Edin TM87 je napisao/la:City - Orasje? Nisam znao da su i to dogovorili.Colo Colo je napisao/la:Džeko večeras zabija labudovima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Edin TM87 je napisao/la:City - Orasje? Nisam znao da su i to dogovorili.Colo Colo je napisao/la:Džeko večeras zabija labudovima
a ja vidim da tebi ironija nije jaca stranaColo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:City - Orasje? Nisam znao da su i to dogovorili.Colo Colo je napisao/la:Džeko večeras zabija labudovima![]()
![]()
vidim da ti engleski nije jača strana
Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
Ma kakvi Velsani, Dzeko veceras zabija labudovima sa Save!Colo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
J e beeeeeeeeš ironiju bitno je da ga Džeko zabije,mada neće biti lagano ovi velšani zeznuti pravo.
kad je tekma?Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi Velsani, Dzeko veceras zabija labudovima sa Save!Colo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
J e beeeeeeeeš ironiju bitno je da ga Džeko zabije,mada neće biti lagano ovi velšani zeznuti pravo.
Tekma je u 9.armin dju je napisao/la:p.s. ja sam plako od smjeha kkad onaj komentator izvjestava dok je orasje bilo u PL,bilo je to zlatno doba čoškovića
Ne znam bas da li ce samo zbog one tekme s Unitedom biti siguran u nekoliko kola. Mislim da, samo na osnovu te tekme, nece steci toliki kredibilitet.Omerbavarac je napisao/la:Dzeko je koliko toliko zavrijedio postovanja u onoj tekmi sa Unitedom, tako da sam siguran da ce biti u prvom planu Manciniju u narednih nekoliko kola.
Na njemu je sad da opravda to postovanje i svo ce biti zadovoljni od uprave Citya pa da BH navijaca.
Bravo za HusicaEdin TM87 je napisao/la:Tekma je u 9.armin dju je napisao/la:p.s. ja sam plako od smjeha kkad onaj komentator izvjestava dok je orasje bilo u PL,bilo je to zlatno doba čoškovića
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamo oko 2:30 govori "Uslijedio je prekid usljed vandalizma gostujucih IGRACAEdin TM87 je napisao/la:Tekma je u 9.armin dju je napisao/la:p.s. ja sam plako od smjeha kkad onaj komentator izvjestava dok je orasje bilo u PL,bilo je to zlatno doba čoškovića
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma znam da jeste, ne znam ko mu dade da komentarise na TV-uColo Colo je napisao/la:On i jeste sa radija
i to sa PENALTIKA !Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi Velsani, Dzeko veceras zabija labudovima sa Save!Colo Colo je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: a ja vidim da tebi ironija nije jaca strana
Jest,posebno protiv maleckog Intera i kepeca M.U.Der_Bomber je napisao/la:Interesantno. Dzeko jedino moze protiv male ekipe: :S
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 28396.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da će zabit većeras