NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nista od Afganistanaca
Nemoj tako pisati o mrkiju,combe brate,nije bolji igrac nikada se rodio,i igrao kod nas kao sto je mrki,covjek je imao nesrecu,to je prava istina,a svi su kockari,nego su kokuzi pa to nemogu raditi,mrki je 93 godine iz genka trebao preci u schalke za tadasnji tri miliona maraka,i da nije nastradao bog dragi zna gdje bi mu bio kraj,i ako iko zasluzuje sansu to je on,a sto se tice jakeskica,to je jedan obicni kriminalac kojem je na zalost u tadasnje vrijeme fadil dao sve ovlasti,pa je dusu uzeo zvijezdi,i s tadasnjim trenerom jovicicem uzimao tal od igraca koje je taj trener dovodio,i sve je domace otjerao,jel to od nas nije mogao uzimati.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta je ovo sa Gradom?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
grado je odigrao samo par utakmica od pocetka sezone,vecinom je sjedio na klupi.posto je vjerovatno skup igrac doslo je do raskida.mislim da je tako bolje i za njega i za klubSaltCityAttack je napisao/la:sta je ovo sa Gradom?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa ja sam i rekao za Mrkija da je među 2-3 koje je Gradačac ikada imao i da je bio i ostao legenda u Sarajevu gdje je igrao. Ali da čovjek nije za trenera jer nema osnove kulture. Data je njemu šansa da bude trener kada se vratio iz Belgije poslije nesreće i sjećam se dobro jer sam išao na par treninga koje je on vodio, svaka druga je bila da nekom od djece j..e nešto. Pa dovodio je na treninge i onu plavušu iz Sarajeva što je sa njom hodao, tjerao je da nabacuje kornere kada neuspije i njoj j..e mater. Znači da se razumijemo Jole što se tiče igrača bio je vrh na ovim našim prostorima ali za trenera-nekog ko treba djecu nešto naučit nije. Bili ti poslao svoje djete na trening da mu neko j..e mater ili nešto drugo???jolebl je napisao/la:Nemoj tako pisati o mrkiju,combe brate,nije bolji igrac nikada se rodio,i igrao kod nas kao sto je mrki,covjek je imao nesrecu,to je prava istina,a svi su kockari,nego su kokuzi pa to nemogu raditi,mrki je 93 godine iz genka trebao preci u schalke za tadasnji tri miliona maraka,i da nije nastradao bog dragi zna gdje bi mu bio kraj,i ako iko zasluzuje sansu to je on,a sto se tice jakeskica,to je jedan obicni kriminalac kojem je na zalost u tadasnje vrijeme fadil dao sve ovlasti,pa je dusu uzeo zvijezdi,i s tadasnjim trenerom jovicicem uzimao tal od igraca koje je taj trener dovodio,i sve je domace otjerao,jel to od nas nije mogao uzimati.
Jel mislis da ne zasluzuje vise sansu,da ga zivot nije unistio,on bar ima sta nauciti djecu,imao je covjek vrhunske trenere,nije trener sjedi i nauci napamet,i imas licencu,koji je to nas trener sem trojice koje si sam nabrojao igrao gdje,i od koga imao sta nauciti.
Ima naucit kako da j.ebu plavuse...jolebl je napisao/la:Jel mislis da ne zasluzuje vise sansu,da ga zivot nije unistio,on bar ima sta nauciti djecu,imao je covjek vrhunske trenere,nije trener sjedi i nauci napamet,i imas licencu,koji je to nas trener sem trojice koje si sam nabrojao igrao gdje,i od koga imao sta nauciti.
Mislim Tkanton da ti pretjerujes sa svojom neozbiljnoscu dal svjesno ili nesvjesno.Ti za Mrkija vjerovatno nisi nikad ni cuo,a kamoli gledao kako igra ili igro sa njim,on je sigurno jedan od najboljih igraca ako ne i najbolji sto je Zvijezda ikad imala.Cinjenica je da je on dozivio tesku saob.nesrecu koja mu je okoncala igracku karijeru,a isto tako vjerovatno onemogucila i trenersku karijeru.Svi ovdje vide problem u razvoju omladinskog nogometa u nasem klubu,a o razlozima mozemo nagadjat.Ono sto netreba sigurno zamjerat ljudima iz uprave kluba je to sto su ukazali povjerenje svim tim trenerima da rade sa djecom i svi su oni prodefilovali kroz klub.Ono sto neznamo je da li je uprava ikad od njih trazila neke zacrtane ciljeve i rezultate rada u tim kategorijama.Moje misljenje je da nasa opstina raspolaze sa nogometnim potencijalom ,koji je vjerovatno rasut po mnogobrojnim skolama nogometa,koje bi trebalo objedinit na jedno mjesto u pocetnim takmicarskim selekcijama Zvijezde,gdje bi se iz masovnosti napravila pravedna selekcija i stvarale vremenom jake selekcije i timovi a ne pojedinci.Po mom misljenju da bi Zvijezda dobila kvalitetne domace igrace mora imat kvalitetne selekcije u svim kategorijama i da su u vrhu svojih liga,a ne ko sada da su u donjim dijelovima tabela u svim selekcijama.Pa Mrki nikad nebi napravio tu karijeru koju je napravio da nije imao jaku generaciju u kojoj je igrao.Tkanton je napisao/la:Ima naucit kako da j.ebu plavuse...jolebl je napisao/la:Jel mislis da ne zasluzuje vise sansu,da ga zivot nije unistio,on bar ima sta nauciti djecu,imao je covjek vrhunske trenere,nije trener sjedi i nauci napamet,i imas licencu,koji je to nas trener sem trojice koje si sam nabrojao igrao gdje,i od koga imao sta nauciti.
