FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue36
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue36 » 25 jun 2015, 14:57

kenan_tm87 je napisao/la:Ma nema, po meni, ovo veze sa upravom. Opet navijaci nazalost, kao i onda kada je rahmetli Mirza ubijen.
Ko ce drugi nego oni ko fol "navijaci" a ne znaju koje dresove nosimo kad igramo.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 15:08

Pa normalno, ja bih rekao da su ovo sukobi unutar grupe i da to apsolutno nema veze sa podmetanjima bivsih clanova kluba. Jedino mi je malo sumjivo sto neandertalca nema cijeli dan (salim se). :D :D Grupa odavno nije bila gore organizovana, stvarno je vrijeme za funkcionalan istok.
FORZA ZELJO

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 25 jun 2015, 15:08

@zaboljisportubih

Ne mozemo tako gledati na bazu igraca jer tako nikad neces doci do rezultata. Moramo malo gledati i na renome kluba i na potrebu osvajanja trofeja. Ti moras afirmisati igrace i to stoji, dobro smo to uspjeli, ali odmah ides na prodaju jer ti je to potrebna lova. Sada si nominalno potpisao novih nekoliko mladica. Niko, ali bas niko ne moze garantovati da ce ijedan od njih doci na nivo ovih pet koje smo promovisali. Ti mozes probati ali ti nije garant da ces uspjeti u tome. U slucaju da to ne uspijes ti se onda moras osloniti na kvalitet drugih pojedinaca koji ne cine bazu nase omladine, vec su fudbalska imena koja su dosla u klub da igraju na profesionalnom nivou i da povuku ako djeca ne mogu. Mi smo imali obrnuti slucaj prosle godine. I sretni smo sto je ispalo tako.
Ne mogu se nikako sloziti s tobom da je rad u omladinskom pogonu ranije bio losiji, bez obzira na ranija osvajanja titula drzavnih prvenstava. Jedino sto je bolje je liga koja se osnovala na nivou drzava, pa je jaci kontinuitet utakmica i sve vise lici na ligu koju imamo i u seniorskom nivou, nego sto je tada licilo. Prije si imao ligu na kantonalnom nivou, pa se prvak kantona isao nadigravati u nekom sistemu od nekoliko najboljih ekipa iz drzave. No to nema veze sa generalnim radom omladinskog pogona sada i ranije. odlicno se radilo oduvijek. Uslovi sada i oni uslovi sa sljake jesu bili nebo i zemlja, ali strucan rad je bio besprijekoran. Mogao bih o tome danima pisati. Pa da ne bi pisao o tome danima, onda samo pogledaj na ranija igracka imena koja su potekla sa te sljake. Cak nemoj ici ni prije rata, idi od 1996. pa na ovamo. Da ti pamet stane sta je sve izaslo otamo dobrim radom i prije svega strucnim i sjajnim treninzima.
Napisao sam u proslom postu kako se omladinska skola nije gledala istim ocima kao sto je to sada, a sada se gleda iskljucivo radi alibija i zato je posvecena tolika paznja, mada kada pogledas odnos igraca koji su izasli iz sljake, ne postoji nijedna generacija iza rata u kojoj nije bilo pet ili set igraca koji su cinili okosnicu tima a da su ponikli u nasoj skoli. Amar je pricao sto je pricao i vezano za tu djecu, ali ta je prica bila "politicka" prica a vezana za upravo ovo sto se desava danas u cemu se mnogo forsira "alibi" prica o djeci koja danas mogu igrati sa prvim timom dok su ranije smetali. A upravo je Amar napravio razliku i davao sansu toj djeci, i kada nije bilo "alibija", kada je i sam Amar pravio okosnicu ekipe od iskusnijih igraca. No dobijali su sansu i Sehic, i Cocalic, i B. Colic, i Stanic kao jako mlad i jos mnogo mladih igraca.
Nisu djeca nikada smetala u treninzima prvog tima, nego je bio veci interes za boljim fudbalerima, trazio se rezultat, a primijetices iznenadni obrt u Amarovoj prici i okretanju djeci bas onda kada je propao projekat da cemo za pet godina igrati u grupnoj fazi necega i kada se poslije maribora krenula lagano rasipati ta prica. Djeca su uvijek bila izuzetno skolovana u nasem pogonu. Kada bih ti napisao izjavu jednog velikog imena u nasem klubu koji je tada nekada bio i bez kojeg bi klub nestao u ratu, zapanjio bi se koliko omladinska skola i nije bila bas u sirem ineresu kluba u to vrijeme. Ali bez nje nikad Zeljo ne bi bio Zeljo, pa se prica srecom promijenila sa godinama.
Nisam optimista sto se tice potpisa ovih nekoliko mladih danas, jer je to previse igraca iz omladinskog pogona da se izbaci u dvije godine. Toliki kvalitet nigdje u svijetu ne postoji, nadam se da ce bar jedan od novopotpisanih uspjeti. Volio bih da pored te baze uspijemo dovesti i neke igrace kako bi i ta djeca brze sazrijevala. Ovako Amir i Beganovic sazrijevaju sami od sebe. Mnogo tezi put. Zamisli da Amiru u ekipu pored njega das jednog Denisa Karica. Pihhhh. Znam ja da se razumijemo, kolebamo se zapravo samo u nijansama.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 25 jun 2015, 15:12

Ne znam kad nasa uprava misli postavljat KAMERE na prilazu od stadiona. Gdje se dolazi na utakmice, gdje igraci stalno prolaze a i navijaci koji gledaju utakmice. Zar je tesko uraditi 4 kamere a desilo se slicno'???
KHAJ PRICE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 jun 2015, 15:14

