ocekujem za par dana izvinjenje za ovu tvoju izjavu,pozzsamogrbavica je napisao/la:Joj, on zna kakve ambicije ima neki tamo amerikanac

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ocekujem za par dana izvinjenje za ovu tvoju izjavu,pozzsamogrbavica je napisao/la:Joj, on zna kakve ambicije ima neki tamo amerikanac
Evo ovdje je fino objasnjena ideja kako treba to da funkcioniseElegant je napisao/la:Mora neko da nama objasni kako u praksi ide ovaj sisitem 51% - 49%, naravno da investitor ima svoju racunicu.
Meni nije jasno kako nasi to misle da provedu korz ove dvije "firme" sto su govorili jedna za klub, druga za infrastrukturu.
normalaba je napisao/la:Od Avazovog sporta je pouzdanija Gracija....
Neznam što bi ovo bila suplja ja se nadam da će nešto bit i od toga ..Minjore je napisao/la:normalaba je napisao/la:Od Avazovog sporta je pouzdanija Gracija....![]()
![]()
![]()
![]()
Apsolutno netačno. Svaki iole ozbiljan ulagač i prije nego išta kaže o istom,dobro prostudira sve okolnosti,mislim na rizike i dobre strane.perodeformero je napisao/la:Ko zna sta se iza brda valja, ali ovo 49% djeluje obeshrabrujuce za svakog kapitalca koji ima namjeru da skrha milione. Ovih sa metalnom zvekom ce vazda biti oko kluba, za njih se ne treba brinuti uopste
Ma vidjeti Amara i kako govori o ekipi,super bas.Prati itekako i vidi se da nije "slucajni prolaznik".Zivio nam 100 godina!FaraonTM je napisao/la:Odović mi izgleda zadovoljan na ovom intervjuu![]()
Nije ovaj je srbin u pitanju ima par klubova u svom vlasnistvu.UltrasNotRed je napisao/la:Mozda se radi o Seadu Kariselimovicu, to su amerikanci koji su kupili Istru. Glover je gazda, a ovaj izvrsni direktor? Tamo su vrlo dobro krenuli.
"Neće biti toliko ozbiljno, koliko mi budemo dozvolili. Sve ovisi o nama, ako naše utakmice budu na nivou, mislim na disciplinu i fizički dio, onda bi u principu to trebalo biti dovoljno. Ako uspijemo dvije utakmice ozbiljno odigrati, onda ne bi trebalo biti problema. Ne mislim da će biti neki ogroman rezultat, ali Željezničar bi trebao proći i to je najvažnije. Te dvije utakmice mogu poslužiti i kao priprema za prvenstvo i drugo pretkolo Evropske lige, gdje čeka puno ozbiljniji protivnik."bistrikboy je napisao/la:Ma vidjeti Amara i kako govori o ekipi,super bas.Prati itekako i vidi se da nije "slucajni prolaznik".Zivio nam 100 godina!FaraonTM je napisao/la:Odović mi izgleda zadovoljan na ovom intervjuu![]()