FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Arnelv52
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arnelv52 » 18 jul 2016, 22:05

Ništa se ne dešava preko noći ali su svi preduvjeti napravljeni kako bi se to što neki traže preko noći i ostvarilo

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 jul 2016, 22:38

keli1946 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Koliko cinizma u tvom postu ima, tako da necu ni da te citiram. Ti znas da li neko "navija" ili ne navija...

Imao sam puno pravo biti nafuran! Jer skoro svaki dan sam na nekim portalima citao kako smo jaci od Partizana, kako ce se od Sarajeva napravit regionalna sila, kako se necemo vise ganjat po 'nedodjijama' po Bosni, u najmanju ruku kako ce od sarajeva napravit Jak i stabilan klub!
Gdje si ti bio tad pajdo? Nemoj da mi kakis sad tu! Branio si svoju 'administraciju' od kako si napravio acc, i sad meni pametuj jer se pozivam na sve ono sto su oni pricali! Ma idi ...
Ja ce tebe citirati, cisto da neko normalan ne pomisli da mu se smijem [emoji38] [emoji38] [emoji38] eno ti talijana druga idi ga oralno zadovolji to ti je vrhunac u tvom zivotu malom bez znacajnom...
Kako jadan post nekoga ko nema nikakav argumet.
Bravo legendo, ti si pravi navijac!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 jul 2016, 22:41

Ja proslog derbija i sastava

Tatomirovic :facepalm: + Im mazlum gol pokloni
Radovac :facepalm:
Velkoski :facepalm:
Okic...
Jesic :facepalm:

Sad smo par puta bolji nego tad.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jul 2016, 22:42

@aco, imal' tih dresova ove hefte??? ako ti ne znas, ne zna niko :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 jul 2016, 22:45

Ima. Stampaju se..brojevi, imena, sponzori. Tu su dresovi. Samo cekaju adekvatan momenat za promociju.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 18 jul 2016, 22:45

zagorski je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Mozemo srrati koliko hocemo...protiv uprave igraca trenera pizzde materine...

Klub ima vlasnika tj nekog ko je ulozio lovu i svi smo svrsavali na njega dok je davao sad kad je poceo polako da uzima mi trazimo krivca. Trnutna garnitura uprave mu ocigledno odogovara. Mislim da ce prodajom Duljevica zaokruziti taj iznos koji covjek zeli jer covjek je biznismen a ne fudbalski fanatik i tako ce biti svake godine. Oni kad ne budu mogli namiriti to njemu sami ce otici. Sportski segment kluba je pao u drugi plan i dok neke druge stvari budu vaznije od sportskih rezultata klub ce biti u ovakom stanju kakav je sad.

Evander pita jesmo li ocekivali klub ovakav prije dvije god. E pa prijatelju nismo nije niko ali....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja bi samo pitao,sta je to on toliko davao???
Ok,dao je novac za vracanje dugova (vecinu novca ne sve i to da se zna),ali to je fakticki iznos za koji smo se prodali njemu,to je cifra za koju je dobio vecinu upravljackih prava!
Idemo dalje,dao je novac za Akademiju. Ok,ali to i jeste sustina njegovog ulaska u klub,ulaganje u mlade igrace,a to podrazumijeva adekvatnu infrastrukturu. Mlade igrace koje ce kasnije prodavati i time visestruko namiriti onaj iznos koji je dao za izgradnju akademiju.
Za tekuce troskove,plate igraca,uposlenika,rezijske troskove itd.,Tan ne daje nikakve pare. To se obezbjeđuje kao sto je i prije Tana bilo,dakle sponzorski ugovori,marketing itd. Ovdje je 'pomoc' Tana bila u tom dijelu sto smo kao klub,ciji je vlasnik milijarder,postali atraktivniji mnogim sponzorima koje ne bi imali sigurno bez Tana (turkish airlines i drugi).
Tako da ta prica da je Tan nesta davao aman-zaman apsolutno ne pije vode. Jer da je davao ne bi 'cigancili' i dovodili samo slobodne igrace koji nemaju drugog izbora,nego bi se valjda nekada i malo isprsili pa platili neko obestecenje za igraca,pa recimo uzeli nekog glavnog igraca od nekog konkurentskog kluba iz lige i sl.
Istina prava je da Tana ne interesuje prvi tim,da nema nekih posebno velikih sportskih i rezultatskih ambicija s nama i da nikada u tom pravcu nece davati pare!
Pa to sam i rekao. On ce kroz neke druge aspekete izvlaciti novac tj uzimati svoj dio...pridajom igraca marketing i ostalo a uprava je trebala da napravi rezultate i na taj nacin zaradi i napravi iskorak u sportskom segmentu. E sad je tu problem sto su polovicno uspjeli njemu su ostvarili njegov cilj jos samo Dulja i to je to a rezultatiti **** i odma nema para nisu nista ostvarili.
Zato dovodimo besplatne igrace, trenera i ostalo.
Zato kazem kad ne budu mogli zadovoljit njegova ptrazivanja sami ce otici a do tada mislim da imaju njegovu punu podrsku.
A nama sto je najbitnije REZULTATI. Tu su pokazali da su nesposobni i zato trebaju da odu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 jul 2016, 22:49

amypitar je napisao/la:Jel Benko otisao,ostaje,znali iko tacno. :?:

