Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dubrovnik » 30 apr 2014, 16:13

Gledao sam ga i uzivo u Poljskoj i vise puta na televiziji ove sezone. Ponajbolji obrambeni igrac lige plus dobar u skoku gdje i nismo bas nesto. Za svoju visinu dosta dobre tehnike i brzine nevjerovatno da to niko iz repke nije primjetio. Mislim da ce poslije SP biti kasno ali nazalost ni prvi ni zadnji i za njega smo stvarno sami krivi.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 apr 2014, 16:41

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 apr 2014, 19:57

Cartman je napisao/la:Bunoza je bio vrlo dobar za mladu, i znam da je bio dobar i u HNL. Ne mogu rec da sam ga pratio u Poljskoj, ali je visok, jak i meni se cini solidan stoper. Moze i na beka, ne znam sta je igrao u Poljskoj. Gori od Sunjica sigurno nije.
Zašto ne može biti gori od Šunjića. Gdje si to ti toliko gledao Šunjića.

Mislim, kakav Bunoza, mi smo mu rezervan opcija, haj ako ćemo Maradoni biti rezervna opcija, neka budemo, ali Bunozi i sličnima.....mislim, dozovite se.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 apr 2014, 20:09

gost je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bunoza je bio vrlo dobar za mladu, i znam da je bio dobar i u HNL. Ne mogu rec da sam ga pratio u Poljskoj, ali je visok, jak i meni se cini solidan stoper. Moze i na beka, ne znam sta je igrao u Poljskoj. Gori od Sunjica sigurno nije.
Zašto ne može biti gori od Šunjića. Gdje si to ti toliko gledao Šunjića.

Mislim, kakav Bunoza, mi smo mu rezervan opcija, haj ako ćemo Maradoni biti rezervna opcija, neka budemo, ali Bunozi i sličnima.....mislim, dozovite se.....
Bunoza je rekao da ce prihvatit prvi poziv, pa to bilo od BiH ili Hrvatske. Covjek je samo iskren, nikakva rezervna opcija nije u pitanju. Isto bi uradio i Pandza i manje-vise svi drugi.

A sto se tice Sunjica, dovoljno mi je bilo gledat kako ga onaj jedan iz Lihtenstajna prolazi da vidim kakav je to kalibar. Najsporiji igrac u Evropi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 apr 2014, 20:12

Kako misliš rezervna opcija ? Ako ćemo tako gledat', i igrat' se teorija zavjere, onda pola igrača iz reprezentacije po tim teorijama ne zaslužuje biti tu. Sjećam se dobro onog njegovog intervjua u kojem je rekao da se nije odrekao hrvatskog dresa, ali sjetimo se i Gudelja.

Ko zna kakvi su njegovi motivi bili. Igrao je solidno za mladu reprezentaciju, možda tom izjavom pokušao ucijeniti tadašni Savez, te da ga se pod pritiskom pozove. Uostalom, kako bilo, taman da se smatra najvećim Hrvatom, ako može doprinjeti kvalitetu reprezentacije, i ako će profesionalno odrađivati ono što se od njega traži, to je dovoljno. Niko mu neće tražiti da pjeva Jedna si Jedina, k'o Miha dokazivanjem velikosrpstva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 apr 2014, 20:18

Da budem iskren Zoryu ne gledam cesto a ovaj Sunjic ili kako li vec kad je goc zaigro za repku kaos zavlada u obrani ko da je sa Marsa pao, ne znam mozda je neuigran ili sta je vec.U Ukraini igra stalno ali ovoga me igraca strah
nevjerovatno. A to da smo mu rezervna varijanta na Bunozu mislim mozda ali on nama do sada nije ni to.Ipak tako to lako izgovaras da se bojim da ti je i Prcic rezervna varijanta, Arslanagic takodjer a vjerovatno je i Kolasinac to bio.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 apr 2014, 20:26

Za Šunjića sam već nešto negdje napisao. Momak je odigrao jednu protiv Lihtenštajna, on i Vranješ prvi put igrali zajedno, i odigrao ono čudno poluvrijeme protiv SAD-a nakon koje si slobodno mogao reći da recimo i Bičakčić nije za reprezentacije. A momak igra standardno u klubu koji se bori za Evropu u jednoj solidnoj ligi (svakako jačoj i od poljske i mađarske i naravno hrvatske). Tako da je apsolutno nepošteno momka koji nije imao nijednom priliku odigrati sa Spahom, tako lako etiketirati.I stavljati u isti koš sa recimo TSS

A što se tiče Bunoze, moram iskreno priznati da mi je malo dosadio ona euforija koja se stvara oko igrača koji jednostavno nisu voljni igrati za ovu reprezentaciju (imali smo zadnjih par mjeseci nekoliko primjera).A mnogi čak nisu ni toliki kvalitet da bi se stvarala takva atmosfera oko njih.

