FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ima li prenos juniora danas gdje?
-
- Kontakt:
YT kanal NFSBiH
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
ne znam,meni je onaj Zrinjski koji je vodio Jakirovic bio bolji od ovog pod palicom Rendulica.Basic,Savic i Jankovic su bili igraci koji su uz Bilbiju bili glavni njihovi igraci,ni jedan od ta tri nisu tu,"mijenjaju"ih dva mlada u21 igraca Sucic i Ilinkovic+Ivancic koji je solidan igrac ali opet nije to to kao pod palicom Jakirovica.Takodje je bitno dodati da je kod Jakirovica igrao iznad svih ocekivanja Mario Ticinovic,koji je u trenutno ni na nebu ni na zemlji kod Rendulica,za Bekica isto vazi.Na kraju golman Condric je bolji golman od ovoga Marica koji im sad brani.Opet bez obzira na sve oni su daleko najbolja ekipa u PL sto samo govori koliko nam je liga losa

-
- Kontakt:
Vidjet ćemo da li zaista postoji to "prijateljstvo" između Slobode i Zrinjskog i hoće li biti miroljubivih 0-0 il 1-1, il će i nas otresti.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Yebes vise i Zrinnjski, mi trebamo dobiti ove dvije utakmice kuci.....nije ni taj Zrinjski Barsa, Sarajevo ih uze kuci.....prije cemo od Borca dobiti ako budemo trebali bodove....vise ce Zeljo zapeti protiv nas nego Borac...
🔴⚫️
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Sretno momcimaklasik je napisao/la: ↑03 maj 2023, 16:57https://www.youtube.com/live/l7G8673b7RA?feature=share
Finale kupa, juniori

SLOBODA ILI NIŠTA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel svake godine moramo na kraju sezone da molimo nekog da nam dadne 3 boda, da izvede juniore ili da ispoštuju "prijateljske odnose"? Daj da zaslužimo taj opstanak na terenu, igrom, pobjedom, remijem, bilo čime što je normalno. Znam ja da se u našoj ligi ovo stalno radi, ali jel mi baš moramo potezati tu priču svake godine? Yebem ti i takav opstanak ako te neko mora pustiti ili nešto...
Ako sve bude regularno, a trebalo bi, dobit će nas ljudi sasvim lagano (ne trebamo se zalijetati poslije ove pobjede). Važan je i ishod kupa, pa ćemo znati onda sudbinu u zadnjem kolu protiv Željezničara, hoće li igrati u miksanom sastavu ili sa najboljim igračima, iako su i takvi pobjedivi jer su katastrofa. Naravno, nismo ni mi ništa bolji.
Ako sve bude regularno, a trebalo bi, dobit će nas ljudi sasvim lagano (ne trebamo se zalijetati poslije ove pobjede). Važan je i ishod kupa, pa ćemo znati onda sudbinu u zadnjem kolu protiv Željezničara, hoće li igrati u miksanom sastavu ili sa najboljim igračima, iako su i takvi pobjedivi jer su katastrofa. Naravno, nismo ni mi ništa bolji.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel moguće da juniori igraju u crvenim dresovima a Sarajlije obukle bordo boju, kontam da ce zbunit jedni druge na terenu 

Djeca trce vise nego ove matore drtine, ma da se vidi da ne znaju dozirati.
-
- Kontakt:
Slažem se, ne treba nikoga moliti, ni prizivati to neko "prijateljstvo" i sl., ljepše bi bilo da to sve zaslužimo zalaganjem, borbom, igrom na terenu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:20Jel svake godine moramo na kraju sezone da molimo nekog da nam dadne 3 boda, da izvede juniore ili da ispoštuju "prijateljske odnose"? Daj da zaslužimo taj opstanak na terenu, igrom, pobjedom, remijem, bilo čime što je normalno. Znam ja da se u našoj ligi ovo stalno radi, ali jel mi baš moramo potezati tu priču svake godine? Yebem ti i takav opstanak ako te neko mora pustiti ili nešto...
Ako sve bude regularno, a trebalo bi, dobit će nas ljudi sasvim lagano (ne trebamo se zalijetati poslije ove pobjede). Važan je i ishod kupa, pa ćemo znati onda sudbinu u zadnjem kolu protiv Željezničara, hoće li igrati u miksanom sastavu ili sa najboljim igračima, iako su i takvi pobjedivi jer su katastrofa. Naravno, nismo ni mi ništa bolji.![]()
Ovdje će se svi služiti "prljavom igrom" do kraja, pa što ne bi i mi (dok mi igramo pošteno i gubimo, drugi će namjestiti, kupiti i nas gurnuti u provaliju).
Ići utakmicu po utakmicu.
Svaka čast ovoj djeci, samo im fali malo koncentracije u završnici.
Sretno momci u II poluvremenu.