Sutra ce se znati definitivno,skoro pa sogurno ide kako sam najavio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jul 2016, 23:06

Kad Zoki zapjeva znajte da joj je Dinček nešto šapnuo i da će neko otići/doći,a možda se to sve desi u naletu strasti ko će ga znati...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jul 2016, 23:14

Evander je napisao/la:Niko da odgovori na pitanje. Je li ovo Sarajevo kakvo ste mislili da ce biti prije dvije godine?
Mnogo smo naivni bili,uprava najvise a mi navijaci smo u to povjerovali.Tan je od starta imao viziju kamp guranje mladi igraca ,to mi je jedan prijatelj odma rekao nisam vjerovao nego sam vjerovao u evropsko Sarajevo.znaci uprava je to znala ali radili su da osvoje titulu- kup da navijaca zadovolje i da pokusaju taj iskorak,medjutim puno pogresni poteza oko trenera ,igraca dovelo je do vracanja na Tanovu glavnu ideju .uprava je mislila da cemo biti dinamo to su stalno spominjali kako cemo napraviti neki iskorak ,medjutim tu smo gdje smo ,trenutno cekamo neko bolje vrijeme ili da Tan odrijesi kesu a cinim se da nece u skorije vrijeme.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 18 jul 2016, 23:25

bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:Niko da odgovori na pitanje. Je li ovo Sarajevo kakvo ste mislili da ce biti prije dvije godine?
Mnogo smo naivni bili,uprava najvise a mi navijaci smo u to povjerovali.Tan je od starta imao viziju kamp guranje mladi igraca ,to mi je jedan prijatelj odma rekao nisam vjerovao nego sam vjerovao u evropsko Sarajevo.znaci uprava je to znala ali radili su da osvoje titulu- kup da navijaca zadovolje i da pokusaju taj iskorak,medjutim puno pogresni poteza oko trenera ,igraca dovelo je do vracanja na Tanovu glavnu ideju .uprava je mislila da cemo biti dinamo to su stalno spominjali kako cemo napraviti neki iskorak ,medjutim tu smo gdje smo ,trenutno cekamo neko bolje vrijeme ili da Tan odrijesi kesu a cinim se da nece u skorije vrijeme.
Logicno da nece, frajer je dao pare nasi nisu bili sposobni dovesti 5-6 igraca koji bi cinili okosnicu tima vec su sve sjebali na gomilanje igraca i raskidanje ugovora.Imali smo dovoljno da postanemo bosanski Dinamo, zahvalite se Dini&Co sto nismo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jul 2016, 23:30

Nema nazad samo naprijed nema pazi samo gazi!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jul 2016, 23:30

ZeroStyle je napisao/la:
Logicno da nece, frajer je dao pare nasi nisu bili sposobni dovesti 5-6 igraca koji bi cinili okosnicu tima vec su sve sjebali na gomilanje igraca i raskidanje ugovora.Imali smo dovoljno da postanemo bosanski Dinamo, zahvalite se Dini&Co sto nismo.
Cega smo ba imali dovoljno!?!?
Kakve je to on pare dao za igrace,ili sam ja nesto prespavao!?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jul 2016, 23:36

slika
sudija sviraj kraj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 jul 2016, 23:42

zlo87 je napisao/la:slika
sudija sviraj kraj
Koe prviii :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jul 2016, 23:45

zlo87 je napisao/la:slika
sudija sviraj kraj
mora da su rangirali po upravama

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 18 jul 2016, 23:48

["]
ZeroStyle je napisao/la:
Kakve je to on pare dao za igrace,ili sam ja nesto prespavao!?[/quote]

Mi smo u jednom trenutku imali 50 igraca na platnom spisku, to su jarane moj 2 ekipe, pa se ti sad zapitaj koliko smo mi para imali, a vjeruj mi da oni srbi nisu igrali za kifle, Stepanov, Ikande, Alispahic, pa umjesto njihovih plata mogao si platiti obestecene od 200000km nekom klubu.Niko me ne moze ubjediti da u F.K.Sarajevo nema talove i da pare od raskida ugovora ne idu Dini, Edisu ili nekom desetom u ruke.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 jul 2016, 23:50

:pinokio:
zagorski je napisao/la:
ZeroStyle je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:[quote="

Kakve je to on pare dao za igrace,ili sam ja nesto prespavao!?
Denis Kramar 10 milja plata!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2016, 00:06

Malo sam uredio naš podforum, nadam se da ćete se brzo naviknuti.
O nefudbalskim temam nastavljamo ovdje http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=11451

Uživajte!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2016, 00:10

izgleda da smo dobili samo 1670 karti :facepalm: :facepalm:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2016, 00:14

Ma da bilo je pogresni poteza to je svima jasno narocito proslu sezonu ,isto tako su dolazili i Benko,Barbaric,Jajalo ,Delac oni su se dobro pokazali tako da ja vjerujem da ova uprava je zeljela najbolje al ne znaju.odnosno poletjeli su visoko mislili su da sve znaju ,ponasali se prepotentno i obilo im se o glavu. Prica oko menagera uvijek ima al glupo mi je vjerovati da neko namjerno dovodi lose igrace u svoj tim ,ja sam misljenja da su radili posao za koji nisu strucni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fouzi1, kolezeljovac, r3m1 i 37 gostiju.