Pa šta radi policija u pizd.u materinu više. Svaka budala može uci na stadion i postaviti šta hoce :damn: :puke:
Nakon što je prvi put postavljena bomba trebalo je nekoliko policajaca da patrolira u blizini stadiona, da se isti slucaj ne bi desio a ne 2 puta da se ista stvar dešava.. :facepalm:
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 25 jun 2015, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 25 jun 2015, 15:16

Mešanović u Zrinjskom
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 jun 2015, 15:20

Jaozinho22 je napisao/la:Mešanović u Zrinjskom
Firmino u Liverpoolu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2015, 15:20

Bilo je pregovora i sa ekipom Željezničara, ali Zrinjski je bio brži i konkretniji, tako da se nismo puno dvoumili
Ovom recenicom je Husaric pokazao da je prava seljacina i uopste mi sad nije zao a njemu treba opaliti jednu vaspitnu kad dodje u sarajevo

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 25 jun 2015, 15:21

Željooooo je napisao/la:
Firmino u Liverpoolu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 25 jun 2015, 15:21

Željooooo je napisao/la:
Firmino u Liverpoolu
Tevez u B. Juniors
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jun 2015, 15:21

hvala bogu pa nije doso, najlosiji igrac Osijeka koji se jedva izborio za opstanak, ko je gledo Osijek bar jednom zna o cemu pricam
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jun 2015, 15:22

Željooooo je napisao/la:
Firmino u Liverpoolu
:D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 15:26

Iskren da budem drago mi je što nije došao iako se nudi da igra samo za platu, eto kakvog smo igrača izgubili.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 jun 2015, 15:29

CARSON je napisao/la:
Bilo je pregovora i sa ekipom Željezničara, ali Zrinjski je bio brži i konkretniji, tako da se nismo puno dvoumili
Ovom recenicom je Husaric pokazao da je prava seljacina i uopste mi sad nije zao a njemu treba opaliti jednu vaspitnu kad dodje u sarajevo
Pravi papak, nit je bilo pregovora nit icega, treba ga dobro namlatiti cim pridje Grbavici
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 jun 2015, 15:31

Ako nije bilo pregovora iz kluba treba ostro demantovati i ne dopustiti da ime kluba koriste razne ublehe kako bi dizale cijenu svojim igracima. Ne vezano za ovaj primjer vec za masu onih koji se koriste Zeljom da bi se bolje uhljebili.. Pocece i iz kantonligasa govoriti da Zeljo iskazuje interes za njima ne bi li se gdje utopili..
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2015, 15:33

Siguran sam da je ovo namjerno izjavio kako bi izazvao jaz kod navijaca ,koliko god mislio da smo pali k.... za usi ovaj put mi je drago da ovakva seljacina nema prilaz nasem klubu

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jun 2015, 15:41

champions1921 je napisao/la:Ako nije bilo pregovora iz kluba treba ostro demantovati i ne dopustiti da ime kluba koriste razne ublehe kako bi dizale cijenu svojim igracima. Ne vezano za ovaj primjer vec za masu onih koji se koriste Zeljom da bi se bolje uhljebili.. Pocece i iz kantonligasa govoriti da Zeljo iskazuje interes za njima ne bi li se gdje utopili..
Bilo je pregovora sa Mešanovićem. To će vam i @pile potvrditi, doduše ne bih ja govorio zašto su propali, on ako smatra da treba reći, reći će vam. :) Poenta je što je Husarić smeće obično, odavno. Ne spominje da je Meša bio u dilemi Slovenija ili Sloboda, i da se Zrinjski praktično nije ni spominjao u toj priči. Bilo je ukoliko propadne Slovenija doći će u Slobodu. I na kraju u Mostar sleti. :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2015, 15:44

svinjski ce biti sljedece sezone dobar i pitari ,igracki dvije ekipe dosta jace od nas

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 15:45

champions1921 je napisao/la:Ako nije bilo pregovora iz kluba treba ostro demantovati i ne dopustiti da ime kluba koriste razne ublehe kako bi dizale cijenu svojim igracima. Ne vezano za ovaj primjer vec za masu onih koji se koriste Zeljom da bi se bolje uhljebili.. Pocece i iz kantonligasa govoriti da Zeljo iskazuje interes za njima ne bi li se gdje utopili..
Pricao sam ja sa ljudima u klubu oko toga, nakon Jankovica. Predlozio sam im da to rade preko nase stranice. Od jednog covjeka iz uprave sam dobio odgovor, uvijek je toga bilo i bice. Dodao je kada mi objavimo na nasoj stranici nesto pa to ne bude tacno onda mozemo da pisemo, ima milion primjera gdje se mnogo igraca povezuje sa nekim klubovima a nisu ni priblizno tacne. Neke novine ili portali nabijaju citanje istog.

Imamo i primjera gdje se plati nekom igracu da kaze da je kontaktiran od strane nekog kluba. Vjerujem da ce nasi preduzeti nesto po tom pitanju, mada kazu i da ne citaju takve stvari i ne obaziru se na njih.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 jun 2015, 15:49

irfo je napisao/la:
hvala bogu pa nije doso, najlosiji igrac Osijeka koji se jedva izborio za opstanak, ko je gledo Osijek bar jednom zna o cemu pricam
Gledao sam sve utakmice Osijeka i bio je slab i sigurno jedan od najlosijih igraca. Treba se uzeti u obzir da tamo ni lova nije bila redovna, al'daleko je to od igraca, koliko sam gledao u HNL niti se kretao normalno, a sut mu je katastrofalan. Definitivno si u pravu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel, sassari i 42 gosta.