Besic je napisao/la:Osnovni cilj priprema je modeliranje igre

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic je napisao/la:Osnovni cilj priprema je modeliranje igre
Primili smo go iz opsajda
A sto smo se onda mi prodali "milijarderu"?amorovski je napisao/la:Rus, čini mi se, ima keša da kupi i Sarajevo. Ni meni nije drago, al tako je.Evander je napisao/la:Ako nam nekakav Vardar klepi najbitnijeg igraca, mozemo se svi kolektivno ubiti, zajedni sa nesposobnom uoravom. Hejjjjj Vardar iz raspale Makedonske lige koja je mozda i gora od nase.
UPRAVA NAPOLJE!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo i ćelo je udarao na Koševu moj brate na stranu što fakat zna lopte jedini koji nije bio je Stevanović koji nam je dao gool ostali svi su za Haga biliMajkl je napisao/la:zlo87 je napisao/la:nece se igrat krkanski, nemaju Mulalica sad.
Dabogda da ne bude tako,nemaju ni jednog da "igra lopte" sve su im neki destruktivci,jer im Blagojevic ne igra ja mislom on jedini zna "lopte".
Brate Vardar je bogatiji od svih naših klubova sad što im je liga slabija to je nešto drugoEvander je napisao/la:Ako nam nekakav Vardar klepi najbitnijeg igraca, mozemo se svi kolektivno ubiti, zajedni sa nesposobnom uoravom. Hejjjjj Vardar iz raspale Makedonske lige koja je mozda i gora od nase.
Saniranje dugova, nemam pojma, akademija, kamp.. Sta znam. Nabijem ih na qrac kako god.Evander je napisao/la:A sto smo se onda mi prodali "milijarderu"?amorovski je napisao/la:Rus, čini mi se, ima keša da kupi i Sarajevo. Ni meni nije drago, al tako je.Evander je napisao/la:Ako nam nekakav Vardar klepi najbitnijeg igraca, mozemo se svi kolektivno ubiti, zajedni sa nesposobnom uoravom. Hejjjjj Vardar iz raspale Makedonske lige koja je mozda i gora od nase.
UPRAVA NAPOLJE!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koja je svrha bila prodaje kluba?
Blago njima imaju bogatog Rusa pa imaju para i bolje su organizovan klub, zamisli da imaju kokuza Malezijca što nema za kifle te ima neorganizovan klubHordasOdMalena je napisao/la:Evander je napisao/la:Ako nam nekakav Vardar klepi najbitnijeg igraca, mozemo se svi kolektivno ubiti, zajedni sa nesposobnom uoravom. Hejjjjj Vardar iz raspale Makedonske lige koja je mozda i gora od nase.![]()
![]()
![]()
Taj isti Vardar je ponudio Arshavinu mjesecnu platu od 100000 eura, vlasnik im Rus, imaju para i igraju LP. Mnogo su oni bolje organizovan klub od nas...
Buraz, sve ja to znam zato i pitam.sekac je napisao/la:Brate Vardar je bogatiji od svih naših klubova sad što im je liga slabija to je nešto drugoEvander je napisao/la:Ako nam nekakav Vardar klepi najbitnijeg igraca, mozemo se svi kolektivno ubiti, zajedni sa nesposobnom uoravom. Hejjjjj Vardar iz raspale Makedonske lige koja je mozda i gora od nase.
Nazalost,ovo je pitanje svih pitanja!Evander je napisao/la:Buraz, sve ja to znam zato i pitam.sekac je napisao/la:Brate Vardar je bogatiji od svih naših klubova sad što im je liga slabija to je nešto drugoEvander je napisao/la:Ako nam nekakav Vardar klepi najbitnijeg igraca, mozemo se svi kolektivno ubiti, zajedni sa nesposobnom uoravom. Hejjjjj Vardar iz raspale Makedonske lige koja je mozda i gora od nase.
Prodaju kluba moglo se samo opravdati ulaganjima u klub i njegov napredak.
Napredka nema.
Jesmo li mi jedini klub u regionu koji se prodao a koji nista za uzvrat nije dobio?
Pa zar se i mi nismo prodali da bi bili najbogatiji u ligi, zar se nismo prodali da bude bar ko Vardar, kad vec ne mozemo biti kao Dinamo, Rijeka, Maribor....
Ejjjjjj, nekakav Vardar je sila za nas.
PONAVLJAN I BEZ TANA SE NE BI UGASILI I NE BI BILO LOSIJI OD PETOG MJESTA NA TABELI!
Zar nije bolje da grmi za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu i da izdominiramo strumfete na njihovom stadionu.Burberry46 je napisao/la:Grmice na Grbavici uprava napolje!
Trenutno korisnika/ca: James1987, KarloIvandic, laszlo, misstianopenaldo, soe, Vanja8 i 68 gostiju.