FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 21 sep 2012, 11:53

Koja sramota pa mi nemamo fizioterapeuta :cry: sve su uspjeli rastjerati Meske i kompanija.. :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 21 sep 2012, 12:36

Nemamo ocigledno nista od onoga sto je Ibrak spominjao,upravu je bio ocigledno,Meske i kompanija su troskove sveli na minimum,pa nije ovo ratno stanje u pm :evil: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 21 sep 2012, 13:52

nanek je napisao/la:Drugoligasi ustanite mirno kad spominjete sveto ime.Ipak je to najtrofejniji klub u BIH!

A sto se tice kazni, mi to redovno placamo.Al sigurno ne izazivamo opsti haos na terenu bijemo se, trener nam skace na sudiju, prekidamo tekmu i opet na kraju izgubimo.I ocekujemo da prodjemo nekaznjeno.Eeee NEDA BABO!

" With 9 Champions League trophies, 3 Intercontinental Cups, 32 La Liga titles, 18 Copa del Rey cups and much more titles, Real Madrid C.F is the most successful club in the history of football.Best Club of the 20th Century by FIFA. "

OVO PISE TAJ VELIKI NAVIJAC ZELJEZNICARA ... CCC

koga li vise volis , REAL MADRIN ili ZELJU ????

prijatelju ne znas ni ti gdje " udaras " , koliko li samo klubova ti volis sto ne znamo :))))

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 21 sep 2012, 14:11

[youtube][/youtube]

YNWA!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 sep 2012, 15:36

Ne vjerujem nikome previse suplje price smo slusali do sad.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2012, 15:43

Vidjecemo sta ce biti, gore od onoga nije moglo.
Postoji mogucnost prelaska jednog igraca iz Gracanice u Slobodu. Vidjecemo jel se samo prica ili je istina. Nekada je bio nas igrac.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2012, 16:04

Sadikovic jeste solidan trener ali Slobodu bi jedino iz ove situacije mogao Malkocevic iscupati, nazalost on ima posao, tako da sumnjam da je uopste bilo price oko njegovog angazmana.

Ako je ikako moguce, treba probati do zimske stanke skupiti sve domace pobjede i eventualno nesto sa gostovanja uzeti a na proljece traziti nove igrace koji ce pokusati napraviti cudo, ako je to u ovom trenutku uopste moguce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 21 sep 2012, 16:54

Ma daleko od toga da je sve gotovo,Bratstvo je odlicno odigralo ovaj pocetak sezone i zasluzeno su na prvom mjestu,međutim u igri je jos 70 bodova,ima se jos igrati i uz ozbiljan rad i nadam se pozitivan sok koji ce donijeti Sadikovic i uz par vezanih dobrih rezultata na strani posebno moze se itekako uhvatiti prikljucak,belaj ce biti ako posle 14,15 kola bude ista ili slicna situacija kao sto je sada,tada vec moramo biti u top 3 ako se zeli ulazak.

YNWA!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 sep 2012, 18:03

nanek je napisao/la:Drugoligasi ustanite mirno kad spominjete sveto ime.Ipak je to najtrofejniji klub u BIH!

A sto se tice kazni, mi to redovno placamo.Al sigurno ne izazivamo opsti haos na terenu bijemo se, trener nam skace na sudiju, prekidamo tekmu i opet na kraju izgubimo.I ocekujemo da prodjemo nekaznjeno.Eeee NEDA BABO!

ja ne znam ko je vas ovdje spominjao?...koga boli qurac ba za vama?..hajde zdravo produzi uzivaj osvajajte titule, ali slavi ih negdje drugo ne ovdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2012, 18:52

19Tuzla87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

ja ne znam ko je vas ovdje spominjao?...koga boli qurac ba za vama?..hajde zdravo produzi uzivaj osvajajte titule, ali slavi ih negdje drugo ne ovdje
Ja sam ih spomenuo zbog kazni ,jer nas kažnjavaju kad zapalimo baklju na tribini a babo Osim ništa Seljovce ne kažnjava i to je to.
Ma yebo njih oni uopste nisu vazni u BH fudbalu, bar ih vise niko ne dozivljava da su neko i nesto. Sukob interesa, veze rodbinske i ostalo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 21 sep 2012, 19:08

