2 situacije za 100% gol samo da doda,on puca aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
nezz ja kad vidim ekipu koja u 90+ minutu se bori i postigne gol ja obično kažem koja želja i mentalitet pa i kad nije Bayern u pitanjuBoateng_27 je napisao/la:Koja ciganija
ovo mi vjerovatno ne treba jer ćete se upaliti ko kutnjak,thulkazal je napisao/la:nezz ja kad vidim ekipu koja u 90+ minutu se bori i postigne gol ja obično kažem koja želja i mentalitet pa i kad nije Bayern u pitanjuBoateng_27 je napisao/la:Koja ciganija
Ovo je pravi komentar. Zaista velika je mrlja na ovoj pobjedi. Pa Helmes je bio "metar" od mogućeg ofsidea, nevjerovatno. Njegova reakcija je fascinantna, mirno, nema prigovora, zaista jedan poseban karakter.Boateng_27 je napisao/la:Koja ciganija
proFCB je napisao/la:Kako je utakmica odmicala sve sam se vise nervirao mada nisam gledao cijelu utakmicu malo sam prebacivao na bvb (gigante)...vidio sam ponisteni go,posteno greska sudije,al ajde sta je tu je.
Sto se pokazalo josh i u prvoj utakmici sada opet odbrana je prilicno stabilna cak (moram reci sa Badstuberom) na poziciji stopera...
Olic jedan od boljih kod nas,hehe
sta je sa Usamia,vidim da je izasao negdje pred kraj,sta se radi o nekoj povredi, ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.