Nazalost znam ko je i kao trener i na srecu kao igrac, i danas u svojim godinama na poligonu je bolji i spremnij od vecinezmajevac je napisao/la:Mislim Tkanton da ti pretjerujes sa svojom neozbiljnoscu dal svjesno ili nesvjesno.Ti za Mrkija vjerovatno nisi nikad ni cuo,a kamoli gledao kako igra ili igro sa njim,on je sigurno jedan od najboljih igraca ako ne i najbolji sto je Zvijezda ikad imala.Cinjenica je da je on dozivio tesku saob.nesrecu koja mu je okoncala igracku karijeru,a isto tako vjerovatno onemogucila i trenersku karijeru.Svi ovdje vide problem u razvoju omladinskog nogometa u nasem klubu,a o razlozima mozemo nagadjat.Ono sto netreba sigurno zamjerat ljudima iz uprave kluba je to sto su ukazali povjerenje svim tim trenerima da rade sa djecom i svi su oni prodefilovali kroz klub.Ono sto neznamo je da li je uprava ikad od njih trazila neke zacrtane ciljeve i rezultate rada u tim kategorijama.Moje misljenje je da nasa opstina raspolaze sa nogometnim potencijalom ,koji je vjerovatno rasut po mnogobrojnim skolama nogometa,koje bi trebalo objedinit na jedno mjesto u pocetnim takmicarskim selekcijama Zvijezde,gdje bi se iz masovnosti napravila pravedna selekcija i stvarale vremenom jake selekcije i timovi a ne pojedinci.Po mom misljenju da bi Zvijezda dobila kvalitetne domace igrace mora imat kvalitetne selekcije u svim kategorijama i da su u vrhu svojih liga,a ne ko sada da su u donjim dijelovima tabela u svim selekcijama.Pa Mrki nikad nebi napravio tu karijeru koju je napravio da nije imao jaku generaciju u kojoj je igrao.Tkanton je napisao/la:Ima naucit kako da j.ebu plavuse...jolebl je napisao/la:Jel mislis da ne zasluzuje vise sansu,da ga zivot nije unistio,on bar ima sta nauciti djecu,imao je covjek vrhunske trenere,nije trener sjedi i nauci napamet,i imas licencu,koji je to nas trener sem trojice koje si sam nabrojao igrao gdje,i od koga imao sta nauciti.
Kao trener ovo je istina sto ovaj govori za ovu plavusu i psovanje djeci, dno dna jer sam imo priliku kao maladji da to osjetim na svojoj kozi.....
A kao igrac cuo sam sve najbolje o njemu, i tu strasnu nesrecu koja ga je pogodila i sta sad treba, da on sve gazi i mrzi pred sobom a da mu svi ostal gledaju kroz prste, znas li ti koliko je djece u ovom ratu izgubilo svoje oceve majke, bracu sestre, koliko je ljudi ostalo bez svoji zena na najbrutalnij nacin, i koliko ih je silovano pa ubijeno i uz sve to opet rade i zive normalan zivot, ne vrijedjaju ostale oko sebe i neomalozavaju druge, svakom svaka cast na proslosti al od stare slave se ne zivi, svoje privatne probleme kao jedan profesionalac ostavi kod kuce to nikog ne zanima
Mulavdić je imao talenat i bio dobar igrač ali je imo peh sa saobraćajkom i poslije toga nije uspio vratit u život. Puno je bilo dobri igrača koji su bili u svoje vrijeme bosovi al poslije igračke karijere su završili na žalost kao prosijaci bez igdje ičeg ili im se lokalne vlasti smiluju pa im daju bilo kakav posao da prežive.
