Trebaju pokušati da ostane Vošnjak uz njega i još nekog kreativca imali bi nakon dugo vremena kvalitetan vezni red.Sunderland je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:16S Koperom Vosnjak ima do 2025 ugovor, sve zavisi od njih.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 15:31Može li uprava kako isforsirati na ljeto povratak Vošnjaka, ili je otišao na duže staze? Odličan vezni jedan od najbolji u našoj ligi.
Ko je taj o kome se spominje može li ime u pp?
A taj što spominje se predostavljam da je DS ali nisam siguran![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
-
- Kontakt:
Ma Vosnjak i Ordagic.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:40Trebaju pokušati da ostane Vošnjak uz njega i još nekog kreativca imali bi nakon dugo vremena kvalitetan vezni red.Sunderland je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:16S Koperom Vosnjak ima do 2025 ugovor, sve zavisi od njih.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 15:31Može li uprava kako isforsirati na ljeto povratak Vošnjaka, ili je otišao na duže staze? Odličan vezni jedan od najbolji u našoj ligi.
Ko je taj o kome se spominje može li ime u pp?
Imamo pare, moze nam se

Volim tebe, više od sebe
Vratiti Ordagu, ako je ikako moguće...antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:12Ma Vosnjak i Ordagic.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:40Trebaju pokušati da ostane Vošnjak uz njega i još nekog kreativca imali bi nakon dugo vremena kvalitetan vezni red.Sunderland je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:16
S Koperom Vosnjak ima do 2025 ugovor, sve zavisi od njih.
Imamo pare, moze nam se![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Joj de da prvo opstanak izborimo..
Ne znam kako neko moze razmisljati o tome.
Ne znam kako neko moze razmisljati o tome.
-
- Kontakt:
A ispred Vošnjaka i Ordagića Vranješ kakva bi to veza bila!Sky9 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:16Vratiti Ordagu, ako je ikako moguće...antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 17:12Ma Vosnjak i Ordagic.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:40Trebaju pokušati da ostane Vošnjak uz njega i još nekog kreativca imali bi nakon dugo vremena kvalitetan vezni red.
Imamo pare, moze nam se![]()
Rijesit se oba Osmica i Kapetanovics ili ih poslat na kakve posudbe ili se pozz s njima, al oni nam ne trebaju..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Kako smo se mi olako odrekli Ramica...
Volim tebe, više od sebe
A i kakvog smo igraca “zijanili” sad na zimu, ovaj Denkovic je sila

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Neshvatljivo Bgm
Volim tebe, više od sebe
Samo polako, pred nama su 4 teške utakmice, mnogi se uzdaju u 2 utakmice kući, treba svaku grist, jer vremena je sve manje... I drugi imaju svoje računice i kombinacije. Ne treba se uzdati ni u koga, samo u sebe i petokraku na dresu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Svaka od ekipa sa dna ima svoju računicu i kombinaciju,, samo se uzdati u sebe,i zapet do kraja.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ok za nas, ovi su zavrsili sezonu, a samo trice se traze. 1 bod ko nijedan.
Trehnuti Zrinjski u Mostaru.....Hajte molim vas.
Volio bi ocami ali ja sam surovo realan. Moguce je da nas ljudi rastave na proste faktore.
U jako teskoj smo situaciji.Gledaj kako ljudi uzimaju bodove na strani u po Sarajeva....

Volio bi ocami ali ja sam surovo realan. Moguce je da nas ljudi rastave na proste faktore.
U jako teskoj smo situaciji.Gledaj kako ljudi uzimaju bodove na strani u po Sarajeva....
-
- Kontakt:
Teška je situacija te se treba dobiti svaka kući a i otkinuti bodovi i u Mostaru i u Banja Luci, nadam se da ćemo opstati. Mislim ipak da bi trebali Posušje i Leotar u niži rang.
- Beduin
- Kontakt:
Necemo ih trehnuti u Mostaru, nego u Citluku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zrinjski nam je dužnik za ovu sezonu, mislim da smo ekipa koja je primila najmanje golova od Zrinjskog ove sezone (2) s tim da su nam se provukli u Banovicima kad su uzeli 3 boda ni oni ne znaju kako.. Treba krenuti a dva napadača pa da vidimo na cemu smo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zrinjski sigurno nece izvesti najjacu postavu protiv nas jer ide da uzme i Kup tu vidim nasu sansu ali ako budemo igrali kukavicki ko dosad u gostima i probali nesto napraviti tek u drugom poluvremenu djaba nam kombinovani tim Zrinjskog.
Igman ubode bod ali svakako mislim da su nam oni nedostizni. Sloga Doboj ili Posusje izgledaju kao realnije opcije da ih stignemo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.