.. Opet samo hrabro, koliki god njihovi igraci imaju motiv i zelju, tako imaju i nasi..Vjerujemo u prolaz.. Forzaa Milan..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 10 mar 2013, 19:09

vidi đubrentina, kenjali u gaće do zadnje sekunde pa onda testosteron izbacuju na našoj temi, svašta :lol:

drugo mjesto je naše, u to sada nema sumnje, jer Napoli samo propada

eh sada, čekamo utorak a ako je istina ovo za Pazzinija onda je to za mene ogroman hendikep, jer lik igra u extra dobroj formi u zadnje vrijeme

on kad je i slab kad ne zabija, koristi ekipi sa svojom igrom, čini mi se da će nam dosta faliti, šteta za nas ali i za njega

u svakom slučaju daj bože da se još neko ne povrijedi do utorka, sijelo je dogovoreno, dva Milanista na jednog hobita, piva, rakija i meza, pa ko koga

u utorak se abd okupat, proučit šta, reć ženi da popegla dres i juriiiiiiššššššš
Undici stelle - ACM 1899

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 mar 2013, 19:09

M4kaveli je napisao/la:Ako neko moze nastetiti Barci moze Robinho.
Sada me najvise njega strah.
Tehnika, eksplozivnost i dribling strasni a na drugoj strani troma odbrana.
Al jbo ti njega kad igra za raju a zanemaruje taktiku :) . Sigurno je da vecu sansu ima da zaigra fizicki dominantiji, brzi Niang koji dosta radi u defanzivi za razliku od Robinha. Cak ce prije Mister ubaciti Bojana nego Robinha u slucaju da treba napast.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 mar 2013, 19:18

Ma kakav Robinho, haj sto nije igrao par mjeseci vec je taj lik potpuno van forme.
Po meni Niang mora biti u prvoj postavi, vidjeli ste kako je otresao Puyola u prosloj utakmici i iz koje akcije smo dali gol :mrgreen: , a Robinha ubaciti pred kraj i to samo ako bude trebalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, SonVolt i 31 gost.