Ja vidim da si ti neki veoma informisan ,ko moja nene sto se tice Zvijezde,pa cu ti opisat ko je sta.Zvijezda je trebala da ispadne tacni i tada Muhamed Jakeskic taj "kriminalac",Harika i jos ekipe,odu tamo ono seoski da rijese to i da sacuvaju Zvijezdu u lizi.Kada su je sacuvali ukljucuje se Fadil i daje Muhamedu odrijesene ruke i kaze mu da je cilj ulazak u premijer ligu.Muhamed Kriminalac,**** malo zapostavlja posao jer je taj "kriminalac "zavrsio Fakultet pa, postao teh.direktor Kule i daje sve od sebe i polako odlazi u Samac i tamo posto je bio isto prije rata direktor,a i zna raju, nadje Vuka(Pjanog),koji mu pomaze da sabere malo jacih Igraca,I da nije takvog kriminalca mi bi jos igrali sa seoskim ekipama ,a taj Kriminalac je kriminalac sto je bio iskren i rekao i dokazao da sva ona dijeca za koju smo mislili da znaju igrat lopte ustvari nemaju pojma ,jer u nas roditelji su pravili Zvijezde od dijece i eto tako!!!!BiberBiber je napisao/la:Tkanton, sve te igrače i trenera Jovičića je doveo Nurija menadžer iz Šamca a ti igrači su bili višak u svojim klubovima SlobodaTz, Velež, Radnik Bijeljina itd jer tamo nisu igrali ili ih je Jovićić prije treniro i doveo sa sobom a u takvu ligu u kojoj su Bok, Puračić, Bos Bijela, Tolisa, Matići sa tim igračima je bilo lako igrat i niti jedan igrač nije bio promašaj jer su za nas pojačanja za tu ligu a već ulaskom u Federalnu ligu neki su polako otpadali jer nisu imali kvalitet i nisu to mogli pratit
Kriminalac,pravom rijeci,kupovo je utakmice i uboku,gdje su se ljudi jedva skupljali,pa je prikazivao cifre kao u prici,uzeo je auto od zvijezdini para,a jest bilo tesko uci u ligu kad je fadil sve pokrio,a dvije godine je prije fadil usao od njega u klub,a kada je takva svetinja sto nije tu ostao,zalosno je sto se fadil takvima okruzio,i kasno shvatio sta su takvi poput jakeskica,i slicni.
Danas svi kriminalci su fakultetski obrazovani ljudi...... nemoze neskolovan covjek doc na poziciju da krade, pogledaj samo nase politicare i sve ce ti bit jasnorealinjo1 je napisao/la:Ja vidim da si ti neki veoma informisan ,ko moja nene sto se tice Zvijezde,pa cu ti opisat ko je sta.Zvijezda je trebala da ispadne tacni i tada Muhamed Jakeskic taj "kriminalac",Harika i jos ekipe,odu tamo ono seoski da rijese to i da sacuvaju Zvijezdu u lizi.Kada su je sacuvali ukljucuje se Fadil i daje Muhamedu odrijesene ruke i kaze mu da je cilj ulazak u premijer ligu.Muhamed Kriminalac,**** malo zapostavlja posao jer je taj "kriminalac "zavrsio Fakultet pa, postao teh.direktor Kule i daje sve od sebe i polako odlazi u Samac i tamo posto je bio isto prije rata direktor,a i zna raju, nadje Vuka(Pjanog),koji mu pomaze da sabere malo jacih Igraca,I da nije takvog kriminalca mi bi jos igrali sa seoskim ekipama ,a taj Kriminalac je kriminalac sto je bio iskren i rekao i dokazao da sva ona dijeca za koju smo mislili da znaju igrat lopte ustvari nemaju pojma ,jer u nas roditelji su pravili Zvijezde od dijece i eto tako!!!!BiberBiber je napisao/la:Tkanton, sve te igrače i trenera Jovičića je doveo Nurija menadžer iz Šamca a ti igrači su bili višak u svojim klubovima SlobodaTz, Velež, Radnik Bijeljina itd jer tamo nisu igrali ili ih je Jovićić prije treniro i doveo sa sobom a u takvu ligu u kojoj su Bok, Puračić, Bos Bijela, Tolisa, Matići sa tim igračima je bilo lako igrat i niti jedan igrač nije bio promašaj jer su za nas pojačanja za tu ligu a već ulaskom u Federalnu ligu neki su polako otpadali jer nisu imali kvalitet i nisu to mogli pratit
Ja vidim da Jole imam licni sukob sa njim,ali taj covijek je imo novca i kada je dosao dole i okoristio se mozda ponekim picem,i danas dan pitaj Fadila da li bi ga volio dole pa vidi sta ce ti rec i zvao ga je sto puta da se ukljuci i on,ali covijeka to vise ne zanima,Taj covijek je za ove danas dole mala maca,ali svakako zasluzuje da ga se pomene u istoriji Zvijezde i njenog plasmana u Premijer ligu,to zna citav Gradacac.
