Sanchez_8 je napisao/la:Evo citam bezveze kako se ljudi ovdje ku.ce sa nekih 5 milja plusa u godini na kladi , pa da ja navedem jedan primjer ...
Imam ja ovdje jednog komsu dobijao lik u sedmici po 5-6 milja pa jednom 10 itd. Znaci uzimao covjek redovno , a pratio je odredjene stranice i "dojave" kad jednog dan moj dobri komso upatio oko 40 milja koje nisu bile njegove i pogine mu svaka marka , sad mu se sudi ali nebitno. Znaci dobijao je covjek fine pare ali gladne oci hoce jos i na kraju ga obali kvalitetno , ipak je to igra na srecu tako da Monkey koliki god da si ti expert nemoj biti toliko pun sebe jer ne znas kad ces ga ti oglabati pa da ti se svi kolektivno nasmijemo !

Volim vidjeti pametnog chovjeka vishe nego se hljeba najesti.Kladionica treba da bude vid zabave,a ako se nakda mozhe profitirati-super.Ja igram da se zabavim,malo da pratim,da ubijem vrijeme na godishnjem,jer slabo izlazim u Sarajevu i tako.Citizen je po meni,uz harrya lik sa ove teme koji se super zabavlja igrajuchi kladionicu,ali to treba znati

.Ko god misli da je expert i ulazhe velike pare,puknuche nekada i eto problema,zato na vrijeme skontajte to.Ne zhelim nikome da se desi loshe,ne daj Bozhe,ali to je jedna igra u kojoj chesh teshko izachi na kraj kao pobjednik.Svakom svoje,ali eto..
Sad che Bundes,pozhelio sam je pravo