Sta ti trubis o finoci mamlaze jedan nekulturni.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Chelsea is preparing a formal proposal for Frenkie de Jong. In the last few hours, from London they have expressed their firm desire to sign the Dutchman (via @albert_roge/ @tjuanmarti / @relevo) #CFC #FCB
Kounde, Kimpembe I Frenkie 100% ce sacuvati svoje trece mjesto u ligi.
Sta ce im jos jedan Jorginho?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
cuo sam da je sportski direktor barselone prasnuo u smijeh kad je vidio ponudu celzija za de jonga i da su trazili jos vise para ceka se odgovor celzija
- wadethegreat
- Kontakt:
Jel vas to strah little horsa?
-
- Kontakt:
Zar nije to prekopirana priča od Martineza i Uniteda?dachodachoni je napisao/la: ↑19 jul 2022, 20:34cuo sam da je sportski direktor barselone prasnuo u smijeh kad je vidio ponudu celzija za de jonga i da su trazili jos vise para ceka se odgovor celzija
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pojma nemam svaki igrac ima neku svoju pricu ja sam cuo da i darvin ima neku ako neko moze da postavi hvalaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:06Zar nije to prekopirana priča od Martineza i Uniteda?dachodachoni je napisao/la: ↑19 jul 2022, 20:34cuo sam da je sportski direktor barselone prasnuo u smijeh kad je vidio ponudu celzija za de jonga i da su trazili jos vise para ceka se odgovor celzija
Mozedachodachoni je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:13pojma nemam svaki igrac ima neku svoju pricu ja sam cuo da i darvin ima neku ako neko moze da postavi hvalaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:06Zar nije to prekopirana priča od Martineza i Uniteda?dachodachoni je napisao/la: ↑19 jul 2022, 20:34cuo sam da je sportski direktor barselone prasnuo u smijeh kad je vidio ponudu celzija za de jonga i da su trazili jos vise para ceka se odgovor celzija
“Kada smo saznali za interes Liverpoola za Nuneza, isprva smo mislili da će se raditi o cifri od 40-45 miliona eura nakon što je imao izvrsnu sezonu. No, dva dana kasnije faksom smo dobili ponudu od 80 miliona eura plus bonuse. Svi smo prasnuli u smijeh i rekao sam pomoćniku da odgovori Liverpoolu", kazao je Rui Costa, dodavši:
"Jasno sam rekao da mora tražiti 100 miliona eura plus bonuse. Ujutro je stigla ponuda iz Liverpoola teška 100 miliona eura čime nam je ispunjena želja. Svijet je poludio, a zamislite da u našoj akademiji imamo još bolje napadače od Nuneza. Rekao sam pomoćniku da otvori šampanjac, bilo je kao da smo upravo dobili na lutriji".
-
- Kontakt:
Pa ovo je kopirano od Freda i UnitedaProfesor je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:11Mozedachodachoni je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:13pojma nemam svaki igrac ima neku svoju pricu ja sam cuo da i darvin ima neku ako neko moze da postavi hvalaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:06
Zar nije to prekopirana priča od Martineza i Uniteda?
“Kada smo saznali za interes Liverpoola za Nuneza, isprva smo mislili da će se raditi o cifri od 40-45 miliona eura nakon što je imao izvrsnu sezonu. No, dva dana kasnije faksom smo dobili ponudu od 80 miliona eura plus bonuse. Svi smo prasnuli u smijeh i rekao sam pomoćniku da odgovori Liverpoolu", kazao je Rui Costa, dodavši:
"Jasno sam rekao da mora tražiti 100 miliona eura plus bonuse. Ujutro je stigla ponuda iz Liverpoola teška 100 miliona eura čime nam je ispunjena želja. Svijet je poludio, a zamislite da u našoj akademiji imamo još bolje napadače od Nuneza. Rekao sam pomoćniku da otvori šampanjac, bilo je kao da smo upravo dobili na lutriji".
Sta mislis ko iduce sezone zavrsava ispred na tabeli? United ili Crystal Palace?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
r/soccercirclejerk je ništa naspram ove teme 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cujem da i Martinez ima neku slicnu pricu sa Unitedom. Ko ce ga znati, najbolje da se obratimo Škoriću da nam objasni.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:25Pa ovo je kopirano od Freda i UnitedaProfesor je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:11Mozedachodachoni je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:13
pojma nemam svaki igrac ima neku svoju pricu ja sam cuo da i darvin ima neku ako neko moze da postavi hvala
-
- Kontakt:
Svidja mi se kako je Arsenal ovom levatu Martinezu podigao cijenu za barem 20 milioma i sad ce to United platiti dok Arsenal dobija boljeg igraca za samo 30m 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
У ? не постоје " " ?. " ".
Стога не & се " са САН " ?.
? терен - $ $ на " & је " " " ? сцене.
% Овнова ', $ се $ - Сент ' & $ ? " ове $.
Стога не & се " са САН " ?.
? терен - $ $ на " & је " " " ? сцене.
% Овнова ', $ се $ - Сент ' & $ ? " ове $.
Martinez će primarno igrati stopera, zato je doveden. Pretplaćen jest, ali je bio želja Ten Haga. Dosta će značiti njegova pas igra iz zadnje linije kao i agresivnost, vidjet ćemo koliko će time doprinijeti.
Zinchenko je odlično pojačanje i potrebniji igrač Arsenalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.