@ dubrovnik

skroz si u krivu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 apr 2014, 20:33

Za pet dana ide spisak, ne ocekujem nikog novog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 apr 2014, 20:46

pamet u glavu Safete :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 30 apr 2014, 20:46

Goalgetter je napisao/la:slika
Sta sve radim za Agenciju... :oops:
StarMo nije skutorija...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 apr 2014, 20:50

Bunoza je odlican igrac i to nista promjenit ne moze vidjet ces mu ljetos transfer a molit ga se ne treba samo pozvat.Ja sam isto protiv ovih koji nas lako prodaju ali ovaj kad zaigra ne moze nigdje ovdje pricamo o A selekciji.Ako se ne varam Sunjic je igrao i protiv Velsa. Imas sutra utakmicu Zorye pa pogledaj ga. Za Bunozu cemo vidjet ljetos zapamti
sta sam napisao pa cemo vidjet.Zao mi je samo sto ce nam ga onda HNS uzet bolje bi bilo da se ne proda.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 apr 2014, 20:53

Sta iams vise gledati Sunjica. 2x na osnovu njegove greske Lihtenstajn nam uvalio golove :facepalm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 apr 2014, 20:57

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 apr 2014, 21:20

Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta iams vise gledati Sunjica. 2x na osnovu njegove greske Lihtenstajn nam uvalio golove :facepalm:
Nisam znao da smo igrali 8:2 :mrgreen: , lupate bre momci

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 apr 2014, 21:55

Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta iams vise gledati Sunjica. 2x na osnovu njegove greske Lihtenstajn nam uvalio golove :facepalm:
Nisam tebi to rekao nego ovom gostu a sa tobom se slazem da Sunjic nije kalibar za repku. Kad goc covjek udje zavlada kaos a zasto pojma nemam. Igra u solidnom klubu i to stalno i kao takav mi nikako nije jasan. Sto se Bunoze tice bio je odlican u Karlovcu koji je u to vrijeme bio hit lige otisao u Poljsku tamo je odlican. Sada slijede lige petice i sa tim igracem sam nacisto da je odlican. Neki misle da ga ne treba probat ali eto zato forum i postoji da iznesemo misljenja koja ne moraju biti ista. Za mene je steta ako ga izgubimo jer ga vidim kao dobrog igraca a nismo ga ni probali.A mogli smo. Sunjic je proban i ne znam da li je iko zadovoljan s njim.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 apr 2014, 21:57

gost je napisao/la:
Zasto bre moglo je i bez toga.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 apr 2014, 22:07

gost je napisao/la:
i onaj gol u Zenici :wave:
dubrovnik je napisao/la:
Nisam tebi to rekao nego ovom gostu a sa tobom se slazem da Sunjic nije kalibar za repku. Kad goc covjek udje zavlada kaos a zasto pojma nemam. Igra u solidnom klubu i to stalno i kao takav mi nikako nije jasan. Sto se Bunoze tice bio je odlican u Karlovcu koji je u to vrijeme bio hit lige otisao u Poljsku tamo je odlican. Sada slijede lige petice i sa tim igracem sam nacisto da je odlican. Neki misle da ga ne treba probat ali eto zato forum i postoji da iznesemo misljenja koja ne moraju biti ista. Za mene je steta ako ga izgubimo jer ga vidim kao dobrog igraca a nismo ga ni probali.A mogli smo. Sunjic je proban i ne znam da li je iko zadovoljan s njim.
vjerovatno zato sto ga nikad nisi gledao :yawn:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 apr 2014, 22:11

PerryFred je napisao/la:DVTK 1-1 Ferencvaros
Muhamed Bešić 90 min ;)
Masala , oporavio se, nadam se da je on taj koji ce biti povratnik.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 apr 2014, 23:38

dubrovnik je napisao/la: Zasto bre moglo je i bez toga.
Nije zar da ti smeta :o .....

A Bunoza kad se proda u Livorno, palermo ilio gdje već, onda ćemo o njemu da razmišljamo.....ili možda misliš da ga trebamo pozvati za svjetsko da ga unaprijed zakaparimo, ko zna možda ipak uspije u Livornu zaigrati..... :mrgreen:

Zar stvarno ne vidiš da je glupo spominjati Bunozu u praskozorje svjetskog prvenstva.....nije zar da misliš da je on legitiman kandidat za odlazak na svjetsko :?:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.