mislim da je svaki nas mladi fudbaler, koji je prosao sve nase selekcije i koji zivi zivot sportiste bolji od 90% ostalih vec "afirmisanih" fudbalera iz drugih klubova nase lige. prosla sezona je dokaz tome. takodjer, pogledaj koliko nasih bivsih i sadasnjih igraca igra u nasim reprezentacijama svih uzrasta. pogledaj i to koliko nasih bivsih igraca koji su prosli nase selekcije igra vani sa koliko-toliko zapazenim rezultatima u koliko-toliko pristojnim klubovima.invincible1921 je napisao/la:Pa i nije baš tako, nego mi možda nekad i previše uzdižemo ono što imamo....eo recimo ovaj Livaja svi govore dobar ha hu , a da je došo lupam u Olimpic rekli bi ma šta će nam taj retard igro u Vitezu. Pa eo ti i naši mladi igrači, kod nas ako je neko iz našeg pogona odma mora značit da je supertalentovan dok recimo da taj isti igrač igra negdje drugo rekli bi ma kakav on... Pojačanja za neke velike stvari sigurno ne, ali pojačanja za titulu premijer lige i mali pomak u Evropi se itekako mogu nać nemoj da se lažemoza_zivot_cijeli je napisao/la:jos gore od toga je kada odredjene igrace, koji bi/su navodno trebali doci u Zelju, pocenemo kovati u nebesa kao da su igrali u Realu a ne u Slavijiinvincible1921 je napisao/la:Ma meni je najgore kod raje što se prosipa priča za igrače koje ne uspijemo dovest kao oni su tarabe šta će nam, da su valjali doveli bi ih....a da su isti došli govorili bi kako smo dobili odlična pojačanja![]()
Mzrim ovo što ne smijes kritiku uputit jer ti odma nekoliko dotičnih nađe odgovor kako "ti ne volis klub", "ako ti se ne viđa nemoj pratit" i sličnopa jbmu nismo ovce, šta treba da govorimo BRAVO SVAKA ČAST bez obzira na to šta uprava uradi
Govedarica je ralno sramota za klub i upravu, pa da je ne znam kakav igrač zbog pišljivih 20 milja ga nisi doveo....e samo nek mi neko sad kaže da to nisu tako male pare
![]()
u ovoj ligi Zeljo ne moze naci pojacanje. takvih igraca nema. ovdje mozemo traziti samo adekvatne zamjene za one koji nas napuste.
nisam siguran da u BiH po tom pitanju ima neko jaci.
i dalje mislim da u ovoj ligi Zeljo ne moze naci pojacanje, samo adekvatnu zamjenu.