Kakvi smo, jel ima neko da se istice?LaBombonera88 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:50Slažem se, ne treba nikoga moliti, ni prizivati to neko "prijateljstvo" i sl., ljepše bi bilo da to sve zaslužimo zalaganjem, borbom, igrom na terenu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:20Jel svake godine moramo na kraju sezone da molimo nekog da nam dadne 3 boda, da izvede juniore ili da ispoštuju "prijateljske odnose"? Daj da zaslužimo taj opstanak na terenu, igrom, pobjedom, remijem, bilo čime što je normalno. Znam ja da se u našoj ligi ovo stalno radi, ali jel mi baš moramo potezati tu priču svake godine? Yebem ti i takav opstanak ako te neko mora pustiti ili nešto...
Ako sve bude regularno, a trebalo bi, dobit će nas ljudi sasvim lagano (ne trebamo se zalijetati poslije ove pobjede). Važan je i ishod kupa, pa ćemo znati onda sudbinu u zadnjem kolu protiv Željezničara, hoće li igrati u miksanom sastavu ili sa najboljim igračima, iako su i takvi pobjedivi jer su katastrofa. Naravno, nismo ni mi ništa bolji.![]()
Ovdje će se svi služiti "prljavom igrom" do kraja, pa što ne bi i mi (dok mi igramo pošteno i gubimo, drugi će namjestiti, kupiti i nas gurnuti u provaliju).
Sretno momci u II poluvremenu.![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Steta imali smo zicer za pobjedu, šteta. Mesic se cini ponajbolji, mada sviđaju mi se i oba štopera.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Klasicna Sloboda, cak i u juniorima. Ovaj klub je zvanicno uklet.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ma svaka cast djeci...
Bravo djeco Bravo Gradoo , sami bez icije pomoci dospjeli do finala kupa
Oni su nasa buducnost , samo ako u klubu bude dovoljno pametnih ljudi da cuvaju ovu djecu
Bravo djeco Bravo Gradoo , sami bez icije pomoci dospjeli do finala kupa

Oni su nasa buducnost , samo ako u klubu bude dovoljno pametnih ljudi da cuvaju ovu djecu
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Nismo loši bili, al promašili smo zicere i na kraju kazna kako to i bude u fudbalu.DeZerbi je napisao/la: ↑03 maj 2023, 18:23Kakvi smo, jel ima neko da se istice?LaBombonera88 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:50Slažem se, ne treba nikoga moliti, ni prizivati to neko "prijateljstvo" i sl., ljepše bi bilo da to sve zaslužimo zalaganjem, borbom, igrom na terenu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 17:20Jel svake godine moramo na kraju sezone da molimo nekog da nam dadne 3 boda, da izvede juniore ili da ispoštuju "prijateljske odnose"? Daj da zaslužimo taj opstanak na terenu, igrom, pobjedom, remijem, bilo čime što je normalno. Znam ja da se u našoj ligi ovo stalno radi, ali jel mi baš moramo potezati tu priču svake godine? Yebem ti i takav opstanak ako te neko mora pustiti ili nešto...
Sretno momci u II poluvremenu.![]()
Ovaj štoper (broj 4) i desni bek, ovaj plavi momak ne znam prezime isto dobar bio.
Stoper broj 4 Zdravko Dakic nadam se od sledece sezone u prvom timu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.