Ne pricaj gluposti,taj covjek nije ni marke dao za zvijezdu,i nemam ja nikakav sukob s njim nego ono sto znam jer sam bio dole svjedok sveg asto se desavalo,i licno znam da su od igraca uzimali pare sto su on i joviic dovodili,jer je tada para bilo kao u prici,i silu je zvijezdina para potosio na ljubavnicu u odzaku,plus sto se nije trijeznio u zvijezdinoj kafani na racunun tog kluba, i sada njemu treba spomenik dignuti,kao on je sposoban,bez njega nebi bili tu gdje jesmo,nemoj majke ti pricati mi o njemu,i ja sam za razliku od vas stavio ime da znate o kome je rijec,i imam puno pravo da kazem o takvima kao sto je on svoje misljenje,jer sam puno toga dao zvijezdi.
Bil ti volio da nas je tad Gracanica otresla i da u subotu igramo sa Devetakom ,a ne sa Radnikom.jolebl je napisao/la:Ne pricaj gluposti,taj covjek nije ni marke dao za zvijezdu,i nemam ja nikakav sukob s njim nego ono sto znam jer sam bio dole svjedok sveg asto se desavalo,i licno znam da su od igraca uzimali pare sto su on i joviic dovodili,jer je tada para bilo kao u prici,i silu je zvijezdina para potosio na ljubavnicu u odzaku,plus sto se nije trijeznio u zvijezdinoj kafani na racunun tog kluba, i sada njemu treba spomenik dignuti,kao on je sposoban,bez njega nebi bili tu gdje jesmo,nemoj majke ti pricati mi o njemu,i ja sam za razliku od vas stavio ime da znate o kome je rijec,i imam puno pravo da kazem o takvima kao sto je on svoje misljenje,jer sam puno toga dao zvijezdi.
Pa ko bi to volio,ja sam taj gol i zabio,ako si tada gledao utakmicu,al sta to ima veze s likom o kojem sam ja pisao,moras shvatiti da on nije doveo zvijezdu tamo gdje je sada,o tome ja pisem.
-
- Kontakt:
Još veći "kriminalac" je bio onaj Said Kikić šta je taj duga ostavio u klubu jeli i pili nosili flašama vino kod Čička, mali na oca heeerealinjo1 je napisao/la:Ja vidim da si ti neki veoma informisan ,ko moja nene sto se tice Zvijezde,pa cu ti opisat ko je sta.Zvijezda je trebala da ispadne tacni i tada Muhamed Jakeskic taj "kriminalac",Harika i jos ekipe,odu tamo ono seoski da rijese to i da sacuvaju Zvijezdu u lizi.Kada su je sacuvali ukljucuje se Fadil i daje Muhamedu odrijesene ruke i kaze mu da je cilj ulazak u premijer ligu.Muhamed Kriminalac,**** malo zapostavlja posao jer je taj "kriminalac "zavrsio Fakultet pa, postao teh.direktor Kule i daje sve od sebe i polako odlazi u Samac i tamo posto je bio isto prije rata direktor,a i zna raju, nadje Vuka(Pjanog),koji mu pomaze da sabere malo jacih Igraca,I da nije takvog kriminalca mi bi jos igrali sa seoskim ekipama ,a taj Kriminalac je kriminalac sto je bio iskren i rekao i dokazao da sva ona dijeca za koju smo mislili da znaju igrat lopte ustvari nemaju pojma ,jer u nas roditelji su pravili Zvijezde od dijece i eto tako!!!!BiberBiber je napisao/la:Tkanton, sve te igrače i trenera Jovičića je doveo Nurija menadžer iz Šamca a ti igrači su bili višak u svojim klubovima SlobodaTz, Velež, Radnik Bijeljina itd jer tamo nisu igrali ili ih je Jovićić prije treniro i doveo sa sobom a u takvu ligu u kojoj su Bok, Puračić, Bos Bijela, Tolisa, Matići sa tim igračima je bilo lako igrat i niti jedan igrač nije bio promašaj jer su za nas pojačanja za tu ligu a već ulaskom u Federalnu ligu neki su polako otpadali jer nisu imali kvalitet i nisu to mogli pratit
a yebote koja rasprava na forumu imali sta o kujri i kemi 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kako je krenulo doce haman svi na red.astra1922 je napisao/la:a yebote koja rasprava na forumu imali sta o kujri i kemi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.