Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Ko ce cekati 5 godina da mu istekne ugovor, pa da ga Bajern dovedeSaurman je napisao/la:

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Imate li komentatora vi na eurosportu
ja imamschickeria je napisao/la:Imate li komentatora vi na eurosportu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Desperado09
- Kontakt:
Kod tebe je sigurno trebao biti hrvatski komentator, ali ga nema. Kod mene na Total TV imam izbor komentatora pa ovaj koji radi prijenos na hrvatskom zaista nema komentara. Engleski, srpski, ruski, bugarski i još neki funkcionišu.schickeria je napisao/la:Imate li komentatora vi na eurosportu
Ma iskreno ovog srpskog bolje i da nema
zamotase butinu covjeku on uporan da je u pitanju skocni zglob

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Jao kakav skok
jos ni ne gleda VAR

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Penal 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj ba Ribery uozbilji se djece ti 
Čuj ovog na ES 'To je iskustvo'

Čuj ovog na ES 'To je iskustvo'

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Umjesto da se penal u potpunosti ponisti sutaju opet, logika.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al' komentator na Eursportu ka'e čisti kontakt i penal.
I gle komedije, ovo sada gleda a penal neće.

I gle komedije, ovo sada gleda a penal neće.

Pa ovih 5 minuta ovo je smijurija teska
kakavo brukanje lige na otvaranju 

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Vidi ovo ponavlja pucanje penala,pa gdje ti je VAR za ovaj "let" Riberya ,jao jao kakva smijurija 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najvece zlo njemackog fubala su sudije i njihov hebeni VAR...
Da su ostale ekipe pametne, pa da sada izvrse pritisak na DFB da konacno pocne mjenjati svoj cancer...
Da su ostale ekipe pametne, pa da sada izvrse pritisak na DFB da konacno pocne mjenjati svoj cancer...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ASD
- Kontakt:
Ime debila sudije?
Komentator na ES je tata. Čuj ga sad 'uz primjese glume ali sve kristalno jasno' 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kako je lijepo vidjeti Niku i Hasana.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.