FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 17 jul 2016, 10:58

Na stranu sve,al ovaj derbi je prava nepoznanica za sve,gdje fkt nemozes nista reci ko je u nekoj prednosti,pa makar i u maloj,al tesko,ipak se nadam nekoj pobjedi ako je ikako moguce,vratit dug za proslu sezonu,i nabit pritisak strumfovima na pocetku,to bi bilo idealno,a katastrofalno ako se koijim slucajem desi obratna situacija,3 derbija zaredom bi bila bas katastrofa :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 17 jul 2016, 11:02

sasistika je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:Idući vikend je derbi. Možemo li se sada okrenuti bodrenju
FK Sarajeva i prestati sa preseravanjima? Ekipu moramo podržati a svoje negodovanje jasno i glasno uputiti homosexualcima iz uprave.
Hajde da zbijemo redove i ne budemo više majmuni i pljuvači koji neumorno crnjače i izdrkavaju se ovdje, tražeći pažnju da bi se osjećali bitnijima.
Ale ale aleee ja te yebem Željezničareee aleeealeee ja te yebem Željezničareeeee Možel vako g. Dino :)
Naravno, g. Nihade :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jul 2016, 12:25

Tužan će biti dan kad Benko i zvanično ode..

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 17 jul 2016, 12:29

muhamedhulk je napisao/la:imal' ti dresova??? joj kako mi dizu pritisak, hebem ih nesposobne! umjesto da se sad slikamo u dresovima, i pripremamo za derbi, mi moramo pricati o tome kako istih nema.
hajmo plavi aleeeeeeee hajmo plavi aleeeeeee hajmo plavi aleeeeeeee pusite k**cineeeeeeeeeee :D

Sta mislis majstore pita li se Nike sta u citavoj prici. Pa npr da kazu promocija nas kao glavnog dobavljaca bice tad i tad (kad mi hocemo a ne hebemo vase zelje). Usput ovaj ugovor pored opreme nosi i 100 000 KM godisnje.
Kad shvatimo da smo jos uvijek "mali" u tim nekim pricama sa svjetskim brendovima bice nam puno lakse.
Ps , za Dulju se jos uvijek nista ne zna. Vrlo moguce da i ostane

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 17 jul 2016, 12:36

Ocekuje se da bude zvanicno za Benku. :plac:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 17 jul 2016, 12:37

Imamo Sejfu kao zamjenu Leonu. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 jul 2016, 12:46

bravo uprava! dva napadaca imamo, bravo!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 17 jul 2016, 12:52

zlo87 je napisao/la:bravo uprava! dva napadaca imamo, bravo!
Pa sta ako imamo 2, ima jos momaka u juniorima, Osmanovic i abd Catakovic kad se oporavi,pa ako zafali koji minut dati i malom Hadzicu zasluzio je.
Benki hvala za sve, trud, zalaganje, profesionalizam, golove, ali covjek je u godinama gdje se gleda vise zivot i porodica nego sam nogomet.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 17 jul 2016, 12:56

Kompletan problem u vezi Benke (ako se moze to nazvati problemom) je taj sto mu je nudjeno u januaru ove god , produzenje ugovora do juna 2017. Nije htio , i javno je reko da hoce da ide da napravi jos jedan ugovor sa dobrom cifrom. U njegovim godinama to je prioritet. Zato , hvala ti Leone za sve i srecno u zadnjoj godini karijere

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jul 2016, 13:04

Šta nam uradiše i šta nam rade, stvarno nemam više riječi. Nek nam je Bog na pomoći.
DINO&EDISE - HVALA VAM!

