Vidi, nije ovo prvi put da se pise da su igraci uz trenera, a ovdje se uvijek kontra pise, pa ko je se onda uhvatio cega ti vidi.Beduin je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:04
Cuj popusti malo, a i ti se uhvatio jedne "vijesti" koja tebi odgovara, kao i svako sto radi, a u objavi nista nije navedeno. Pa de malo promisli i sam, puca meni qurac hoce li Pioli ostati ili nece, ali ako navedu kako su ti i ti igraci lideri ekipe i oni su za ostanak trenera onda OK, nemam razloga da ne vjerujem. Jer bi to imalo tezinu samo objave, znalo bi se ko je i koliko ih je ZA ili PROTIV, imali bismo jasniju sliku onoga sto gledamo na terenu.
Kazu evidentno je. Pa sta je to evidentno druze, da su igraci ostavili trenera, da se oni pitaju nevezano sto ne funkcionise nista na terenu.
Jel evidentno da su poluigraci poput Calabrije ostavili trenera, ili se ne pita neko ko je vrijedniji ovom timu zasto je protiv (ovo navodim hipoteticki u slucaju da su neki amateri ostavili trenera, npr. Theo ili Leao su protiv). Zato sam i spominjao imena, da se zna ko je protiv, a ko ne. Ako je uopste istina da su igraci pitani za ovakvo nesto.
Druga strar je da jedan Messi ili CR7 se pitaju nesto kao najveci u historiji fudbala ba. Gdje se moze i praviti takva komparacija.
Druga stvar to sa imenima normalno da nece izaci u javnost, pa zamisli da izadje, pa onaj ko je bio protiv vise ne bi vidio terena. Razumijem ja da bi ti sve crno na bijelo, ko je za a ko protiv, ali tako ne moze. A to ko su lideri i najbolji igraci nek svako za sebe skonta....