Da nije smijesno bilo bi zalosno
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
- samoOlimpick
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ima li koji naš bek da u ovoj utakmici nije barem jednom bacio loptu ravno u ruke protivniku a toliko su i sami upozoravali na tehničke greške.
Bježi **** ti nebesa i ovu naciju. Neću više ništa da gledam.
I kako da se ne nerviraš kad gledaš ovaj rukomet. Kakav strah od pobjede.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Gledaj kako ljudi elegantno rašire odbranu i navuku na krilo sa igračem više, JEL TO TOLIKO TEŠKO YEBEM VAM SJEME
Eto to je to, to je onaj kvalitet koji nemamo, Al hajde, nebi mi bilo zao da su djeca neka u pitanju, ali imamo metuzaleme prekaljene, stotine utakmica i onda amaterska greska za greskom.
Bilo je lijepo dok je trajalo, ali svi mi znamo da mi nismo kvalitet i ne treba se nadati nicemu.
Bilo je lijepo dok je trajalo, ali svi mi znamo da mi nismo kvalitet i ne treba se nadati nicemu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Još jedna u nizu glupo izgubljenih partija u BiH sportu. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Pa cak je i Dragan Markovic bolji selektor od Sumana bio
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ugasi ovu državu za šta ljudi izgidoše **** ti bosnu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znaci bio je mozda 32. ili 33. min i 14-12 za nas. Sad je 52. min i 23-18 za njih haha
- samoOlimpick
- Kontakt:
Ja bolan,isto kao da su dosli 5 minuta prije utakmice u Norvesku...Ne moze njima niko pomoci kad su budaletine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka čast Šumanu, on je najavio da će nam yebat mater sa "7 na 6" i yebo nam je mater, iskrene čestitke.
Idiot vidi da ne prolazi ta igra, pravimo greške samo Portugalci ne koriste, al' normalno bolje je sačekati da nam dadnu 3-4 lagana gola pa tek onda da se vratimo normalnoj igri, nego da to odmah spriječimo.
Idiot vidi da ne prolazi ta igra, pravimo greške samo Portugalci ne koriste, al' normalno bolje je sačekati da nam dadnu 3-4 lagana gola pa tek onda da se vratimo normalnoj igri, nego da to odmah spriječimo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Haseljic najsvjetlija tacka ove repke
Ma ja kod kuće je najljepše i najjeftinije. Vode momci računa o buđetu, ne treba se rasipat s parama. 

Nema šta ,,za ovaj nivo fali nam onog čistog igračkog kvaliteta.Vidi se tu Šumanov rad,igra ima glavu i rep ali jednostavno kada reba prelomiti nema više snage,koncetracije,nema kvaliteta.Ovo i jeste neki naš domet.
Sad ce Suman poslije utakmice reci da nas je povreda Perica kostala poraza.
Svakakve neznalice su nas vodile u svim sportovima, ali Bilal je izgleda najgori.
Svakakve neznalice su nas vodile u svim sportovima, ali Bilal je izgleda najgori.
Hahahahahaha sad lafo zabijamo, luzeri oni mrtvi, cim nema pritiska na leđima padaju golovi, a kad se mec trebao slomiti i kad ste ZNALI DA MORATE iskoristiti 7 odbrana Grahovca, usrali ste se pizda vam materina luzerska
Kaze kriv ovaj kriv onaj, ma nama bolan niko nije kriv MI NE ZNAMO, NEMAMO KVALITET i vječiti smo LUZERI
Kaze kriv ovaj kriv onaj, ma nama bolan niko nije kriv MI NE ZNAMO, NEMAMO KVALITET i vječiti smo LUZERI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.