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 17 jul 2016, 13:07

SiouxLukavac je napisao/la:Šta nam uradiše i šta nam rade, stvarno nemam više riječi. Nek nam je Bog na pomoći.
DINO&EDISE - HVALA VAM!
Mozes li pojansiti sta "nam" to rade, bas mi me zanimalo ?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jul 2016, 13:07

SiouxLukavac je napisao/la:Šta nam uradiše i šta nam rade, stvarno nemam više riječi. Nek nam je Bog na pomoći.
DINO&EDISE - HVALA VAM!
Sam je rekao da hoce da ide,jedva smo ga placali svakako!Doveden je najbolji spic lige u prosloj sezoni umjesto njega,valjda bude nekog hajra od Ahmetovica :kafa:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jul 2016, 13:10

isko1807 je napisao/la:
DINO&EDISE - HVALA VAM!
Mozes li pojansiti sta "nam" to rade, bas mi me zanimalo ?
Nazadujemo umjesto da napredujemo i to konstantno.
Kako se stvari odvijaju, bojim se da ćemo sljedećih godina Evropu proslavljat kao titulu.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 17 jul 2016, 13:15

Sioux haj nam sviju ti objasni te trikove , sihre..sta li...kako bi ti benku zadrzo u klubu.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jul 2016, 13:17

Neki je momak pitao retoricno ono 'ko je to rekao da benko ide' a ti uredno prozva mene tad.
@Memara care gdje nestade? Nisi se morao povuc nakon blamaze sa Cvijanovicem, zaboravila je vecina to vec, ali ti mene optuzi da unosim negativu kad sam jos prije mjesec rekao da je Benko bivsi?!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 jul 2016, 13:19

Dolazak Benke najavio je neko novo Sarajevo, mocnije, Sarajevo koje ce se dici iznad ove lige. Niko drugi ni u snu u tom trenutku nije mogao dovesti i placati takvog igraca, a za nas je to trebao biti tek pocetak.
Puni para i ambicija, krenulo se po jos zvucnih imena, Stepanov, Alispahic, Ikande, ogromna cifra ponudjena jednom Misimovicu da dodje igrati. Nakon toga, sve niz brdo, ljudi u upravi pokazuju svoje pravo lice i nakon dobrog pocetka nisu mogli da ne omaste brk, a ko jednom gudru proba hoce jos. Alispahic, Stepanov i Ikande pokazali svo njihovo neznanje, predobri igraci kakvi nikad nisu igrali ovdje, al beskorisni zbog njihovog zdravstvenog biltena, nekako su ipak prosli ljekarske i potpisali. Miske odbio da igra na livadama, nista cudno, al sam pokusaj da se dovede bio je za respekt.
Na kraju, sve se zavrsava sa istim covjekom, Benko koji je nagovjestavao novo i mocno Sarajevo, sada svojim odlaskom potvrdjuje srozavanje kluba na iste (sportski gledano) grane na kojima smo bili i prije njegovog dolaska. Borba za evropu, titula ako se sta poklopi.

Vozdra majstore, vjerujem da si ocekivao vise od nas, mi smo od tebe dobili sve sto se ocekivalo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 jul 2016, 13:23

jel prosao probu onaj sto je dosao iz sparte mescini vezni
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jul 2016, 13:29

streetstyle je napisao/la:Sioux haj nam sviju ti objasni te trikove , sihre..sta li...kako bi ti benku zadrzo u klubu.
Postojao je neki način.
Opet manje bi se osjetio Duljin odlazak, dio para od njegovor transfera se moglo dati Benki.
Ali možda i Duljević ode, i onda smo tek u velikom problemu.

Ukoliko se unaprijed znalo da će biti teško zadržati obojicu a jest, trebalo se onda odbrana pojačati maximalno.
Ovako imamo prelošu odbranu i prosječne ostale pozicije.

Druga priča bi bila da imamo u odbrani 2 vrhunska stopera i adekvatne zamjene za iste, i ofanzivni dio tima bi odma bio sigurniji i opasniji, sačuvaj mrežu, budi čvrst u odbrani a ući će jedna u 90 minuta.

Nisam nikako optimističan kao i 95% navijača, ali bez obzira na sve to, u subotu sam sam na Grbavici, a sedam dana kasnije i na Koševu. Moja podrška kao i podrška ostalih navijača neće izostati ali bojim se ponovo loše ako ne i gore sezone nego prethodne..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jul 2016, 13:31

Samo opusteno my friends.

U meni gori zelja sva..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 jul 2016, 13:31

Imamo dobar ofanzivni dio, ako odu Benko i Dulja i taj dio cemo imati slab, odbranu i tako imamo losu, jos na klupi Hurtic znaci neka nam je Bog na pomoci...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, ErosViverosViv, Hajdeee, mire971 i 69 gostiju.