Probisvjet je napisao/la:
19Tuzla87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Ja sam ih spomenuo zbog kazni ,jer nas kažnjavaju kad zapalimo baklju na tribini a babo Osim ništa Seljovce ne kažnjava i to je to.
Ma yebo njih oni uopste nisu vazni u BH fudbalu, bar ih vise niko ne dozivljava da su neko i nesto. Sukob interesa, veze rodbinske i ostalo.
Prvo, mogli se malo pratiti i Premijer ligu, kaznjava se svako ciji navijaci bacaju baklje, pa cak i Zeljo. Znaci prvo se informisati, pa onda pisati po forumu.
Drugo, neka ste eto vi vazni u bh fudbalu, ta vjecita prica o nakoj tradiciji je izlizana i dosadna.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2012, 19:41

seven je napisao/la:hoće li Sloboda uspjeti izboriti opstanak u 1. ligi FBIH
nece..ispast ce u drugu federalnu il vec gdje....i tamo ce punit stadione...a vi cete i dalje bit mali seljacki klubcic pun kompeksa...zato..zavuci se u svoj brlog i pssttt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 21 sep 2012, 19:53

staragarda je napisao/la:
nece..ispast ce u drugu federalnu il vec gdje....i tamo ce punit stadione...a vi cete i dalje bit mali seljacki klubcic pun kompeksa...zato..zavuci se u svoj brlog i pssttt
druze nemoras zbog nekog seljaka omlazavat cijeli Gradačac i Zvijezdu, vidis da je doso da provocira i pustiga vazda se pravi pametan i na nasoj temi
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2012, 20:04

mirzard je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
druze nemoras zbog nekog seljaka omlazavat cijeli Gradačac i Zvijezdu, vidis da je doso da provocira i pustiga vazda se pravi pametan i na nasoj temi
u pravu si..izvinjavam se svim istinskim navijacima Zvijezde...malo me prenjelo jer je ONO doslo nesto kao provocirat..da ONO nesto malo pita.... :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 sep 2012, 20:11

Ljudi sutra je sve nebitno, sutra se navija za Saleta. JEDAN JE SALE VILENJAK !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

nanek

Post Postao/la nanek » 21 sep 2012, 21:06

Za ovu dvojcu gore sto vrijedjaju.Drugoligasi iz grada soli tuzla vas voli.Druga liga ! Cao !

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 21 sep 2012, 21:16

upozoravam sve navijače drugih klubova da smo mi navijači slobode totalno popizdili zbog situacije u našem klubu i da ćemo na svaku provokaciju sasut sve moguće psovke i kletve. pa Vas lijepo molim da ne posjećujete našu temu i da nas pustite da pizdimo. Hvala lijepa na razumijevanju. :!: :!:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2012, 21:31

[youtube][/youtube]

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 21 sep 2012, 21:36

nanek je napisao/la:Za ovu dvojcu gore sto vrijedjaju.Drugoligasi iz grada soli tuzla vas voli.Druga liga ! Cao !
Pa nije ti niko kriv što si seljak :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2012, 21:59

Na Tušanj stiže drugoplasirani tim lige: Sadiković i Cerić vjeruju u pobjedu

Hoće li Tušanj doživjeti pozitivan šok nakon dolaska Denisa Sadikovića na klupu Slobode, pitanje je koje vjerovatno prolazi svima kroz glavu u Rudarskoj 2 i šire.

Nakon turbulentnih par dana u kojima je Ibraković otišao iz Kluba, te samo par treninga sa ekipom, Sadiković će svoj drugi trenerski mandat u Slobodi otvoriti domaćom utakmicom protiv mostarskog Branitelja. Tima koji je trenutno drugoplasirani sa pet bodova prednosti u odnosu na "Crveno - crne".

"Branitelj je dobra ekipa, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Tu su igrači poput Bubala, Pinjuha, Nacimienta i drugih koji su prijetnja svakome. Dobro ih poznajem i sigurno je da nam neće biti lako. Ipak, mi smo Sloboda i idemo na pobjedu", poručio je Sadiković otkrivajući šta je trenutno najveći problem koji je zatekao u tušanjskoj svlačionici:

"Naš prioritet je da se posložimo u glavama. Ekipa ima psihološki problem, vidi se da su u grču, a kada to prevladamo onda će doći i rezultati. ".

U meču protiv Branitelja Sadiković neće moći računati na tri veoma važna igrača. Omić i Mešić imaju po tri žuta kartona, dok je kapiten Jahić suspendovan.

"Tražio sam da se obave razgovori sa Jahićem da vidimo o čemu se radi. On meni i ovoj ekipi treba! Učinićemo sve da se dogovorimo, ali ako ne uspijemo moraćemo se pozdraviti", objasnio je novi šef struke Slobode otkrivši da će nakon utakmice protiv Branitelja najvjerovatnije napraviti promjene i u svom Stručnom štabu.

U međuvremenu, ono što ga može radovati je što će u odbrani računati na iskusnog Tarika Cerića.

"Ovo što smo napravili do sada nije dobro. Ipak, svaka promjena je dobro došla. Sloboda je za mene veliki klub i daćemo od sebe sve da pobijedimo. Nakon toga idemo utakmicu po utakmicu", poručio je iskusni stoper.

Utakmica Sloboda - Branitelje igra se u subotu (22. septembra) na stadionu Tušanj sa početkom od 16.00 sati. Glavni sudija meča je Adis Mulahasanović (Sarajevo), pomoćnici su Aldin Kuduzović i Džemal Burzić (obojica iz Cazina), a delegat je Mato Itrić (Brčko).

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.